QUOTE(Beža @ 2011 12 02, 16:51)
O namukui geriau rinktis minkštų meduolių receptą ar geriau kietesni ? Jei kepsiu namuką pagal Cypciuko receptą ir storiau kočiosiu,laikysis sienos,nebus avarijos? Ačiū
Tikrai ne,as du metus kepiau pagal Cipciuka ir viskas buvo gerai. Man skaniau minksti meduoliai. Ir nedariau labai jau storu sienu,iskepe buvo apie 1-1,5cm.(gerai nepamenu tikslaus storio)
Papildyta:
QUOTE(diviana @ 2011 12 02, 16:03)
gal kas nors zinot, kaip padaryt kaledinio namelio "stiklinius" langelius?
As langus "istiklinu" jau iskeptam nameliui - pravesusia namelio siena padedu ant lygaus pavirsiaus patiesto kepimo popieriaus ir su sauksteliu ipilu lydyto cukraus.Sustingsta labai greitai.Su saldainiais nebandziau,gal ir patogiau iskart kepant pribert saldainiu smulkintu
o kuom butu galima pakeisti nameliu lipdymo mase is kiausinio ir cukraus pudros? maniskiai alergiski kiausiniui, bijau, kad su nekeptu baltymu bus bedos, nes tikrai nores koki namuka suvalgyti pasidziauge.
Katik antra karta prikepiau meduoliuku, pagal Nerytes recepta nes tie kur pries dvi savaites kepiau mistisku budu isgaravo.. ir sy karta isejo 4 standartines skardos, tesla ploniau kociojosi, gal kazka ne taip dariau tada pirma karta
Reikes ir man bandyti sutrukinejusi sausainiuku, turetu buti skanu
Reikes ir man bandyti sutrukinejusi sausainiuku, turetu buti skanu
Aš nusirašiau Nerytės meduolių receptą. Tie prieskoniai kaip suprantu pagal skonį. O bandėt kuri be prieskonių kepti? Klausiu, nes namie tik cinamonas yra
šį vakarą meduolius kepiau pagal Cypciuko receptą. Viskas labai puikiai gavosi, nors pavargau nerealiai. Dėkui merginoms už patarimus
QUOTE(persikiuks @ 2011 12 02, 17:17)
o kuom butu galima pakeisti nameliu lipdymo mase is kiausinio ir cukraus pudros? maniskiai alergiski kiausiniui, bijau, kad su nekeptu baltymu bus bedos, nes tikrai nores koki namuka suvalgyti pasidziauge.
aš preitais metais karamele kibinau sienas, bet nebepamenu kaip ją padaryt
QUOTE(ericaa @ 2011 12 02, 22:08)
Aš nusirašiau Nerytės meduolių receptą. Tie prieskoniai kaip suprantu pagal skonį. O bandėt kuri be prieskonių kepti? Klausiu, nes namie tik cinamonas yra
as nededu jokiu prieskoniu, nes as pries gvaizdikelius, kardamonus, cinamonui yra alergiksu, dedu tik vanile, ir gaunasi labai skaniai, ir cukraus nedeginu, kepu pagal cipciuka, labai skanu
QUOTE(virgutej @ 2011 12 02, 22:50)
aš preitais metais karamele kibinau sienas, bet nebepamenu kaip ją padaryt
as tai cukru istirpdau keptuveje, tuomet reik greit sulipdyt, nes greit dziusta. bet uztat namelis stovi gerai sucementuotas
Su aisningu niekada nelipdau. Kantrybes tiek neturiu Cukrus ir keptuves greiciau,o svarbiausia tvirta
Kiek laiko galima laikyti glajų iš baltymo ir cukraus pudros?
Pasigaminom gerokai per daug, išnaudojom tik pusę, likusį sudėjau į sandarų mažą maišelį. Laikiau šaldytuve, dabar matau kad glajus dar nesudžiūvęs, teisingos konsistencijos, bet kažin, nesurūgo?
Pasigaminom gerokai per daug, išnaudojom tik pusę, likusį sudėjau į sandarų mažą maišelį. Laikiau šaldytuve, dabar matau kad glajus dar nesudžiūvęs, teisingos konsistencijos, bet kažin, nesurūgo?
QUOTE(astaria @ 2011 12 03, 12:39)
Kiek laiko galima laikyti glajų iš baltymo ir cukraus pudros?
Pasigaminom gerokai per daug, išnaudojom tik pusę, likusį sudėjau į sandarų mažą maišelį. Laikiau šaldytuve, dabar matau kad glajus dar nesudžiūvęs, teisingos konsistencijos, bet kažin, nesurūgo?
Pasigaminom gerokai per daug, išnaudojom tik pusę, likusį sudėjau į sandarų mažą maišelį. Laikiau šaldytuve, dabar matau kad glajus dar nesudžiūvęs, teisingos konsistencijos, bet kažin, nesurūgo?
manau reiketu paragauti, vistiek jausis kitoks skonis
o sakykit, y glaju labai daug cukraus pudros dejot?