QUOTE(laurindre @ 2011 11 22, 16:00)
Visai nebutina ji laistyti. Jau 5 metus kepu, niekada nelaisciau iskepto.
Pernai buvo pats skaniausias, nes kepiau aukstoje formoje, labai ilgai , apie 3 val 140 l temperaturoje. Ir svarbiausia nepamazinti vaisiu, nes jie pastoveje ir duoda pyragui dregmes.
Kazkuri mergaite iskepusi rode nuotrauka ir kad sausas isejo. Tai galiu pasakyti, kad vaisiu ten ryskiai per mazai. Toks net ir pastovejes 2 men nesudreks
Siemet jau irgi iskepiau. Laikau sandariai uzdarytuose TW dubenyse, niekada nera supelyje.
Pernai buvo pats skaniausias, nes kepiau aukstoje formoje, labai ilgai , apie 3 val 140 l temperaturoje. Ir svarbiausia nepamazinti vaisiu, nes jie pastoveje ir duoda pyragui dregmes.
Kazkuri mergaite iskepusi rode nuotrauka ir kad sausas isejo. Tai galiu pasakyti, kad vaisiu ten ryskiai per mazai. Toks net ir pastovejes 2 men nesudreks
Siemet jau irgi iskepiau. Laikau sandariai uzdarytuose TW dubenyse, niekada nera supelyje.
Vau net tris valandas? Dabar jau aš išsigandau, kad per mažai kepiau ir per mažai vaisių dėjau. Kepiau tortinėje 2 valandas iš pusės normos, tai storulis mano pyragas. Tikrai nesukepęs gavosi, tik kraščiukai labiau, bet šiaip toks gražus, sunkus, nesausas pyragiukas. Žodžiu, na reikės laukti, kas iš jo čia išeis, jau man baisu darosi