Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

O namukui geriau rinktis minkštų meduolių receptą ar geriau kietesni g.gif ? Jei kepsiu namuką pagal Cypciuko receptą ir storiau kočiosiu,laikysis sienos,nebus avarijos? hihihi.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 12 02, 16:51)
O namukui geriau rinktis minkštų meduolių receptą ar geriau kietesni  g.gif ? Jei kepsiu namuką pagal Cypciuko receptą ir storiau kočiosiu,laikysis sienos,nebus avarijos?  hihihi.gif Ačiū  4u.gif

Tikrai ne,as du metus kepiau pagal Cipciuka ir viskas buvo gerai. Man skaniau minksti meduoliai. Ir nedariau labai jau storu sienu,iskepe buvo apie 1-1,5cm.(gerai nepamenu tikslaus storio)
Papildyta:
QUOTE(diviana @ 2011 12 02, 16:03)
gal kas nors zinot, kaip padaryt kaledinio namelio "stiklinius" langelius?

As langus "istiklinu" jau iskeptam nameliui - pravesusia namelio siena padedu ant lygaus pavirsiaus patiesto kepimo popieriaus ir su sauksteliu ipilu lydyto cukraus.Sustingsta labai greitai.Su saldainiais nebandziau,gal ir patogiau iskart kepant pribert saldainiu smulkintu g.gif
Atsakyti
o kuom butu galima pakeisti nameliu lipdymo mase is kiausinio ir cukraus pudros? maniskiai alergiski kiausiniui, bijau, kad su nekeptu baltymu bus bedos, nes tikrai nores koki namuka suvalgyti pasidziauge.
Atsakyti
Katik antra karta prikepiau meduoliuku, pagal Nerytes recepta biggrin.gif nes tie kur pries dvi savaites kepiau mistisku budu isgaravo.. g.gif biggrin.gif ir sy karta isejo 4 standartines skardos, tesla ploniau kociojosi, gal kazka ne taip dariau tada pirma karta g.gif
Reikes ir man bandyti sutrukinejusi sausainiuku, turetu buti skanu ax.gif smile.gif
Atsakyti
Aš nusirašiau Nerytės meduolių receptą. Tie prieskoniai kaip suprantu pagal skonį. O bandėt kuri be prieskonių kepti? g.gif Klausiu, nes namie tik cinamonas yra
Atsakyti
šį vakarą meduolius kepiau pagal Cypciuko receptą. Viskas labai puikiai gavosi, nors pavargau nerealiai. Dėkui merginoms už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2011 12 02, 17:17)
o kuom butu galima pakeisti nameliu lipdymo mase is kiausinio ir cukraus pudros? maniskiai alergiski kiausiniui, bijau, kad su nekeptu baltymu bus bedos, nes tikrai nores koki namuka suvalgyti pasidziauge.


aš preitais metais karamele kibinau sienas, bet nebepamenu kaip ją padaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2011 12 02, 22:08)
Aš nusirašiau Nerytės meduolių receptą. Tie prieskoniai kaip suprantu pagal skonį. O bandėt kuri be prieskonių kepti? g.gif Klausiu, nes namie tik cinamonas yra


as nededu jokiu prieskoniu, nes as pries gvaizdikelius, kardamonus, cinamonui yra alergiksu, dedu tik vanile, ir gaunasi labai skaniai, ir cukraus nedeginu, kepu pagal cipciuka, labai skanu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2011 12 02, 22:50)
aš preitais metais karamele kibinau sienas, bet nebepamenu kaip ją padaryt  blush2.gif


as tai cukru istirpdau keptuveje, tuomet reik greit sulipdyt, nes greit dziusta. bet uztat namelis stovi gerai sucementuotas thumbup.gif
Atsakyti
Su aisningu niekada nelipdau. Kantrybes tiek neturiu blush2.gif Cukrus ir keptuves greiciau,o svarbiausia tvirta biggrin.gif
Atsakyti
Kiek laiko galima laikyti glajų iš baltymo ir cukraus pudros?
Pasigaminom gerokai per daug, išnaudojom tik pusę, likusį sudėjau į sandarų mažą maišelį. Laikiau šaldytuve, dabar matau kad glajus dar nesudžiūvęs, teisingos konsistencijos, bet kažin, nesurūgo?
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2011 12 03, 12:39)
Kiek laiko galima laikyti glajų iš baltymo ir cukraus pudros?
Pasigaminom gerokai per daug, išnaudojom tik pusę, likusį sudėjau į sandarų mažą maišelį. Laikiau šaldytuve, dabar matau kad glajus dar nesudžiūvęs, teisingos konsistencijos, bet kažin, nesurūgo?

manau reiketu paragauti, vistiek jausis kitoks skonis g.gif
o sakykit, y glaju labai daug cukraus pudros dejot? ax.gif
Atsakyti