Likta, Limma LABAI ACIU uz atsakyma
QUOTE(EEmama @ 2011 11 16, 10:47)
mergaite iskilo toks klausimukas, noriu keldom draugams iskepti dovanu namelius meduolinius pries kiek laiko galiu pradeti, kad jie man butu gero skonio, jeigu pradesiu anskciau ar jie man nesuges?
Pernai kepti pradėjau apie gruodžio 10, supakavau į skaidrų pakavimo popierių. Per šventes tinkami buvo.
Gal gali kas atsakyt kodėl man sienos namukams nelygios gaunas, su puslėmis, dėl kočiojimo, ar dėl netinkamo kepimo?
QUOTE(lora2006 @ 2011 11 16, 14:34)
Gal gali kas atsakyt kodėl man sienos namukams nelygios gaunas, su puslėmis, dėl kočiojimo, ar dėl netinkamo kepimo?
kai tik ištrauki, uždėk ant jo kažką lygiu paviršium (lentelę, puodą) ir neliks jokių puslyčių, porą minutėlių ir bus lygu
QUOTE(Musiukass @ 2011 11 16, 12:42)
kai tik ištrauki, uždėk ant jo kažką lygiu paviršium (lentelę, puodą) ir neliks jokių puslyčių, porą minutėlių ir bus lygu
Genialu tai kas paprasta. Ačiū.
sveikos kepejeles
turiu klausima gali ir kvailokas bet vistiek ar galima i ta kaledini pyraga deti riesutu nes galvoju deti kartu prie razinu, abrikosu ir kitu minkstu tokiu dziovintu vaisiu
turiu klausima gali ir kvailokas bet vistiek ar galima i ta kaledini pyraga deti riesutu nes galvoju deti kartu prie razinu, abrikosu ir kitu minkstu tokiu dziovintu vaisiu
QUOTE(lora2006 @ 2011 11 16, 15:49)
Genialu tai kas paprasta. Ačiū.
QUOTE(ingauk @ 2011 11 16, 16:43)
sveikos kepejeles
turiu klausima gali ir kvailokas bet vistiek ar galima i ta kaledini pyraga deti riesutu nes galvoju deti kartu prie razinu, abrikosu ir kitu minkstu tokiu dziovintu vaisiu
turiu klausima gali ir kvailokas bet vistiek ar galima i ta kaledini pyraga deti riesutu nes galvoju deti kartu prie razinu, abrikosu ir kitu minkstu tokiu dziovintu vaisiu
yra gi recepte riešutų. Aš dedu jų daugiau, nes mėgstu riešutus pyraguose. I pilną normą šiemet dėjau 500 (migdolus ir lazdynų)
labukas, atradusi šias temeles ir aš labai noriu pamėginti ir namelį ir kalėdų pyragą dėl pyrago turiu klausimėlį, rašo, kad iškeptą suvinioti į popierių ir padėti iki kalėdų, jo neatvėsinti/ tokį tik iškeptą suvynioti? ačiū
QUOTE(tinulia84 @ 2011 11 16, 17:12)
labukas, atradusi šias temeles ir aš labai noriu pamėginti ir namelį ir kalėdų pyragą dėl pyrago turiu klausimėlį, rašo, kad iškeptą suvinioti į popierių ir padėti iki kalėdų, jo neatvėsinti/ tokį tik iškeptą suvynioti? ačiū
Iškepus, pilnai atvėsinti, tik tada suvynioti ir paslėpti iki Kalėdų
QUOTE(Mayfly @ 2011 11 16, 19:22)
Iškepus, pilnai atvėsinti, tik tada suvynioti ir paslėpti iki Kalėdų
ačiū labai, reik mėgint jau, ne tiek ir daug iki tų kalėdų beliko
QUOTE(ingauk @ 2011 11 16, 16:43)
sveikos kepejeles
turiu klausima gali ir kvailokas bet vistiek ar galima i ta kaledini pyraga deti riesutu nes galvoju deti kartu prie razinu, abrikosu ir kitu minkstu tokiu dziovintu vaisiu
turiu klausima gali ir kvailokas bet vistiek ar galima i ta kaledini pyraga deti riesutu nes galvoju deti kartu prie razinu, abrikosu ir kitu minkstu tokiu dziovintu vaisiu
Aš riešutų nededu, bet mėgstančioms rekomenduočiau dėti migdolų, žemės riešutų, kiti gali apkarsti, labai dažnai nusipirkus riešutus jaučiasi kartumas
QUOTE(Musiukass @ 2011 11 16, 17:14)
yra gi recepte riešutų. Aš dedu jų daugiau, nes mėgstu riešutus pyraguose. I pilną normą šiemet dėjau 500 (migdolus ir lazdynų)
vadinas nedaskaiciau arba praleidau juos
Nieko sudėtingo, bet va mieli tokie, ir vaikam patink