Visada sakydavau , kad niekaka niekada niekada po vedybu negyvensiu nei su savo tevais nei su anyta po vienu stogu..... bet likimas kitaip buvo suplanaves

Taigi gyvenu sau su anyta po vienu stogu. Ji sauni, siuolaikiska idomi, ir tikrai gerais norais trykstanti moteris, bet po vaiko gimimo nu kaip ir isprotejo

Na gal tai visai pateisinama visgi pirmas anukas, bet as jauciausi tarsi isprausta i kampa. kai tik namo parsivezeme jau pirma nakti nelabai turejau ramybes. Vaikui labai pilveli skaudedavo, vos tik jis suniurzgedavo ji jau ir atbega jo paimti, jei nespedavau sunaus pirma nustverti ji ji nesiodavo ir niekam neduodavo. Kai reikedavo maitinti ji sakydavo '' tu pasiruosk, patogiai isitaisyk o as ji palaikysiu" nu ka juk cia gretai, o ji pasiimdavo vaika ir intensyviai linguodavo tol kol jis uzmiega , neduodavo. Nesu konfliktiskas zmogus taciau tas privazios redvės neturejimas net nakti mane ismete is veziu buvau dirgli,pikta is prigimties esu piktas zmogus, bet pastoviai viduje jausdavau verdanti pykti, tad daznai klausdavau saves kas man darosi... pasislepdavau kamputi kur niekas nematydavo ir verkdavau. Po tokio nereguliaraus maitinimo smarkiai sumazejo pienas tad teko duoti misinukus,
Mociute neleisdavo vaiko ant lovos paguldyt jos nuomone vaika pastoviai reikia nesiot ant ranku. Vos tik vaika paguldydavau i lovele ji pamato ,paima ir nesioja linguodama, tad tekdavo ir naktimis miegoti su vaiku ant ranku, kad jis nepradetu verkti ir neprisistatytu mociute.

Kai vaika reikedavo maudyt, oi cia tu netaip darai isgazdinsi vaika ir t.t noredavos grust ja lauk, bet juk cia ne mano namai ir maniau kad tai turi padaryti mano vyras, bet ...na tiek to apsislifavom praejo vienas etapas .
Kita iskilusi problema - visi vaikai turi ciulptukus o maniskis toks neramus ir auga be ciulptuko... i taise ciulptuka, kuri mes po pusmecio vaziuodami ilgesniam laikui i svecius (trim savaitem) palikome namuose, tikrai netycia. kai pamaciau kad jo nepasiememe tikrai buvau nusiteikusi bemiegei nakciai, bet mano nuostabai ismiegojo mano vaikis kuo ramiausiai. Kai grizom nasmo isklausiau ilga tirada kaip taip galėjau pasielgti su vaiku, kokia as motina jeigu atemiauis vaiko ciulptuka. bande vel ji igrust vaikui i burna bet tas ji isspjove.
Kai predejau duoti koseles pats blogiausias dalykas buvo kad niekur nededu nei cukraus nei druskos slapcia ragaudavo tyres kurias virdavau vaikui ir stebedavos kaip jis gali jas valgyt. Didžiausias siaubas buvo, kad duodama vaikui gerti arbata nesadinu. Ir stebedavosi , kaip jis tokia bjaurasti gali gerti. dar vienas konfliktas kilo kai vaika pradejau mokinti gerti is stiklines ir paprasiau jam virinta piena duoti ne is buteliuko su ciulptuku o is stiklines, vel buvau netikusi motina atimanti is vaiko malonumus. Mano tevai i anuko atsiradima reagavo gan santuriai, ir man ne karta yra sake kad is sono mociutes meile atrodo keistai per didele.
Dabar mano berniukui 3 metai mes pradejome eiti i darzeli. ir vel kilo rimtas barnis kaip as sitaip elgiusi su savo vaiku, juk jis gali augti ir namuose, prades sirgti ir panasiai, o as manau, kad vaikui butina pabut su kitais vaikais, kad augant su suaugusiais, kur isskirtinai pildomas kiekvienas jo noras nesivystys jo paprasti vaikiski socialinai igudžiai, o tai pirmiausia ir islindo i pavirsiu kai pradejome lankyti darzeli. Pirma diena vaikui einant i darzeli ji nepalinkejo jam sekmes, o pradejo verkti kad vagsa vaikeli pridraske is pat ryto ir isveza is namu. bet ir tai praejo. Tiesiog po paskutinio konflikto susideliojau desningumus, kai tik vaiko gyvenime atsiranda svarbiu pokyciu ji jauciasi blogai ir issilieja. Esu jiai tikrai dekinga , kad nuvargusiai leisdavo diena numigti arba kaireikia kur isvaziuoti turime kur palikti savo maziu.... bet tikrai nuosirdžiai pavydžiu tiems kurie gyvena atskirai. Kazkodel jauciu, kad ir vaikas kitosk butu, ir musu su vyru santykiai kitaip lostytusi... bet jam gerai pas mama.