Warwariuk - tu tikra forumo vade, nuo pacio ryto ilgiausi posmai Tavo memes jau atkeliavo? jau as noriu tos tavo LP greiciau ir pirmu duriu dar siais metais
Terze - tai ka - i kova As tave moraliskai palaikysiu ir kai jau prasides tryzniojimas bandysiu ramint
Boruziukas - normalu kad skauda, laukiam ziniu siandien popiet, bet derlius tikrai gerulis
Sidabriukas - linkiu kad si kartas butu TAS Tai ben kaledos butu
sidabriukas15
Manau, kad jei tavo rutinoje nera stangos kilnuojamo, tai nemanau kad ka nors ten labai itakuoja rezultatui. Nu ranku nekelk, nu sunkiai nenesk. Ir tiek!
Manau, kad jei tavo rutinoje nera stangos kilnuojamo, tai nemanau kad ka nors ten labai itakuoja rezultatui. Nu ranku nekelk, nu sunkiai nenesk. Ir tiek!
QUOTE(Citas @ 2011 11 24, 10:49)
Warwariuk - tu tikra forumo vade, nuo pacio ryto ilgiausi posmai Tavo memes jau atkeliavo? jau as noriu tos tavo LP greiciau ir pirmu duriu dar siais metais
Terze - tai ka - i kova As tave moraliskai palaikysiu ir kai jau prasides tryzniojimas bandysiu ramint
Boruziukas - normalu kad skauda, laukiam ziniu siandien popiet, bet derlius tikrai gerulis
aciu uz palaikima ir as taip tikiuosi,kad viskas bus gerai ir bus cia mums kaledinis stebuklelis,ir jei viskas butu gerai tai jo atejimas i pasauli ispultu ir ant mano ir ant vyro gimtadieniu ,tai butu pati paciausia dovana,tai manau sios datos iseina ne siaip sau ,cia kazkoks zenklas as taip noriu tiketi ir tikiu,tik kad labai ilgas tas laukimas iki kraujo tyrymeliu
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 11 24, 10:50)
sidabriukas15
tai toks durnas klausimas o tai kaip galva isiplaut ir susisukuot ranku nekelus
QUOTE(Citas @ 2011 11 24, 10:49)
Aha, kaip cia mums iskelti plakata Warwarai
Uz palaikyma tai aciu tau didelis - isankstinis, ir uz raminima - manau prireiks tikrai
sidabriukas15
Tai tikrai nedurnas tas kausimas, man irgi jis rupejo labai, nes galva plaunu kieviena diena.
Ploviau pasilenkdama, o dzovino vyras
Oh, Cituk, tu zinotum kaip as laukiu Ir tos LP rezultatu ir to paskutinio teigiamo IVF Mmmm atkeliavo, sedziu darbe, bijau pajudeti. Paskesiu
o tai kaip galva isiplaut ir susisukuot ranku nekelus
Tai tikrai nedurnas tas kausimas, man irgi jis rupejo labai, nes galva plaunu kieviena diena.
Oh, Cituk, tu zinotum kaip as laukiu Ir tos LP rezultatu ir to paskutinio teigiamo IVF Mmmm atkeliavo, sedziu darbe, bijau pajudeti. Paskesiu
QUOTE(Warwara @ 2011 11 24, 11:15)
sidabriukas15
super !!! tai sakai normalus klausimas ,tai va ir as ja panasiai taip plaunu ,tai sakai palenkti galva galima ane ???
Sveikutes
Aciu tu dideliausias uz rupesti
man po punkcijos irgi viskas skaudejo
dangutex, sirdeles
oi kaip gaudau ta virusa
man eugenijos klinikoj suleido
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 11 23, 19:34)
Atiloja,palieku tave Akviles globai,dar siandien kalbejau-sake pades.
Siandien nuvariau krauja kilerems priduot,pasirodo Amerikoj padekos diena ir niekas nedirba iki savaitgalio.Taip,kad man reiks vaziuoti pirmadieni,ir viskas susimaiso....
Siandien nuvariau krauja kilerems priduot,pasirodo Amerikoj padekos diena ir niekas nedirba iki savaitgalio.Taip,kad man reiks vaziuoti pirmadieni,ir viskas susimaiso....
Aciu tu dideliausias uz rupesti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 23, 22:50)
tai va man padare punkcija.iseme 13 kiausialasciu ir is kart suzinojom pirma priezasti kodel nepavykdavo iui sake viskas ten taip tirsta kad vos ejo isimti jau gydytoja mane kad gaus nutraukti punkcija.dabar belieka laukti kas bus toliau.gal kam yra taip buve?jauciuosi labai nekaip labai skauda
man po punkcijos irgi viskas skaudejo
dangutex, sirdeles
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 24, 08:38)
oi kaip gaudau ta virusa
QUOTE(Terze @ 2011 11 24, 09:43)
Klausimelis - kita savite startuoju su dipherelinu. Kaip patare Hauso sesele, geriau paciai nesileisti, tai vat galvoju, o kur Vilniuje galeciau susileisti? Gal toj pacioj Geramedoj?
man eugenijos klinikoj suleido
Atiloja nu ka, kraunam lagaminus? Tu i Londona, as i lygonine! Geros kelionems mums!
Warwara, o kelinta diena tau LP?
Krempudra
Az parasiau
Az parasiau
QUOTE(Warwara @ 2011 11 24, 11:39)
dar toks klausimelis o kava galima gerti,nes ligoninej po isodinimo siule po to sako oi tau negalima ,tai kazin ar tik ta momenta ar per visas sias dieneles