labas rytas
dar ir toks yra? na tada nezinau, kokius ten man vaistus suleido
drasiau, drambly viskas bus gerai
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 24, 18:28)
sestadieni isodins.
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 24, 18:56)
tau gal zolodex'a suleido
dar ir toks yra? na tada nezinau, kokius ten man vaistus suleido
QUOTE(J01 @ 2011 11 24, 22:14)
grizau, sestadieni punkcija ryte uchhh kaip bijau as tos narkozes...
drasiau, drambly viskas bus gerai
QUOTE(J01 @ 2011 11 25, 00:14)
grizau, sestadieni punkcija ryte uchhh kaip bijau as tos narkozes...
tikrai nebijok tu jos net nejusi viens du ir tu jau miegi. sekmes laikysim kumstukus uz tave
boruziukas1 sekmes sestadieni!!!!
Vėja1 linkiu, kad siandienos apsilankimas duotu tau ramybes ir tikejimo ir supratimo, kad esi !
J01 kuo ten bijoti? Uzmigai, atsibudai, isejai!
sidabriukas15 taip ir uzrasom i sarasa Tu tik nurodyk man kelinas IVF nu ir visa kita informacija: kur, pas ka, kokia schema. Galima i AZ
Vėja1 linkiu, kad siandienos apsilankimas duotu tau ramybes ir tikejimo ir supratimo, kad esi !
J01 kuo ten bijoti? Uzmigai, atsibudai, isejai!
sidabriukas15 taip ir uzrasom i sarasa Tu tik nurodyk man kelinas IVF nu ir visa kita informacija: kur, pas ka, kokia schema. Galima i AZ
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 24, 16:19)
tai kolegė dar pamenu, perklausė "v popku?" ir kikeno sau smagiai paskui iš manęs.
man kai jos visada svyruoja, tai nei aš, nei aplinkiniai, manau, perdaug nepastebėjo
man kai jos visada svyruoja, tai nei aš, nei aplinkiniai, manau, perdaug nepastebėjo
bus "popkai" "konec filma"
Paziuresim mano nuotaiku svyravimo amplitude
Terze
Jai jau tau taip patinka mano pasokojimai, tai nuraminsiu. Man nieko nesvyravo. Ramiai ir tolygiai nekenciau visa pasauli, tai gi nepergyvenk
Jai jau tau taip patinka mano pasokojimai, tai nuraminsiu. Man nieko nesvyravo. Ramiai ir tolygiai nekenciau visa pasauli, tai gi nepergyvenk
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 24, 17:03)
nes 3,75 yra greitai tirštėjantys, tai kaži ar per plonesnę adatą prabėgtų....
neeeaaa neabejoju, tik tikrai pati nebandysiu leisti, nes kai uztirstes, reiks tada praryti
QUOTE(J01 @ 2011 11 25, 00:37)
klausykit, o kaip mokejot uz procedura? per dukart ar viska punkcijos diena?
man sake reikes susimoketi kai isodins ta diena
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 24, 19:28)
sestadieni isodins.siandien geriau jauciuos bet dar skauda ir tempia pilvo apacia
Liuks!! Dabar pasigrazink (kol gali) ir sestad grizk cia jau ne viena
Papildyta:
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 24, 23:18)
Nors per praeita ivf ir gulejau ir nejau i darba, ir ranku aukstai nekeliau, vaiksciojau kaip kiausinis, o rezultatas neigiamas, tai va dabar ir nesuprasi kas itakoja , nes sikart per gyvenima turbut tiek daug streso ir itampos neturejau Nu bet dabar galvoju pradesiu viska is pradziu
Eik tu sau Angeliukke..... siaip siulyciau neskubeti iseiti is darbo - geriau imk biuleteni, bet tu ji imk, nekentek, nes nezinai kiap tas stresas ka itakoja... Galvoju, kas cia padeda - kvepuok gal giliai ir stenkis pasislept nuo tos direktores....
Papildyta:
QUOTE(J01 @ 2011 11 24, 23:37)
klausykit, o kaip mokejot uz procedura? per dukart ar viska punkcijos diena?
Sveikinu ir tave - ir tavo sestad ypatingas As mokejau viska per punkcija
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 11 25, 09:49)
Terze
Kiti zmones tai daro ir nesusileide vaistu Na taip, nieko blogo tada
Papildyta:
Angeliuke - o tu kelinta diena i darba isejai po isodinimo?
As vel paskaiciavau Man taip patinka - nes ziauriai laukiu savo starto, ziauriai.... Man reikes vaziuoti pasiimti vaikuciu per kucias arba kaledas.... ojojoj, gal reik paskambinti Hauso seselei, gal man viskas "otboij"....... Gal nedirbs jie.... nors pernai dirbo, kiek skaiciau.... Ka manot, mergaites, nesuku galvos ar..?
QUOTE(Terze @ 2011 11 25, 10:07)
Eik tu sau Angeliukke..... siaip siulyciau neskubeti iseiti is darbo - geriau imk biuleteni, bet tu ji imk, nekentek, nes nezinai kiap tas stresas ka itakoja... Galvoju, kas cia padeda - kvepuok gal giliai ir stenkis pasislept nuo tos direktores....
o tu kelinta diena i darba isejai po isodinimo?
Sveikute As ejau iskart sekancia diena, lygiai taip pat sekancia ejau ir po punkcijos, zodziu-variau juodai
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 25, 10:12)
Sveikute As ejau iskart sekancia diena, lygiai taip pat sekancia ejau ir po punkcijos, zodziu-variau juodai
Na tikrai - tada tavo lelius su gerais raumenimis ir labai protingas zmogutis
Papildyta:
Hm... tai tikriausiai tikrai nera logikos kaip elgtis.... as antra diena vaiksciojau po Vingio parka su vyru, bet taip toli nuejom, kad paskui sunku grizti buvo.. galvoju, negerai..
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 25, 09:53)
man sake reikes susimoketi kai isodins ta diena
jei punkcija pavyksta tai ssuismoki visa suma is karto