Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 11 29, 16:02)
Auksiuke, man tai čia būtų ohohooo... aukštasis pilotažas. Vien tas lauke krosnies kaminas iš riešutų ką reiškia. Na, tikiuosi, ir aš kada nors tokį sumeistrausiu  rolleyes.gif

cia tik breziniu ir kantrybes reikalas mirksiukas.gif ir stropumo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes kepejeles:) Pasirodysim ir mes, koki pernai metais sulipdziau - tai buvo pirmas bandymas. Sleivas, kreivas, bet svarbiausia- apturejau daug geru mociju ir visiem s labai patiko
user posted image
Atsakyti
Mergaitės, junkitės prie Algida Lietuva grupės Facebooke (http://www.facebook.com/Algida.Lietuva), pateikit deserto, kuriam pagaminti reikia ledų ir kas savaitę laimėkite po 7 dėžes Algida ledų.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 11 29, 16:32)
Paisymams svirkstas nelabai reikalingas. Is popieriaus tutele susisuki ir paisai. Mes net su dantu krapstuku paiseme, aisku nera labai lygios linijos. Bet pradedanciajam su viskuo linijos kreivos lotuliukas.gif Su svirkstais is vis nepatogu. Nebent su medicininiais kai kas paiso biggrin.gif

aha. aš jau skambinau savo tetai, ji virėja yra. Tai ji man sakė, kad geriausia yra pieno pakelio kampą pradurti, į tą pakelį susipilti glajų ir piešti. O iš viso geriausias variantas, tai nusipirkti jau "gatavas" piešimo tūbeles. Kaip tik šiandien mačiau maximoje pirkti biggrin.gif

QUOTE(Auksiuke @ 2011 11 29, 16:33)
cia tik breziniu ir kantrybes reikalas  mirksiukas.gif ir stropumo  4u.gif

o taip.... na tikiuosi, kad pavyks ir man. Šiemet nedarysiu, užteks meduolių pradžiai, o ir vaikas dar per mažas, nesupras biggrin.gif
Atsakyti
As siandiena nusipirkau visokiu pabarstuku maximoj, siaubas dar kol suradau doh.gif biggrin.gif ne visi diena mato kaip sako biggrin.gif ir speju, kad reikes kepti dar viena partija meduoliuku, nes sietie baigia isnykti biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Javute: 29 lapkričio 2011 - 16:56
QUOTE(laurindre @ 2011 11 29, 17:32)
Paisymams svirkstas nelabai reikalingas. Is popieriaus tutele susisuki ir paisai. Mes net su dantu krapstuku paiseme, aisku nera labai lygios linijos. Bet pradedanciajam su viskuo linijos kreivos lotuliukas.gif Su svirkstais is vis nepatogu. Nebent su medicininiais kai kas paiso biggrin.gif

o as tai pernai isvis prisidariau spalvotu glaju i indelius ir vaikui daviau piesti su teptuku (kaip kad akvareles). Visai gerai...
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 11 29, 17:46)
O iš viso geriausias variantas, tai nusipirkti jau "gatavas" piešimo tūbeles. Kaip tik šiandien mačiau maximoje pirkti  biggrin.gif
o taip.... na tikiuosi, kad pavyks ir man. Šiemet nedarysiu, užteks meduolių pradžiai, o ir vaikas dar per mažas, nesupras  biggrin.gif

turiu ir as tokius.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 11 29, 16:32)
Nebent su medicininiais kai kas paiso biggrin.gif

Vat cia tai ideja bigsmile.gif -reikes isbandyt biggrin.gif O kur perkat maistinius dazus-isduokit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 11 29, 16:46)
aha. aš jau skambinau savo tetai, ji virėja yra. Tai ji man sakė, kad geriausia yra pieno pakelio kampą pradurti, į tą pakelį susipilti glajų ir piešti. O iš viso geriausias variantas, tai nusipirkti jau "gatavas" piešimo tūbeles. Kaip tik šiandien mačiau maximoje pirkti  biggrin.gif

Gal galit parodyt kaip jos atrodo? bigsmile.gif

QUOTE(Twixx @ 2011 11 29, 18:01)
Vat cia tai ideja bigsmile.gif -reikes isbandyt biggrin.gif O kur perkat maistinius dazus-isduokit? g.gif

drinks_cheers.gif ne manęs klausiat,bet kiek žinau,dažniausiai visos siunčiasi dažus iš užsienio ar lietuviškų e-parduotuvių.
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 11 29, 18:08)
Gal galit parodyt kaip jos atrodo?  bigsmile.gif
drinks_cheers.gif ne manęs klausiat,bet kiek žinau,dažniausiai visos siunčiasi dažus iš užsienio ar lietuviškų e-parduotuvių.

As tokius turiu piestukus

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Twixx @ 2011 11 29, 19:01)

as tai kaune prie baziu is maisto instituto ar kaip jis ten vadinasi
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2011 11 29, 16:56)
As siandiena nusipirkau visokiu pabarstuku maximoj, siaubas dar kol suradau  doh.gif  biggrin.gif  ne visi diena mato kaip sako  biggrin.gif  ir speju, kad reikes kepti dar viena partija meduoliuku, nes sietie baigia isnykti  biggrin.gif  ax.gif

aš irgi šiandien nusipirkau, radau prie mielių ir vanilių, kepimo miltelių ir t.t. visokių biggrin.gif

QUOTE(Twixx @ 2011 11 29, 19:08)

aš tokius pačius ir mačiau maximoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twixx @ 2011 11 29, 19:08)

O tie pieštukai jau būna pripildyti,taip? rolleyes.gif Jei taip,tai kaip skonis glajaus? blush2.gif Manau galima juos išnaudojus,ar specialiai išspaudus,prakirpti viršų ir įdėti namie daryto glajaus,būtų ilgam tada toks dalykas rolleyes.gif o sakykit kur pirkot ir kaip kaina? Gal kokioj maximoj didžiojoj būtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beža: 29 lapkričio 2011 - 20:00