Sekanti verksiu aš - radau lašiuką , o ir toliau, kaip matau, nieko gero
QUOTE(LinMer @ 2011 11 14, 19:54)
neturim bet vistiek dar karteli pabandysim po 3 men, tikiuosi tada pavyks jau du metus svajoju ir laukiu tos dziaugsmingos dienos, negaliu dar atsisakyti savo svajones, dar pabandysim
Praeis tie 3 men ir tikiu, kad su naujomis mintimis ir jegomis, pagausit savo svajone
QUOTE(Colouritte @ 2011 11 14, 21:59)
Gavau atsakymą el. paštu, mano hcg <0,500. Tai reiškia, kad ne šį kartą Bet aš ir nesitikėjau, daugiau netgi pergyvenau, kad nebūtų kokių vėl 'siurprizų'.
Papildyta:
LinMer
Na mums pasiseks, pamatysi, viskas bus gerai, mes irgi po trijų mėn. vėl bandysime, viską seksime ir palaikysime vieną kitą. Tik nepasiduodame
Papildyta:
LinMer
Na mums pasiseks, pamatysi, viskas bus gerai, mes irgi po trijų mėn. vėl bandysime, viską seksime ir palaikysime vieną kitą. Tik nepasiduodame
gaila, kad nepavyko, bet svarbu, kad nenuleidi ranku
Galiu save kaip pvz pateikt. Mums ir pirmas kartas nepavyko, buvo skaudu. Bet kai pasiemiau snaigutes, tikejau sekme dar labiau nei praeita karta Ir tikejimas neapgavo...
Stiprybes jums mergaites Viena diena viskas bus kitaip...ir skausma pakeis dziaugsmas
Labas vakaras,
Warwara, ačiū už namelius
Tu man čia dvynukus nori įpaišyti, kad du kartus paraše įtaisei? Aš aišku, būčiau be galo tau dėkinga už tokį raganavimą
Du...kaip miela. Ir už virusą dėkui
Oj, kaip ačiū
Skleiskit kaip pasiutusios čia tą nėštumo virusą
Įkvėpk, iškvėk ir apsišarvavusi kantrybe lukterk geriausių rezultatų.
Kad ir jūsų šeimynai tos Kalėdos atneštų stebuklą kitiems metams
Vienas lašas, dar ne jūra....Tad pabūk neverkusi, nes dar nėra dėl ko. O jei ir verksi, tai tik iš laimės
Warwara, ačiū už namelius
Tu man čia dvynukus nori įpaišyti, kad du kartus paraše įtaisei? Aš aišku, būčiau be galo tau dėkinga už tokį raganavimą
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 14, 10:30)
O pas mane naujienos tokios. Penktadieni pakartojau HCG (labai knietejo)
Tai 10 dpi - 241,9
13 dpi - >1000
Kaip suprantu viskas graziai auga ir turbut nemaza tikimybe, kad abu maziukai pasiliko
Tai 10 dpi - 241,9
13 dpi - >1000
Kaip suprantu viskas graziai auga ir turbut nemaza tikimybe, kad abu maziukai pasiliko
Du...kaip miela. Ir už virusą dėkui
QUOTE(Tanga @ 2011 11 14, 11:20)
Iškart virusuoju. Apči
Oj, kaip ačiū
QUOTE(dangutex @ 2011 11 14, 14:31)
As irgi noriu pavirusiuoti naujuose
Skleiskit kaip pasiutusios čia tą nėštumo virusą
QUOTE(Kani @ 2011 11 14, 17:00)
Sveikos. Liko kelios dienos iki hcg.
Įkvėpk, iškvėk ir apsišarvavusi kantrybe lukterk geriausių rezultatų.
QUOTE(LinMer @ 2011 11 14, 18:08)
Mano HCG 4,64 siandiena 11dpi stebuklas neivyko, kazkaip buvau tokia tikra, bet ... sekmes mergaites visoms visoms, kad kuo greiciau keliautumete i kita skyreli, arteja kaledos stebuklu metas
Kad ir jūsų šeimynai tos Kalėdos atneštų stebuklą kitiems metams
QUOTE(Pina @ 2011 11 14, 21:01)
Vienas lašas, dar ne jūra....Tad pabūk neverkusi, nes dar nėra dėl ko. O jei ir verksi, tai tik iš laimės
QUOTE(LinMer @ 2011 11 14, 19:08)
Mano HCG 4,64 siandiena 11dpi stebuklas neivyko, kazkaip buvau tokia tikra, bet ...
Laikykis mergyt Ir laai smagu del tavo optimizmo
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 11 14, 19:15)
aciu kad klausi Na augam neblogai,esam labai uzsispyrusios,rodom oziukus jau nuo dabar Siaip viskas gal ir neblogai tik diegliukai kankina
ir kad kuo greiciau liautusi dygliukai
QUOTE(Colouritte @ 2011 11 14, 21:59)
Gavau atsakymą el. paštu, mano hcg <0,500. Tai reiškia, kad ne šį kartą Bet aš ir nesitikėjau, daugiau netgi pergyvenau, kad nebūtų kokių vėl 'siurprizų'.
