Įkraunama...
Įkraunama...

IVF temelė - plepiems dameliams!

Sekanti verksiu aš - radau lašiuką , o ir toliau, kaip matau, nieko gero verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2011 11 14, 19:54)
neturim  verysad.gif  bet vistiek dar karteli pabandysim po 3 men, tikiuosi tada pavyks smile.gif jau du metus svajoju ir laukiu tos dziaugsmingos dienos, negaliu dar atsisakyti savo svajones, dar pabandysim smile.gif

Praeis tie 3 men ir tikiu, kad su naujomis mintimis ir jegomis, pagausit savo svajone 4u.gif

QUOTE(Colouritte @ 2011 11 14, 21:59)
Gavau atsakymą el. paštu, mano hcg <0,500. Tai reiškia, kad ne šį kartą smile.gif Bet aš ir nesitikėjau, daugiau netgi pergyvenau, kad nebūtų kokių vėl 'siurprizų'.
Papildyta:

LinMer
Na mums pasiseks, pamatysi, viskas bus gerai, mes irgi po trijų mėn. vėl bandysime, viską seksime ir palaikysime vieną kitą. Tik nepasiduodame nono.gif

verysad.gif gaila, kad nepavyko, bet svarbu, kad nenuleidi ranku smile.gif
Galiu save kaip pvz pateikt. Mums ir pirmas kartas nepavyko, buvo skaudu. Bet kai pasiemiau snaigutes, tikejau sekme dar labiau nei praeita karta wub.gif Ir tikejimas neapgavo...
Stiprybes jums mergaites 4u.gif Viena diena viskas bus kitaip...ir skausma pakeis dziaugsmas 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Warwara, ačiū už namelius aciuks.gif
Tu man čia dvynukus nori įpaišyti, kad du kartus paraše įtaisei? biggrin.gif Aš aišku, būčiau be galo tau dėkinga už tokį raganavimą drinks_cheers.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 14, 10:30)
O pas mane naujienos tokios. Penktadieni pakartojau HCG (labai knietejo) blush2.gif
Tai 10 dpi - 241,9
13 dpi - >1000
Kaip suprantu viskas graziai auga biggrin.gif ir turbut nemaza tikimybe, kad abu maziukai pasiliko wub.gif

wub.gif Du...kaip miela. Ir už virusą dėkui 4u.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 11 14, 11:20)
Iškart virusuoju. Apči  2.gif

Oj, kaip ačiū

QUOTE(dangutex @ 2011 11 14, 14:31)
As irgi noriu pavirusiuoti naujuose

Skleiskit kaip pasiutusios čia tą nėštumo virusą smile.gif

QUOTE(Kani @ 2011 11 14, 17:00)
Sveikos. Liko kelios dienos iki hcg.

Įkvėpk, iškvėk ir apsišarvavusi kantrybe lukterk geriausių rezultatų.

QUOTE(LinMer @ 2011 11 14, 18:08)
Mano HCG 4,64  siandiena 11dpi  verysad.gif  stebuklas neivyko, kazkaip buvau tokia tikra, bet ... 4u.gif  sekmes mergaites visoms visoms, kad kuo greiciau keliautumete i kita skyreli, arteja kaledos stebuklu metas  4u.gif

Kad ir jūsų šeimynai tos Kalėdos atneštų stebuklą kitiems metams 4u.gif

QUOTE(Pina @ 2011 11 14, 21:01)
Sekanti verksiu aš - radau lašiuką , o ir toliau, kaip matau, nieko gero  verysad.gif  verysad.gif

Vienas lašas, dar ne jūra....Tad pabūk neverkusi, nes dar nėra dėl ko. O jei ir verksi, tai tik iš laimės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2011 11 14, 19:08)
Mano HCG 4,64  siandiena 11dpi  verysad.gif  stebuklas neivyko, kazkaip buvau tokia tikra, bet ... 4u.gif 

Laikykis mergyt 4u.gif Ir laai smagu del tavo optimizmo 4u.gif

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 11 14, 19:15)
aciu kad klausi  ax.gif Na augam neblogai,esam labai uzsispyrusios,rodom oziukus jau nuo dabar  bigsmile.gif Siaip viskas gal ir neblogai tik diegliukai kankina  smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif ir kad kuo greiciau liautusi dygliukai 4u.gif

QUOTE(Colouritte @ 2011 11 14, 21:59)
Gavau atsakymą el. paštu, mano hcg <0,500. Tai reiškia, kad ne šį kartą smile.gif Bet aš ir nesitikėjau, daugiau netgi pergyvenau, kad nebūtų kokių vėl 'siurprizų'.

ir tau priklauso 4u.gif labai smagu, kad tiki kitu kartu 4u.gif tikrai pasiseks 4u.gif

QUOTE(Pina @ 2011 11 14, 22:01)
Sekanti verksiu aš - radau lašiuką , o ir toliau, kaip matau, nieko gero  verysad.gif  verysad.gif

ne verkt reikia, o kraujuka priduoti 4u.gif jis pakeis tavo asaras i laimes asaras 4u.gif laikau uz tai kumstukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 14, 22:16)
Vienas lašas, dar ne jūra....Tad pabūk neverkusi, nes dar nėra dėl ko. O jei ir verksi, tai tik iš laimės wink.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 11 14, 22:38)
ne verkt reikia, o kraujuka priduoti  4u.gif jis pakeis tavo asaras i laimes asaras  4u.gif laikau uz tai kumstukus  4u.gif

