Kitty3, PerKūnas, Krempudra
QUOTE(Warwara @ 2011 11 16, 10:32)
Cituk, nu naujienu pas tave - kalnai
ir visi tik i gera, tik i gera! pas mane buvo menopur, dar liko, tai gal ir kitam kartui naudosiu, tik daugiau pripirksiu, nors pas mane buvo Menopur+Gonal. Mano atveju jis nefiga nepagerino kieki. Nors ir ta teigti visai negaliu, embrionus gi ne auginam, sako kad kokybe jis pagerina!
Warwariuk - as daznai girdejau kad jungia Menopur ir gonali, bet kazkodel man minejo tik menopur, gal eigoj ziures jei nelabai auga duos ir gonali. ten skaiciau su tuo menopur labai jau daug krapstymosi, bet jei tu sugebejai restorane tai ir as nepasiduosiu
QUOTE(Tanga @ 2011 11 16, 12:17)
Labas rytas
Buvau įsitikinusi, kad 16 d. yra ketvirtadienis. Ir laukiau ketvirtadienio su didžiausiu nekantrumu, nes tai turėjo būti paskutinis vizitas pas Treijsą. Ir ką, sužinau šiandien, kad 16 d. yra trečiadienis
Pasuku Treijsui, dirbs tik iki trijų. Iš Kauno jau nebespėsiu nulėkti
Teks važiuoti ryt pas jo kolegą, nes Treijso rytoj jau nebus. Nu ot dura
Va taip ir būna, kai niekur nedirbi ir nesigaudai kokia savaitės ar mėnesio diena. Susinervinau.
is nestukines laimes susipainiojai dienose
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 16, 12:25)
Citai-planas yra gerai
As histero turejus,na ji man buvo diagnostine,tai del pastojimo nelabai padejo.
O be to,nelabai isivaizduoju kaip diagnostine gal padeti.Ka tau darys tai ims biopsija,paziuret gleivine.Ka daro graikai,o gal ir Gorgis jau,jie pries ivf gali padaryti svelnia abrazija,nes yra tikimybe,kad del zarazu pas tave surandejusi gleivine ir leliukai nesikabina.Antra ka jie daro,jei gleivine pas tave svari ir grazi,ipjauna ja keliose vietose nes yra kazkokie tyrimai,kad tose vietose yra lengviau isikabinti leliukams.
Dar is gleivines galima istirti gimdos kileriu skaiciu,nes yra tikimybe,kad kraujyje ju norma,o gleivineje pakilusios.Bet pas tave ir taip zinia,kad ju yra daug,ir zinoma,kaip ta nuzeminti tai ne problema.Tik tas kileres,bent mano ziniom,valdiskai tik Liverpulis tyre,nors gal ir kiti miestai pradejo.Liverpulyje yra pasikartojanciu persileidimu klinika,kur dirba ta gydytoja susidomejusi gimdos kilerems.Dar kazkada masciau pas ja i studija rasytis.
Graikijoj daro diagnostine ir reikalui esant pereina i operacija,jei reikia ka padaryt.UK per NHS gali buti per kelis etapus,nu zinai,jie gi greitai ir operatyviai nelabai moka.
Man pries UK ivf dare gimdos nuotrauka,paziuret ar nera kokiu nukrypimu.
Del intralipidu dar sakiau paklausiu.Ar pasiklausinejot kur gaut?
Man reiks viena doze dasipirkt,bet mano sesuo po operacijos,tai nezinau kaip pas ja bus su vaiksciojimu.Jei viskas ok,prasysiu,kad nupirktu,galiu ir tau paprasyt kelis ta pacia proga?Kas nors pasiims ir dapirks svirkstus ir skyscius.
Bet cia jei as LT busiu ir jei sesuo jausis normaliai,jei ne-eisiu pas Gorgi
Nu as klausiau seses ir mamos bet jos aisku nieko nezino apie intralipidus, sakiau kad bandytu paklausinet. Galim suderinti reikala, jei tavo sese zino kur mano sese gali nueiti ir nupirkti ir tau ir man
Aciu uz issamia hystero analize, mano sesele aiskino kad jie paziures kas kaip ir abrazija padarys, nemanau kad jie tirs kileres ten bet tipo yra teorija kad ta abrazija kazkiek ja gali numusti (bet cia gal tik jos teorija
) nu o su gleivine tai labai noreciau kad kazka padarytu, nervina jinai mane, nors visada berods buvo trisluoksne bet va tas storis jos tos i plonesni visada. GN man daryta pries pora metu tai rado tik uzakusius kiausintakius. Kazkaip vistiek apsidziaugiau kad nereikejo prasyt ir kad jie patys pasiules man ta hystero, pas Gorgi aisku vel butu nemaza kaina ja darytis, juolab kad jis minejo kad gali reiketi. Nu nepucha ne pera