QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 14, 17:04)
ar kas gerete bromcriptina ar labai jauciasi tas salutinis paveikis.mano prl 32.03 kazin kokios jo normos
labas mielosios ir mylimosios
As geriau ir geriu-salutiniu poz jokiu, bet va sumazino man doze ir galvos skausmeliai prasidejo.... Gal ne nuo to, nzn... Paziurek normas hormonu skyrelyje, ten daug info.
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 14, 16:05)
Aciu Kaip saunu Sveikinu su artejancia pabaiga O kur darysies?
Aciu Darysimes pas grazuoli latviu daktariuka Tavo virusiukas islys i dienos sviesa apie birzeli?
Mano turetu rugpjuti Mergytes, kas dar guodi??? Su kuo desiu i kelnes?? Nejau viena tryziosiu forume, kai jus busit paskendusios kalediniuose maisto ruosimuose
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 11 14, 19:15)
aciu kad klausi Na augam neblogai,esam labai uzsispyrusios,rodom oziukus jau nuo dabar Siaip viskas gal ir neblogai tik diegliukai kankina
OOO, musu vaikuciai ne siaip sau, o tikri charakteriukai Reginiuk, o tu pati gimdei ar cezaris buvo?
Papildyta:
QUOTE(LinMer @ 2011 11 14, 19:08)
Mano HCG 4,64 siandiena 11dpi stebuklas neivyko, kazkaip buvau tokia tikra, bet ... sekmes mergaites visoms visoms, kad kuo greiciau keliautumete i kita skyreli, arteja kaledos stebuklu metas
Papildyta:
QUOTE(Colouritte @ 2011 11 14, 21:59)
Gavau atsakymą el. paštu, mano hcg <0,500. Tai reiškia, kad ne šį kartą Bet aš ir nesitikėjau, daugiau netgi pergyvenau, kad nebūtų kokių vėl 'siurprizų'.
Papildyta:
QUOTE(Pina @ 2011 11 14, 22:01)
Sekanti verksiu aš - radau lašiuką , o ir toliau, kaip matau, nieko gero
Kaip tu siandien???
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 11 15, 09:48)
galvoju, gal reikia po truputi intensyviau jungtis i pokalbius, nes iki siol buvau labiau tyli skaitytoja
Junkis Junkis
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 11 14, 16:08)
Nu pasaulio pabaiga pradesim su MB saugotis, kad tik neduok dieve nepastociau Reikia tai reikia
Kaip antibiotiku dieta? nelenda kirmeliukai per kita gala