Žinau, kad čia gali būt implantacinis ir t.t. ir bla bla bla, bet žliumbas ima, negaliu verysad.gif Praeitą kartą panašiai prasidėjo, o baigėsi blogai, todėl tikėt labai sunku verysad.gif
Atsakyti
LinMer, Colouritte šaunuolės, mergytės, kad nenukabinat nosyčių ir nenuleidžiat rankų. Pralaimėta tik kova, bet ne mušis. Čiupkit po virusiuką kitam kartui, kuris tikrai bus paskutinis 2.gif 2.gif
Atsakyti
Labas, mergytes. Kaip gyvuojate? Ziuriu, naujai iskeptos nestuke.gif dar neuzleidzia savo postu ir nepalieka skyrelio. Palaikymo komanda visoms drinks_cheers.gif Jungiuosi ir as i naujus namucius, jei dar priimsite ax.gif

Ta proga apspjaudau visas rudeniniu virusiuku - sykart jau drasiau 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif Griebkit visos po viena pradziai wub.gif Visoms laukiancioms rezultatu, leidziu ir po du thumbup.gif

Musu skaiciukai:
13 DPI - 180
17 DPI - 613 wub.gif

Linmer, labai gaila... Stiprybes tau ir TB 4u.gif
Colourite, liudnos naujienos schmoll.gif
Pina, dar per anksti daryti sprendimus - turi tiketi ir kovoti 4u.gif
Kuo graziausiu rezultatu visoms belaukiancioms drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2011 11 14, 22:01)

Pinute, priduok kraujuka ir baik kankintis jei taip mirksiukas.gif As zinok paseksiu tavo pedomis ketvirtadieni blush2.gif Bus 8dpo , bet as noriu suzinoti kabinosi ar nea doh.gif MMM skausmai jau stipreja, bijau daug dienu nesulaukt, tustinu is saldytuvo rukytas mesytes , galeciau 2pokus cipsu sukirst-o tai manau jau viska pasako, gal ir nea, zinoma noriu tiketi, kad nea. Tyliai noriu tiketi, kad mazieji iskres grazu siurpriza-jie man, o as-vyrui, kaip svajojau nuo senai senai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 14, 23:43)
Pinute, priduok kraujuka ir baik kankintis jei taip  mirksiukas.gif  As zinok paseksiu tavo pedomis ketvirtadieni  blush2.gif  Bus 8dpo , bet as noriu suzinoti kabinosi ar nea  doh.gif  MMM skausmai jau stipreja, bijau daug dienu nesulaukt, tustinu is saldytuvo rukytas mesytes , galeciau 2pokus cipsu sukirst-o tai manau jau viska pasako, gal ir nea, zinoma noriu tiketi, kad nea. Tyliai noriu tiketi, kad mazieji iskres grazu siurpriza-jie man, o as-vyrui, kaip svajojau nuo senai senai  wub.gif

Mergytes, rasykites i NT gadintoju kluba thumbup.gif Gal palengves anksciau, nei sulauksite HCG dienos ax.gif Man asmeniskai, tai padejo blush2.gif Bet veikia ne visoms unsure.gif Apetitas sukiles buvo ir man, bet praejo sulig ta diena, kai turejo ateiti mmm, pilva maude lygiai taip pat, kaip ir tau, o rezultatas nestuke.gif . Tikejau iki paskutines minutes, nors 7 DPI - NT net vaiduoklio neparode, stengiausi nenusiminti wub.gif Tikek ir tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 11 14, 21:54)
LinMer, Colouritte šaunuolės, mergytės, kad nenukabinat nosyčių ir nenuleidžiat rankų. Pralaimėta tik kova, bet ne mušis. Čiupkit po virusiuką kitam kartui, kuris tikrai bus paskutinis  2.gif  2.gif

Ačiū, Tanga, net nemaniau, kad šitaip gali palaikyti keli žodžiai forume smile.gif Žinau ko prašysiu Kalėdų senelio 000054.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz palaikyma ir linkejimus 4u.gif kita kart bus viskas gerai, kitaip buti negali smile.gif Colouritte, susitinkam po 3men, toj pacioj vietoj, tuo paciu metu smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

galvoju, gal reikia po truputi intensyviau jungtis i pokalbius, nes iki siol buvau labiau tyli skaitytoja blush2.gif

Pina, nepanikuok dar ir stenkis is anksto nieko neprisigalvoti 4u.gif nors gal lengva taip sakyti tongue.gif kai paciai taip bus, matyt ne maziau trydaliosiu doh.gif blush2.gif

Colouritte, LinMer, labai liudna del tokiu rezultatu verysad.gif bet saunuoles, kad nenuleidziat ranku thumbup.gif

o man vis uzeina galvos pasvaigimai wacko.gif ir dar kartais tokie lengvi blogumai doh.gif unsure.gif bet niekis irnesakyk.gif
Atsakyti