Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

o gal kuri žinot kaip iškepti meduolius be kiaušinių? doh.gif Kuo juos pakeisti> o gal yra receptas be jų? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kiaušinius galima keisti pienu,esu dėjusi kuo biskvituose keisti kiaušinius, paieškokite mano žinutes
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 11 29, 22:08)
Nuo keliu saukstu brendzio vaikams tikrai nieko nenutiks sulaiscius ant tokio kiekio pyrago.. juolab, kad laispniai greit isgaruoja, lieka tik skonis.. as paliejau  brendziu... bijau,kad nebutu sausas..

butent, manau tikrai reikia laistyt, nes paragavau kepto beveik pries tris gal savaites to pyrago tai skonis man kaip meduolio butu, sausokas, nors nesakau kad neskanus mirksiukas.gif bet is viso ir laikyt menesi laiko daugiau tikrai nekepsiu smile.gif
Atsakyti
Mergytes noriu paklaust 4u.gif
jei siadien issikepciau kaledini nameli, kur man ji laikyt? nesudzius tie meduoliai man? netycia uzejau cia ir labai susigundziau biggrin.gif busiu labai dekinga jei kuri patarsite 4u.gif
kiek skaiciau,meduoliukus tai uzdarytus plastmasinej dezutej laikyt reikia, o kaip nameli g.gif tokios plastmasines dezutes neturiu blink.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweetsosweet: 01 gruodžio 2011 - 16:02
ADVENTO SAUSAINIAI

1 stiklinė cukraus
3 kiaušiniai
3 šaukštai medaus

50 gr sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
2 šaukštai grietinės,šaukštelis meduolinių prieskonių,miltų tiek,kad susiminkytu kočiojama tešla.Man reikėjo apie šešis šimtus gramų.

Sviestą gerai ištrinti su cukrum,imušti kiaušinius,įdėti grietinę,medų,prieskonius.Suberti miltus ir kepimo miltelius,tešlą išminkyti.Stalą pabarstyti miltais,tešlą iškočioti,išspausti formelėm sausainius ir kepti apie 25 min,180c.Iškepusius apibarstyti cukraus pudra...

user posted image
Atsakyti
JOLKA999 , labai skaniai atrodo! thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
aš šiandien išbandžiau kalėdinį pyragą - tikrai super, būtinai kepsiu kalėdom smile.gif
Pyragas
Atsakyti
Gal kuriai pravers
http://membershop.lt...ab2f2a96287e700
Atsakyti
QUOTE(audronele @ 2011 12 01, 19:55)

Cia kuri dalis susijusi su kalediniais kepiniais? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2011 12 01, 19:46)
aš šiandien išbandžiau kalėdinį pyragą - tikrai super, būtinai kepsiu kalėdom smile.gif
Pyragas

sitas labai skanus, kepiau praejusiais metais thumbup.gif

Siandien issikepiau viena norma meduliu pagal Cipciuko recepta, tik vietoj deginto cukraus dejau melasos cukraus. Niam niam.... Ryt galesiu peckiot smile.gif Situos naudosim eglutes puosimui. Maziesiems pradziugint , kepsiu dar 2 normas. O dar reiks issikept kokius 4 namelius ir Lietuvisku egluciu thumbup.gif Kad ir oras neziemiskas, bet pradejus kept meduolius, Kaledos pradeda artet septinmyliais zinksniais wub.gif
Atsakyti
Neviliokit su tais pyragais,nes kaip prikepsiu visokiu eksperimentu, tai nebus nei kam suvalgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2011 12 01, 19:46)
Pyragas

sita kepu jau senai, labai skanus.visi jo laukia smile.gif essen.gif
Atsakyti