o gal kuri žinot kaip iškepti meduolius be kiaušinių? Kuo juos pakeisti> o gal yra receptas be jų?
Kiaušinius galima keisti pienu,esu dėjusi kuo biskvituose keisti kiaušinius, paieškokite mano žinutes
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 11 29, 22:08)
Nuo keliu saukstu brendzio vaikams tikrai nieko nenutiks sulaiscius ant tokio kiekio pyrago.. juolab, kad laispniai greit isgaruoja, lieka tik skonis.. as paliejau brendziu... bijau,kad nebutu sausas..
butent, manau tikrai reikia laistyt, nes paragavau kepto beveik pries tris gal savaites to pyrago tai skonis man kaip meduolio butu, sausokas, nors nesakau kad neskanus bet is viso ir laikyt menesi laiko daugiau tikrai nekepsiu
Mergytes noriu paklaust
jei siadien issikepciau kaledini nameli, kur man ji laikyt? nesudzius tie meduoliai man? netycia uzejau cia ir labai susigundziau busiu labai dekinga jei kuri patarsite
kiek skaiciau,meduoliukus tai uzdarytus plastmasinej dezutej laikyt reikia, o kaip nameli tokios plastmasines dezutes neturiu
aciu
jei siadien issikepciau kaledini nameli, kur man ji laikyt? nesudzius tie meduoliai man? netycia uzejau cia ir labai susigundziau busiu labai dekinga jei kuri patarsite
kiek skaiciau,meduoliukus tai uzdarytus plastmasinej dezutej laikyt reikia, o kaip nameli tokios plastmasines dezutes neturiu
aciu
ADVENTO SAUSAINIAI
1 stiklinė cukraus
3 kiaušiniai
3 šaukštai medaus
50 gr sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
2 šaukštai grietinės,šaukštelis meduolinių prieskonių,miltų tiek,kad susiminkytu kočiojama tešla.Man reikėjo apie šešis šimtus gramų.
Sviestą gerai ištrinti su cukrum,imušti kiaušinius,įdėti grietinę,medų,prieskonius.Suberti miltus ir kepimo miltelius,tešlą išminkyti.Stalą pabarstyti miltais,tešlą iškočioti,išspausti formelėm sausainius ir kepti apie 25 min,180c.Iškepusius apibarstyti cukraus pudra...
1 stiklinė cukraus
3 kiaušiniai
3 šaukštai medaus
50 gr sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
2 šaukštai grietinės,šaukštelis meduolinių prieskonių,miltų tiek,kad susiminkytu kočiojama tešla.Man reikėjo apie šešis šimtus gramų.
Sviestą gerai ištrinti su cukrum,imušti kiaušinius,įdėti grietinę,medų,prieskonius.Suberti miltus ir kepimo miltelius,tešlą išminkyti.Stalą pabarstyti miltais,tešlą iškočioti,išspausti formelėm sausainius ir kepti apie 25 min,180c.Iškepusius apibarstyti cukraus pudra...
JOLKA999 , labai skaniai atrodo!
Gal kuriai pravers
http://membershop.lt...ab2f2a96287e700
http://membershop.lt...ab2f2a96287e700
QUOTE(audronele @ 2011 12 01, 19:55)
Cia kuri dalis susijusi su kalediniais kepiniais?
QUOTE(skyler @ 2011 12 01, 19:46)
sitas labai skanus, kepiau praejusiais metais
Siandien issikepiau viena norma meduliu pagal Cipciuko recepta, tik vietoj deginto cukraus dejau melasos cukraus. Niam niam.... Ryt galesiu peckiot Situos naudosim eglutes puosimui. Maziesiems pradziugint , kepsiu dar 2 normas. O dar reiks issikept kokius 4 namelius ir Lietuvisku egluciu Kad ir oras neziemiskas, bet pradejus kept meduolius, Kaledos pradeda artet septinmyliais zinksniais
Neviliokit su tais pyragais,nes kaip prikepsiu visokiu eksperimentu, tai nebus nei kam suvalgyt
QUOTE(skyler @ 2011 12 01, 19:46)
sita kepu jau senai, labai skanus.visi jo laukia