Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

QUOTE(Danni @ 2011 11 20, 23:35)
Aš irgi šiandien kepiau Kalėdinį vaisių pyragą, bet pas mane plyta tokia sena, kaista nežmoniškai, užstačiau 100 laipsnių, o pyrago apačia vistiek pora mm sudegė  verysad.gif  Įdomu man prieš suvyniojant apipjaustyti apačią, ar brandinti pyragą su tuo degėsiu sluoksniu ir apipjaustyti prieš Kalėdas  g.gif

Paimkit,kad būtų patogu ir su smulkia tarka nutarkuokit degėsį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 11 21, 16:38)
As turiu tokius receptus 4u.gif  :
IMBIERIUKAI

As kepiau pagal pirma recepta, buvo skanus  mirksiukas.gif Siemet bandysiu ir kita  ax.gif

Ačiū, Lu Lu thumbup.gif reikės išbandyti 4u.gif Gal foto su iškeptais kas turit?
Atsakyti
Gal kuri matėt, kur Vilniuje yra pirkti celofaninių maišelių, į kuriuos būtų galima pakuoti saldžią kalėdinę dovaną?
Atsakyti
As pernai pakavau i permatoma dovanu popieriu. O uzpernai i kepimo rankove blush2.gif nu labai gerai i ja, svelnus, minkstas celofanas smile.gif
Atsakyti
skaiciau tema, bet neadau uzfiksuota, kas bus jei to kaledinio pyrago nesulaistysiu, nemegstu alkoholio, mano seima irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 11 22, 15:18)
skaiciau tema, bet neadau uzfiksuota, kas bus jei to kaledinio pyrago nesulaistysiu, nemegstu alkoholio, mano seima irgi biggrin.gif

Visai nebutina ji laistyti. Jau 5 metus kepu, niekada nelaisciau iskepto.
Pernai buvo pats skaniausias, nes kepiau aukstoje formoje, labai ilgai , apie 3 val 140 l temperaturoje. Ir svarbiausia nepamazinti vaisiu, nes jie pastoveje ir duoda pyragui dregmes.
Kazkuri mergaite iskepusi rode nuotrauka ir kad sausas isejo. Tai galiu pasakyti, kad vaisiu ten ryskiai per mazai. Toks net ir pastovejes 2 men nesudreks schmoll.gif
Siemet jau irgi iskepiau. Laikau sandariai uzdarytuose TW dubenyse, niekada nera supelyje.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 21, 14:03)
ziuriu i jusu kepinius, ir taip liudna, kad orkaites neturiu dar verysad.gif kazin, o ar butu galima mikrobangej meduolius iskepti? blush2.gif

oj tikrai manau , kad ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 11 22, 12:15)
As pernai pakavau i permatoma dovanu popieriu. O uzpernai i kepimo rankove  blush2.gif nu labai gerai i ja, svelnus, minkstas celofanas smile.gif

As kaip tik siandien ieskojau situ celofaniniu maiseliu pakavimui 4u.gif Juos nupirkau PRESTO parduotuveje, po 70 ct ax.gif bet jis nera didelis sakyciau schmoll.gif ten buvo ir mazesniu 4u.gif ir dar maciau MAXIMOJE kur buna visi pakavimo popieriai, 6 maiseliai komplekte, kiekvieno dydzio po 2 vnt. kainavo apie 5 lt ax.gif
Atsakyti
Barangoki maiseliai... va kazkada eurokos po 7 cnt pirkau labai grazius... bet tai buvo seniai..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 11 22, 14:15)
As pernai pakavau i permatoma dovanu popieriu. O uzpernai i kepimo rankove  blush2.gif nu labai gerai i ja, svelnus, minkstas celofanas smile.gif

Ir aš pernai kišau į rankovę, buvo labai gerai, bet norėjosi mažesnių. Reiks paieškoti dar...
Atsakyti
Kaune maiseliu tikrai yra pirkti urmo bazeje, tuose skyriuose kur prekiauja vienkartiniais indais. As pernai pirkau, tai ju uzteks ilgam, nes po daug supakuota, vieno maiselio kaina tik keli centukai iseina.
Atsakyti
Tai va ir as pagalvojau kad brangoki maiseliai gaunas doh.gif bet ziurejau Maximoj tose skyriuose kur kepimo rankoves, ir vienkartiniai indai, zodziu visur, paklausiau sales darbuotojos, sake tokiu jie neturi schmoll.gif jei kas zino kur pirkti pigiau, pasnibzdekit blush2.gif
Atsakyti