[quote=audrele,2011 11 26, 19:26]
[quote=PerKūnas,2011 11 26, 15:28]
audrele, kaip tavo įsodinimas?
Trys maziukai 4 lasteliu
O dabar vyras apie mane sokineja ir laikiam rezultato gruodzio pradzioj.
[/quote]
laukiam ir mes su tavimi
sakykit, gal kam buvo israse leistis Zybor? nesuprantu delko jisai man paskirtas gyd. kazkaip nepaklausiau, miegojau
QUOTE(J01 @ 2011 11 26, 20:28)
laukiam ir mes su tavimi
sakykit, gal kam buvo israse leistis Zybor? nesuprantu delko jisai man paskirtas gyd. kazkaip nepaklausiau, miegojau
Labukas,
įsiveržiu pas jus
Tikiuosi, nesupyksit. Tai vaistas kraujo krešumui mažinti (vengti trombų susidarymo). Matyt, pas tave labai krešėjo kraujas punkcijos metu.
QUOTE(Braškiux @ 2011 11 26, 19:35)
Labukas,
įsiveržiu pas jus
Tikiuosi, nesupyksit. Tai vaistas kraujo krešumui mažinti (vengti trombų susidarymo). Matyt, pas tave labai krešėjo kraujas punkcijos metu.
įsiveržiu pas jus
aciu uz paaiskinima, nes ir aspirina israse, aisku, dabar zinosiu
QUOTE(J01 @ 2011 11 26, 20:40)
aciu uz paaiskinima, nes ir aspirina israse, aisku, dabar zinosiu
Prašom
mergaites ,kazkaip pradejau panikuot,atleido kazkaip beveik visai man krutine ,kiba jau viskas,dar savaites pradzioj kol nebuvo isodonta tai skaudejo ,o dabar mazeja mazeja ,jau nervuotis pradedu
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 11 26, 20:51)
mergaites ,kazkaip pradejau panikuot,atleido kazkaip beveik visai man krutine ,kiba jau viskas,dar savaites pradzioj kol nebuvo isodonta tai skaudejo ,o dabar mazeja mazeja ,jau nervuotis pradedu
sidabriuk, man krūtinė buvo pajautrėjusi po ar prieš punkciją, na kai ovitrele suleido. po įsodinimo kažkelintą dieną dingo jautrumas.
taip, kad papai neorodiklis. ir palikit juos ramybėj !
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 26, 22:35)
sidabriuk, man krūtinė buvo pajautrėjusi po ar prieš punkciją, na kai ovitrele suleido. po įsodinimo kažkelintą dieną dingo jautrumas.
tikraiiiii man ir taip pat pries punkcija ziauriai jautrus buvo,o dabar mazeja ,mazeja jei taip sakai tai gal taip ir yra ,bet daktaru pirmas klausimas ar krutine pilneja ,ka zinau skausmas mazeja ,nu gal nieko tokio
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 11 26, 22:02)
tikraiiiii man ir taip pat pries punkcija ziauriai jautrus buvo,o dabar mazeja ,mazeja jei taip sakai tai gal taip ir yra ,bet daktaru pirmas klausimas ar krutine pilneja ,ka zinau skausmas mazeja ,nu gal nieko tokio
viskas bus gerai, juk negali buti kasdien vienodai jautri, kada HCG tau?
QUOTE(J01 @ 2011 11 26, 23:04)
viskas bus gerai, juk negali buti kasdien vienodai jautri, kada HCG tau?
oi gruodzio 6d,dar tik 6 diena po isodinimo pirmas dienas kazkaip visai negalvojau ir galvojau jei taip toliau laikysiuos tai bs liuks ,bet ziuriu skysteju
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 11 26, 22:02)
pirmą kartą perskaičiau, kad to klausia gydytojas...
kažkaip galvojau, kad svarbiau hcg skaičiukai geri, o ne papų būklė.
nebedaug liko laukti ir sužinosi, kad laukiesi.