Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 02, 14:47)
Help. Turiu klausimų iš cypciuko receptų. Nesijuokit, gal tie klausimai jums atrodys kvaili, bet aš tokia tik kepėjėlė...  ax.gif  blush2.gif
Ten darbo eigoje, kur rašoma, kad dubenį dėti ant garų (ant puodo, su verdančiu vandeniu)... tai tas dubuo gali būti keramikinis? ar jis turi būti koks geležinis?  g.gif

Ir dar klausimas - piešti ant tik jau atvėsusių meduolių?

dėkui už atsakymus  4u.gif  smile.gif

svarbiausia, kad dubuo butu atsparus karsciui mirksiukas.gif

o piesiu, ant atvesusiu, dazniausiai kita diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2011 12 02, 13:56)
svarbiausia, kad dubuo butu atsparus karsciui  mirksiukas.gif

o piesiu, ant atvesusiu, dazniausiai kita diena  4u.gif

dėkui 4u.gif
o su kuo ten geriausia gesinti sodą?
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 02, 15:09)
dėkui  4u.gif
o su kuo ten geriausia gesinti sodą?

as visad i maza indeli isidedu 2 a.s. sodos ir uzpilu kokiais 2 saukstais acto, kai gerai isputoja, supilu i karsta mase. Bemaisant pati mase irgi gerai suputoja tada ax.gif Tikiuos aiskiai parasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2011 12 02, 12:31)
siandien uzmaisiau sokoladinius, sutrukinejusius sausainiukus, paziuresim kas gausis.

Labai laukiam rezultato ir atsiliepimų 4u.gif
Aš irgi juos nusižiūrėjus, knieti pabandyt, būtų gerai Kalėdoms, bet prieš Kaledas kepinių bus ir taip daug, o jie turbūt neišstovės tiek ilgai kiek meduoliai... g.gif Nes meduolius jau ši savaitgali bandysiu kepti Kalėdoms, neturėtų manau sugesti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 02, 15:20)
Labai laukiam rezultato ir atsiliepimų  4u.gif
Aš irgi juos nusižiūrėjus, knieti pabandyt, būtų gerai Kalėdoms, bet prieš Kaledas kepinių bus ir taip daug, o jie turbūt neišstovės tiek ilgai kiek meduoliai... g.gif Nes meduolius jau ši savaitgali bandysiu kepti Kalėdoms, neturėtų manau sugesti blush2.gif

tikrai nesuges mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 02, 15:20)
Labai laukiam rezultato ir atsiliepimų  4u.gif
Aš irgi juos nusižiūrėjus, knieti pabandyt, būtų gerai Kalėdoms, bet prieš Kaledas kepinių bus ir taip daug, o jie turbūt neišstovės tiek ilgai kiek meduoliai...

Mėgstančios juodąjį šokoladą,kepkite, sausainukai nuostabūs
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2011 12 02, 14:37)
teip, recepta radau ten. pagulejo mano tesla jau 3 val. tokia kieta pasidare kaip sustinges sviestas. Ar taip turetu buti ?  g.gif

Taip ir turi buti. Man net rankos paskaudo, kol visus surutuliojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2011 12 02, 14:15)
as visad i maza indeli isidedu 2 a.s. sodos ir uzpilu kokiais 2 saukstais acto, kai gerai isputoja, supilu i karsta mase. Bemaisant pati mase irgi gerai suputoja tada ax.gif Tikiuos aiskiai parasiau  4u.gif

dėkui labai. Šį vakarą, jei planai nepasikeis, bandysiu kepti smile.gif
Atsakyti
gal kas nors zinot, kaip padaryt kaledinio namelio "stiklinius" langelius?
Atsakyti
Sutrupinti "bombonkes" ir iberti i ispjauta langeli pries kepant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 12 02, 16:05)
Sutrupinti "bombonkes" ir iberti i ispjauta langeli pries kepant 4u.gif

o sluoksnis bombonkiniu trupinuku turi buti storas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2011 12 02, 14:21)
tikrai nesuges  mirksiukas.gif

QUOTE(likta @ 2011 12 02, 14:27)
Mėgstančios juodąjį šokoladą,kepkite, sausainukai  nuostabūs

Liuks, tuomet jau šiandien jei spėsiu bandysiu tešlą užsiminkyt, ačiū už patarimus smile.gif

QUOTE(laurindre @ 2011 12 02, 14:31)
Taip ir turi buti. Man net rankos paskaudo, kol visus surutuliojau lotuliukas.gif

Tik va, dabar galvoju, o jeigu tą tešlą suminkius pirma suformuoti rutuliukus, o paskui šaldyti kad ir balkone per naktį? Tada nereiktų vargti su kieta tešla.... Ka manot?smile.gif
Atsakyti