radau tuos namukus, kurie man sitaip istrigo. buvau teisi tai nerytes darbas atkeliu foto cia
tik va pagal koki recepta ji dare, taip ir nerandu dar
QUOTE(dani84 @ 2011 11 24, 20:20)
Nerytes bloge yra namuko receptas.
O Nerytes meduoliai kieti? Vis kepiau pagal Cipciuka ir nors labai skanus man tie meduoliai,bet sienos nelabai lygios.Paskaiciau ir gundaus bandyt kita recepta,bet nenoriu,kad butu kaip dziuveseliai
narsydama internete radau dar viena meduoliu recepta, pati aisku nebandziau, bet atrodo paprasta ir tokie plonyciai meduoliukai, gal turetu but trapus schwartz puslapyje
cia daugiau tokiu idomesniu kalediniu receptuku, uk tradiciniai http://www.schwartz....fm?groupid=1092
cia daugiau tokiu idomesniu kalediniu receptuku, uk tradiciniai http://www.schwartz....fm?groupid=1092
radau dar viena meduoliniu namuku panaudojima, tik pasimeciau i kuria tema deti - i papuosimu ar i kepiniu manau idesiu i abi mintis tai super, kaledinio stalo papuosimui
Kūčiukai
350 ml. šilto vandens
11 gr. sausų mielių
110. gr. margarino
900 gr. miltų
150 ml. aguonų
150 gr. cukraus
Mieles ištirpiname šiltame vandenyje, cukrų išsukti su minkštu margarinu. Miltuos sumaišyti su aguonom, padaryti duobutę supilti mielių mišinį, margariną ir užminkyti tešlą, leisti jai pakilti dvigubai. Formuoti ploną virvelę ir ją smulkinti "pagalvėlėmis".
Kepti 180 С. orkaitėje.
350 ml. šilto vandens
11 gr. sausų mielių
110. gr. margarino
900 gr. miltų
150 ml. aguonų
150 gr. cukraus
Mieles ištirpiname šiltame vandenyje, cukrų išsukti su minkštu margarinu. Miltuos sumaišyti su aguonom, padaryti duobutę supilti mielių mišinį, margariną ir užminkyti tešlą, leisti jai pakilti dvigubai. Formuoti ploną virvelę ir ją smulkinti "pagalvėlėmis".
Kepti 180 С. orkaitėje.
QUOTE(svajone* @ 2011 11 25, 01:02)
O Nerytes meduoliai kieti? Vis kepiau pagal Cipciuka ir nors labai skanus man tie meduoliai,bet sienos nelabai lygios.Paskaiciau ir gundaus bandyt kita recepta,bet nenoriu,kad butu kaip dziuveseliai
Man kažkaip atrodo,kad kieti jos meduoliai nelabai smagu tokius valgyt turėtų būti.. Nebent storiau iškočiot tešlą atsiliepkit tos,kurios kepėt meduolius pagal Nerytę
Skaitydama senas temas radau dar ydomu receptuka,kur miltus uzplikyt reikia.Bandysiu siandien kepti ir parasysiu kas gavos.Jei skanus ,imesiu receptuka. Nenoriu kietu meduoliu,man meduoliai "guminiai" turi buti
na meduoliai kaip meduoliai, čia viskas aišku su jais. Bet kaip padaryt meduolinę dėžutę - mistika Dangtis gausis, dugnas tarkim irgi,bet kaip išriest šonus?
https://picasaweb.go...723304106090082
https://picasaweb.go...723304106090082
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 25, 17:19)
na meduoliai kaip meduoliai, čia viskas aišku su jais. Bet kaip padaryt meduolinę dėžutę - mistika Dangtis gausis, dugnas tarkim irgi,bet kaip išriest šonus?
https://picasaweb.go...723304106090082
https://picasaweb.go...723304106090082
O tai ta apvalu (sonus) galima kepti apvyniojus kokia metaline forma. Gi iskeptu
QUOTE(zvejodukra @ 2011 11 25, 14:34)
O tai ta apvalu (sonus) galima kepti apvyniojus kokia metaline forma. Gi iskeptu
Ale tikri,net nepagalvojau. Kaip gerai kai yra daugiau galvų