Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

QUOTE(likta @ 2011 12 01, 13:37)
Kiaušinius galima keisti pienu,esu dėjusi kuo biskvituose keisti kiaušinius, paieškokite mano žinutes

Ačiū, turiu issisaugojus Jusu zinute, bet kazkaip pagalvojau kad meduoliams netinka doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2011 12 01, 19:46)
aš šiandien išbandžiau kalėdinį pyragą - tikrai super, būtinai kepsiu kalėdom smile.gif
Pyragas

kaip sugundet, reikes butinai kepti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 01, 22:00)
Cia kuri dalis susijusi su kalediniais kepiniais?  huh.gif

Sorry 4u.gif norėjau gražių formų kalėdoms parodyti, bet nesigavo doh.gif
Atsakyti
Bandyk dar karteli! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Javute: 02 gruodžio 2011 - 08:27
QUOTE(audronele @ 2011 12 02, 08:23)
Sorry  4u.gif norėjau gražių formų kalėdoms parodyti, bet nesigavo doh.gif

aaa, tada bandykit ikelt formas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2011 12 01, 22:03)
Siandien issikepiau viena norma meduliu pagal Cipciuko recepta, tik vietoj deginto cukraus dejau melasos cukraus. Niam niam.... Ryt galesiu peckiot smile.gif Situos naudosim eglutes puosimui. Maziesiems pradziugint , kepsiu dar 2 normas. O dar reiks issikept kokius 4 namelius ir Lietuvisku egluciu  thumbup.gif  Kad ir oras neziemiskas, bet pradejus kept meduolius, Kaledos pradeda artet septinmyliais zinksniais  wub.gif

o nameli kepsit pagal koki recepta????? ir iskepus anskciau kur reikia laikyti nameli??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2011 12 02, 10:11)
o nameli kepsit pagal koki recepta????? ir iskepus anskciau kur reikia laikyti nameli??? g.gif  g.gif  g.gif

nameli velgi kepsiu pagal cipciuko recepta. O laikau as ji paprasciausiai supakavus kaip dovana i skaidru dovanu celofana ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2011 12 02, 11:54)
nameli velgi kepsiu pagal cipciuko recepta. O laikau as ji paprasciausiai supakavus kaip dovana i skaidru dovanu celofana ax.gif

vakar kepiau pabandymui pagal si recepta, bet tikriausiai kazkaip netiksliais atlikau nurodymus gamindama tesla. ji gavosi labai gumine. o gal taip turi buti? be to sausainiukus formavau teslai pagulejus 4val, nes is karto nebuvo laiko. bet kepinys buvo labai skanus thumb_yello.gif siandien uzmaisiau sokoladinius, sutrukinejusius sausainiukus, paziuresim kas gausis.
Atsakyti
Gal receptuką smile.gif

QUOTE(sigita @ 2011 12 02, 13:31)
siandien uzmaisiau sokoladinius, sutrukinejusius sausainiukus, paziuresim kas gausis.

Atsakyti
QUOTE(SmilgaS @ 2011 12 02, 14:12)
Gal receptuką  smile.gif

receptas pirmame puslapyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2011 12 02, 14:27)
receptas pirmame puslapyje 4u.gif

teip, recepta radau ten. pagulejo mano tesla jau 3 val. tokia kieta pasidare kaip sustinges sviestas. Ar taip turetu buti ? g.gif
Atsakyti
Help. Turiu klausimų iš cypciuko receptų. Nesijuokit, gal tie klausimai jums atrodys kvaili, bet aš tokia tik kepėjėlė... ax.gif blush2.gif
Ten darbo eigoje, kur rašoma, kad dubenį dėti ant garų (ant puodo, su verdančiu vandeniu)... tai tas dubuo gali būti keramikinis? ar jis turi būti koks geležinis? g.gif

Ir dar klausimas - piešti ant tik jau atvėsusių meduolių?

dėkui už atsakymus 4u.gif smile.gif
Atsakyti