Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

QUOTE(Apia @ 2011 11 23, 20:45)
As perku Schetelig'e, Zirmunuose, prie Thomas Philipps, dazniausiai buna ivairiu dydziu 4u.gif

Maišiukus aš perku tuose skyriuose kur kvepiantys, rankų darbo muilai pardavinėjami (dideliuose prekybos centruose yra).
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 11 23, 21:05)
o as pergyvenu kad perplonas mano unsure.gif cia prisiskaiciau, kad kitos kepa per visa bliekoja, kur orkaiteje buna, tai ir pati taip kepiau  blush2.gif kitamet kepsiu dukart storesni smile.gif o visoms jis iseina rudas viduje? man gavosi toks kietokas, viduje rusvas, o plutele graziai ruda. galvojau kad jis kiek issipus kepant,pakils, bet koki idejau zalia, toki pat dydzio istraukiau iskepusi mastau.gif

Aš tai nežinau, koks jis pas mane viduje, nes nepjausčiau, mano gražus apvalus, tai tokį gražų ir noriu patiekti ant Kalėdų stalo, žodžiu bus visiškas siurprizas ne tik ragaujantiems, bet ir pačiai kepėjai biggrin.gif Mano irgi neišsipūtė, bet kadangi tortinėje kepiau tai ne plonas jis. Bet kokiu atveju procesas tikrai smagus biggrin.gif Tik sakau, gal reikėjo ilgiau kepti, kepiau 150 C ir 2 val. Pagyvensim, pamatysim biggrin.gif
Atsakyti
paziurekit okiu groziu viens rusaite prikepusi is meduoliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
https://picasaweb.go...ailRu0503616689
Papildyta:
QUOTE(dani84 @ 2011 11 24, 01:11)
labas vakaras  4u.gif

perziurejau visa tema, nu jus merginos ir saunuoles  thumbup.gif  sitiek kepiniu, sitiek grozybiu  wub.gif 

pernai metais kepiau namuka ir meduolius puostus glazura. o va siemet pamacius negaliu atsigrozet rogemis. pagalvojau butu super. tik iskilo klausimeliu keletas, gal galetumet padeti  4u.gif
atsiprasau kad dedu foto vel, bet noriu kad butu aisku apie ka kalba eina  blush2.gif

1. gal kas turit iskarpas sitam groziui? nusipiesti paciai tai be sansu  doh.gif 
2. rogiu dugnas klijuota tuo paciu aisingu? kad jis taip tvirtai laikosi, saldainiu maiseilis nekrenta  g.gif

ne tokios pacios, bet irgi roges smile.gif
user posted image
http://forum.say7.info/topic37047.html
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 11 24, 08:38)
paziurekit okiu groziu viens rusaite prikepusi is meduoliu 

Čia jau panašu į verslą, labai gražu ir fantazijos netrūksta.
Atsakyti
Mergytes, o pries kiek laiko kepat meduolinius namelius??? Visai jau pries Kaledas?
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 11 24, 00:39)
as ir dejau ruda cukru, bet medaus recepte nera smile.gif  ar cia keli receptai yra, as kepiau pagal si Kaledinis pyragas
o pyragas pries Kaledas paminkstes? iskepusi ir atvesinusi suviniojau i kepimo popieriu, pyragas buvo toks nei kietas nei minkstas, bet dabar paziurejau, kietas kaip akmenukas unsure.gif

Medu dedu savo nuoziura, keiciu juom dali cukraus. Kietas kaip akmenukas jis tikrai neturetu buti, juo labiau suvyniotas. Bet irgi patariu maziau jaudintis ir palikti ji ramybeje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 11 24, 16:47)
Medu dedu savo nuoziura, keiciu juom dali cukraus. Kietas kaip akmenukas jis tikrai neturetu buti, juo labiau suvyniotas. Bet irgi patariu maziau jaudintis ir palikti ji ramybeje biggrin.gif

aciu mergaites uz atsakymus 4u.gif
pirma karta kepu ji, jaudinuosi kad neisejo kaip reikiant ax.gif
ir dar, laikau pyraga saldytuve,o pas mane jis su funkcija no frost (istraukia dregme saldytuve), pyragui gal negerai? gal ant spintutes kelti, bet vel baisu kad nepagestu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2011 11 17, 15:15)
Man atrodo, kad Bea meduolių receptas vienas tinkamesnių nameliams, nes patogiau, kai kepamos detalės kuo mažiau pučiasi ir deformuojasi.
Va, Nerytes meduolinis namelis su receptu. Šiaip jau, geriausia išsibandyti kelis meduolių receptus, kuris priimtiniausias  4u.gif

Aš pernai kepiau pagal cypsiuko receptą, dariau plonesnę tešlą ir truputi ilgiau pakepiau, tai nameliui buvo pats tas. o pačius meduoliukus, dariau minkštesnius, t.y. trumpiau kepiau.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 11 24, 19:29)
aciu mergaites uz atsakymus 4u.gif
pirma karta kepu ji, jaudinuosi kad neisejo kaip reikiant ax.gif
ir dar, laikau pyraga saldytuve,o pas mane jis su funkcija no frost (istraukia dregme saldytuve), pyragui gal negerai? gal ant spintutes kelti, bet vel baisu kad nepagestu doh.gif

Dziovinti jo nereikia. Trauk is saldytuvo laukan. Tiks ir spintele.
Atsakyti
1. gal kas turit iskarpas sitam groziui? nusipiesti paciai tai be sansu doh.gif
2. rogiu dugnas klijuota tuo paciu aisingu? kad jis taip tvirtai laikosi, saldainiu maiseilis nekrenta g.gif

As dariau pagal siuos trafaretus-user posted image
Pasididini kokio nori dydzio,dedi ant iskociotos teslos,apipjauni pagal forma ir viskas.
Visas detales klijavai icingu (baltymas+rugstele+pudra)-sulipdo kaip geras cementas,atlaike visa maisa saldainiu thumbup.gif
Mergytes, o pries kiek laiko kepat meduolinius namelius??? Visai jau pries Kaledas?

As pradejau kept jau pries koki menesi,nes puosybai laiko reikia tureti,o kai darai tik po darbu vakarais...,skonis nuo to ne kiek nenukentejo,mums tik dar skanesni tapo pastoveje,pakieteje.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divia: 24 lapkričio 2011 - 20:31
O Cipciuko meduoliai labai "guminiai",kuo tas gumiškumas pasireiškia biggrin.gif ? Galvoju kept namuką pagal Cipciuko recepta. Kokio storio darot tešlą namukui,bijau,kad sienos nukris nuo svorio hihihi.gif
Atsakyti
labai aciu uz rogiu sabloniukus, abu grazus thumbup.gif aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

pernai metais as namuka, ir toki nemaza, kepiau is cipsiuko meducio torto lakstu. nes kazkokia nauja meduoline tesla bijojau bandyti blush2.gif nu ir gavosi puikiai, namas stovejo ilgai ir laimingai, kol pati nesugrioviau biggrin.gif tik beda kad storokos sienos buvo, issipute labai kepant. tai galvoju siemet isdrysti pabandyt nauja recepta meduolines teslos. noretusi kad sienos butu plonos, lygios. nepamenu gerai, bet ligtais pernai metu nerytes ( ligtais toks sm nikas buvo) namukai labai grazus buvo. prisimenu tamsi meduoline labai plona tesla, ir visos detales tokios lygios. g.gif kazi pagal koki recepta ji dare g.gif
Atsakyti