Įkraunama...
Įkraunama...

IVF temelė - plepiems dameliams!

ir kaip su tu testu bandymais ax.gif ar jie ka nors rodo blink.gif
Atsakyti
liko tik trys besidalinantys kuriuos isodins pirmadieni.tik iki pirmadienio jei liks
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 26, 15:31)
liko tik trys besidalinantys kuriuos isodins pirmadieni.tik iki pirmadienio jei liks

viskas bus gerai pamatysi 4u.gif nesinervink anksciau laiko 4u.gif o keliu lasteliu tie trys nesake 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 11 26, 14:30)
ir kaip su tu testu bandymais  ax.gif  ar jie ka nors rodo  blink.gif

Tai, kad labai įvairiai...man pvz rodė vaiduoklį ( aš dariau testą diena prieš HCG).

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 26, 14:31)

Liks liks, paskaitinėtum istorijas mergaičių, dažnai taip nutinka, bet džiaugiasi tais vieninteliais kurie prisikabino. Viskas bus gerai. Reikia tikėti tuom.
Atsakyti
keliu lasteliu nesake tik sake kad perkele i blastocistu skysti
Atsakyti
o tai tas vaiduoklis buvo tikras po kraujuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 26, 15:31)

Tikiu ir linkiu, kad visi trys butu stipruoliai ir pas mamyte pilviuke atsidurtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 26, 15:37)
keliu lasteliu nesake tik sake kad perkele i blastocistu skysti

ooo kas cia dabar g.gif man tai tokiu nesako dalykeliu ,gal jei zinociau ko paklaust tai pasakytu 4u.gif bet manau kad cia gerai turbut ,nes girdejau kai augina iki blastocistu tai dar didesne tikimybe pastoti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 26, 16:38)
Tikiu ir linkiu, kad visi trys butu stipruoliai ir pas mamyte pilviuke atsidurtu  4u.gif

aciu tikekim kad viskas bus gerai nes nuejus toki ilga ir sunku kelia nebesinori tu nusivylimu
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 26, 15:40)
aciu tikekim kad viskas bus gerai nes nuejus toki ilga ir sunku kelia nebesinori tu nusivylimu

o jo tas kelias ziauru jei baigias nekaip blush2.gif ,geriau apie tai nekalbekim ,viskas bus super 4u.gif o kaip ten buna kaip jau duodi krauja po 14 dienu ,tai cia dar ne viskas ? cia skaitydama suprantu kad po to ji reikia dazniau duoti ,ir dar kraujo tyrimas nieko nepasako po tu 14 dienu ar kaip ,gal kas galit paaiskint man busiu dekinga g.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Vėja, vajej, kaip liudna verysad.gif cia jau zodziais labai ir nepaguosi verysad.gif laikykis ir daug daug stiprybes 4u.gif

Kamelija2, smagu del jusu stipruoliuko wub.gif gaudau virusiuka bigsmile.gif

boruziuk, daugiau tikejimo ir optimizmo mirksiukas.gif

o man pilvukas jau vis bando maustelti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 26, 15:28)
.
Kartojau vakar. Rado 200 su kapeikom. Pažiūrėjau į pirma psl., į normą telpam, tai ir gerai smile.gif
Pojūčiai...nesipykstu su miegu, kai ilgiau pasėdžiu ima mausti pilvą. Šiandien tai kažkoks šleikštulys užėjo. Suprastėjęs džiaugsmas maistui  g.gif  Krutinė didelė, šiek tiek gal skausminga. Daugiau kaip ir nieko. Anksti dar gal smile.gif O tu kaip? Ar darei trečią HCG? Kaip šiap savijauta?

Oooo, sveika sugrizusi mirksiukas.gif Ale jums gerai mergaites, kad nors kazka jauciat, as anei nieko, krutine kartasi vos skaudanti, o snd pvz visiskai nieko, tokia net pamazejusi atrodo, todel kaip isprotejusi ir lakstau HCG, uztai as ne 3karta jau dariau, o cielus 4 blush2.gif
8dpo-15,54
9dpo-25,06
12dpo-118,9
14dpo-291,6
15dpo-447
doh.gif Mane tas stresas baisus darbe kamuoja, uztai grizusi galiu pulsi i baisia isterija, ar nepakenkiau maziukui, nes darbe-baisi tragedija schmoll.gif Todel po paskutinio hcg pasakiau sau, kad jai pajusiu baisu stresa, eisiu arba is darbo arba i biuleteni, gana doh.gif Snd kaip smagu iseigine, ale irgi ta pamazejusi krutine neduoda ramybes ir tas dantukas doh.gif Nu zodziu, tas stresas jau mane uzvaldes jauciu ir visur nerimstu blush2.gif
O pas mane kartas nuo karto pilvuka pamausta silpnai ir viskas, tai nors tiek gerai, dabar stengsiuos islaukti pasimatytu, aisku jei vel neisskysiu blush2.gif

Sidabriuk, tu klausei del ankstyvu testuku, tai as juos pradejau nuo 7dpo,po 5val mazdaug gal ir imanoma pries sviesa pamatyti kazka, bet tik as viena maciau, drauge sake-neisproteti, nes tikrai nieko nera, o 11dpo truputi greiciau atsirado , mazdaug po val laiko ir ten jau ir MB iziurejo, bet irgi vaiduokliukai, o 12dpo skaiciukai parode 118, tai taip ir keista, kad nerodo normalaus antro bruksniuko kai hcg pakankamas. Zodziu, geriausiai tai HCG, kad ir nuo 8dpo kaip kad as tongue.gif
Atsakyti