Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

Mergaites gal patarsite noriu issikepti tas roges pagal koki recepta kepate?Turbut reiketu kad kepinys gautusi kietas, ne minkstas g.gif
Atsakyti
Vakar kepiau Nerytės meduolius - labai skanūs šiandien iš ryto. Tešlą maišydama, puodą prideginau lotuliukas.gif Vietoj grietinės, pyliau grietinėlės (pas mus nėra pirkt grietinės). Dabar man iškilo toks klausimas - meduolius iki kalėdų reikia laikyt sandariai uždarytus. Aš dabar žadu daug tų meduolių prisikept, nes noriu dovanėles draugams ir bendradarbiams daryt, dar darbe mugė bus - ten neštis. Kaip jūs patartumėt man juos saugoti ? Nes vakar iš vienos normos - pilnos dvi dėžutės... O jei kepsiu daugiau teks į kibirus dėti lotuliukas.gif Kaip jūs tuos meduolius saugote, jei daugiau turite ?
Atsakyti
Aš dedu į dideles popierines dėžes
Atsakyti
QUOTE(zvejodukra @ 2011 11 30, 07:30)
O be baltymo kaip? Cukraus pudra ir kas dar?

Be baltymo as dariau citrinos sultys ir cukraus pudra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zvejodukra @ 2011 11 30, 07:30)
O be baltymo kaip? Cukraus pudra ir kas dar?

Ir vandenukas su citrinos sultimis... arba tik citrinos sultys..
Atsakyti
Aš tai siūlau dėti kiaušinio baltymą į glajų, nes be jo labai trupės. O dėl pačio dekoravimo-man patogiausia su maišeliu. Imi tokį užspaudžiamą maišiuką, pridedi glajaus, kampe mažą skylutę padarai, maišelį užspaudi ir labai patogu paišyt su juo. Jau dau visko bandžiau tai galiu pasakyt šitas metodas patogiausias thumbup.gif
Va mano pernai metų meduoliai biggrin.gif
user posted image

user posted image

Aš juose padarau skylutes tai paskui galima ir ant eglutės kabint.

user posted image
Atsakyti
wub.gif
Kaip gražu, o gal gali receptuką?

QUOTE(powerpuff @ 2011 11 30, 12:07)
Aš tai siūlau dėti kiaušinio baltymą į glajų, nes be jo labai trupės. O dėl pačio dekoravimo-man patogiausia su maišeliu. Imi tokį užspaudžiamą maišiuką, pridedi glajaus, kampe mažą skylutę padarai, maišelį užspaudi ir labai patogu paišyt su juo. Jau dau visko bandžiau tai galiu pasakyt šitas metodas patogiausias  thumbup.gif
Va mano pernai metų meduoliai  biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Ai kad receptas tai paprastas, kažkaip dedu iš akies visko ir tiek ax.gif Va toks sakyčiau , tik kad aš kepimo miltelių nededu. Meduoliai tokie kieti gaunasi ir neišsipūtę, bet man tokie patinka.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 11 30, 08:49)
Ir vandenukas su citrinos sultimis... arba tik citrinos sultys..

Aš pieno pyliau. Niekas niekur netrupa g.gif
Atsakyti
Kokie meduoliai garzus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 30, 11:24)
Aš pieno pyliau. Niekas niekur netrupa g.gif

Pirma karta girdziu apie piena...
Atsakyti
QUOTE(kr1st1na @ 2011 11 29, 18:06)
Sveikos mergaires 4u.gif  turiu klausimeli si sistema tinka kai turi virsvori ar tik tinka kai nori pasigrazinri ir numesti kokiu 6-8 kg. blush2.gif

Bloge apie KAtarinkų meduolius berods buvo sąrašiukas - baltymas, pienas, vanduo. Baltymo nenorėjau,nes puošėm mokyklai (neduok die susirgtų koks anglas vaikas,mirtis man doh.gif ), vanduo keistai pasirodė, tai pyliau pieno biggrin.gif Nu ir nieko,man tas pats kas su baltymu g.gif Stingo greitai ir gražiai, supakavus maišelius nė vienas gabaliukas nenutrupėjo. manau svarbu kažkuo atskiest pudrą, o kas tai bus, jokio skirtumo g.gif
Atsakyti