QUOTE(Warwara @ 2011 11 24, 11:15)
Oh,
Cituk, tu zinotum kaip as laukiu
Ir tos LP rezultatu ir to paskutinio teigiamo IVF
Mmmm atkeliavo, sedziu darbe, bijau pajudeti. Paskesiu
Tai abi skestam kartu, man jau i pabaiga
As jau siemet nespesiu persitestuoti zarazu graikijoj, tai tikiu 2012 visapusiskai man bus sekmingi nuo pat pradzios kai testuosiu zarazas iki pabaigos kai jau leliukas dauzysis iseit
Nu laukiam tavo greitu LP rezultatu, viskas bus gerai
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 11 24, 11:41)
dar toks klausimelis
o kava galima gerti,nes ligoninej po isodinimo siule po to sako oi tau negalima ,tai kazin ar tik ta momenta ar per visas sias dieneles
Kofeino man liepe atsisakyti nuo punkcijos iki rezultatu o jei teigiamas ir veliau. As jo atsisakiau su visam nuo paskutinio nesekmingo IVF, tiesiog ruosiu kuna sekanciam
geriu kava be kofeino ir labai man ji patinka, kvepia lygiai taip pat tik nera kartumo tokio kaip tikroj
Ir pieno liepe gerti.
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 24, 12:02)
Matau, kad ne as viena MB plauku stilistu buvau padarius
Warwara spausiu kumscius, kad LP praeitu sekmingai ir tai butu didelis zingsnis sekmingo IVF link
Nu man MB niekaip neatliktu tokios proceduros, visai jis kantrybes neturi, o man dar reikia juos su dideliu sepeciu sukant ir pakeliant dziovinti, tai cia jam kaip is ateiviu mokyklos
Senatve - as irgi pati plauksu dziovinausi, tik stengiausi labiau galva palenkti o ne rankas aukstai kelti. O kava tiesiog mazink arba nutrauk jei gali. nemanau kad sitie faktoriai lemias viska, gal tiesiog padeda o gal tik mes taip galvojam
Nestresuok, nieko tu nesugadinai