ir tau priklauso labai smagu, kad tiki kitu kartu tikrai pasiseks
QUOTE(Pina @ 2011 11 14, 22:01)
ne verkt reikia, o kraujuka priduoti jis pakeis tavo asaras i laimes asaras laikau uz tai kumstukus
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 14, 22:16)
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 14, 22:38)
ne verkt reikia, o kraujuka priduoti jis pakeis tavo asaras i laimes asaras laikau uz tai kumstukus
Žinau, kad čia gali būt implantacinis ir t.t. ir bla bla bla, bet žliumbas ima, negaliu Praeitą kartą panašiai prasidėjo, o baigėsi blogai, todėl tikėt labai sunku
LinMer, Colouritte šaunuolės, mergytės, kad nenukabinat nosyčių ir nenuleidžiat rankų. Pralaimėta tik kova, bet ne mušis. Čiupkit po virusiuką kitam kartui, kuris tikrai bus paskutinis
Labas, mergytes. Kaip gyvuojate? Ziuriu, naujai iskeptos dar neuzleidzia savo postu ir nepalieka skyrelio. Palaikymo komanda visoms Jungiuosi ir as i naujus namucius, jei dar priimsite
Ta proga apspjaudau visas rudeniniu virusiuku - sykart jau drasiau Griebkit visos po viena pradziai Visoms laukiancioms rezultatu, leidziu ir po du
Musu skaiciukai:
13 DPI - 180
17 DPI - 613
Linmer, labai gaila... Stiprybes tau ir TB
Colourite, liudnos naujienos
Pina, dar per anksti daryti sprendimus - turi tiketi ir kovoti
Kuo graziausiu rezultatu visoms belaukiancioms
Ta proga apspjaudau visas rudeniniu virusiuku - sykart jau drasiau Griebkit visos po viena pradziai Visoms laukiancioms rezultatu, leidziu ir po du
Musu skaiciukai:
13 DPI - 180
17 DPI - 613
Linmer, labai gaila... Stiprybes tau ir TB
Colourite, liudnos naujienos
Pina, dar per anksti daryti sprendimus - turi tiketi ir kovoti
Kuo graziausiu rezultatu visoms belaukiancioms
QUOTE(Pina @ 2011 11 14, 22:01)
Pinute, priduok kraujuka ir baik kankintis jei taip As zinok paseksiu tavo pedomis ketvirtadieni Bus 8dpo , bet as noriu suzinoti kabinosi ar nea MMM skausmai jau stipreja, bijau daug dienu nesulaukt, tustinu is saldytuvo rukytas mesytes , galeciau 2pokus cipsu sukirst-o tai manau jau viska pasako, gal ir nea, zinoma noriu tiketi, kad nea. Tyliai noriu tiketi, kad mazieji iskres grazu siurpriza-jie man, o as-vyrui, kaip svajojau nuo senai senai
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 14, 23:43)
Pinute, priduok kraujuka ir baik kankintis jei taip As zinok paseksiu tavo pedomis ketvirtadieni Bus 8dpo , bet as noriu suzinoti kabinosi ar nea MMM skausmai jau stipreja, bijau daug dienu nesulaukt, tustinu is saldytuvo rukytas mesytes , galeciau 2pokus cipsu sukirst-o tai manau jau viska pasako, gal ir nea, zinoma noriu tiketi, kad nea. Tyliai noriu tiketi, kad mazieji iskres grazu siurpriza-jie man, o as-vyrui, kaip svajojau nuo senai senai
Mergytes, rasykites i NT gadintoju kluba Gal palengves anksciau, nei sulauksite HCG dienos Man asmeniskai, tai padejo Bet veikia ne visoms Apetitas sukiles buvo ir man, bet praejo sulig ta diena, kai turejo ateiti mmm, pilva maude lygiai taip pat, kaip ir tau, o rezultatas . Tikejau iki paskutines minutes, nors 7 DPI - NT net vaiduoklio neparode, stengiausi nenusiminti Tikek ir tu
QUOTE(Tanga @ 2011 11 14, 21:54)
LinMer, Colouritte šaunuolės, mergytės, kad nenukabinat nosyčių ir nenuleidžiat rankų. Pralaimėta tik kova, bet ne mušis. Čiupkit po virusiuką kitam kartui, kuris tikrai bus paskutinis
Ačiū, Tanga, net nemaniau, kad šitaip gali palaikyti keli žodžiai forume Žinau ko prašysiu Kalėdų senelio
Aciu mergaites uz palaikyma ir linkejimus kita kart bus viskas gerai, kitaip buti negali Colouritte, susitinkam po 3men, toj pacioj vietoj, tuo paciu metu
labas rytas
galvoju, gal reikia po truputi intensyviau jungtis i pokalbius, nes iki siol buvau labiau tyli skaitytoja
Pina, nepanikuok dar ir stenkis is anksto nieko neprisigalvoti nors gal lengva taip sakyti kai paciai taip bus, matyt ne maziau trydaliosiu
Colouritte, LinMer, labai liudna del tokiu rezultatu bet saunuoles, kad nenuleidziat ranku
o man vis uzeina galvos pasvaigimai ir dar kartais tokie lengvi blogumai bet niekis
galvoju, gal reikia po truputi intensyviau jungtis i pokalbius, nes iki siol buvau labiau tyli skaitytoja
Pina, nepanikuok dar ir stenkis is anksto nieko neprisigalvoti nors gal lengva taip sakyti kai paciai taip bus, matyt ne maziau trydaliosiu
Colouritte, LinMer, labai liudna del tokiu rezultatu bet saunuoles, kad nenuleidziat ranku
o man vis uzeina galvos pasvaigimai ir dar kartais tokie lengvi blogumai bet niekis