QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 21, 21:43)
Labas man treciadieni punkcija sake derliaus labai daug
Lengvos tau ryt dienos Linkiu, kad visi apsivaisintų ir dalintųsi.
QUOTE(Beila @ 2011 11 22, 07:21)
ji nieko nematė ir išrašė duphastono, sakė,jei nėštumas, tai vistiek nepakens. Tačiau rado cistą nemažą.
o gal visgi nėštumas? O dėl cistos..išeis ji...arba bus išvaryta.
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 22, 07:47)
beprotiškai laukiu rytojaus ir jaudinuosi, ir nerimauju, ir.... begalė visokių jausmų susipynę.
Važiuoji į pasimatymą?
Tik jei jaudiniesi ir nerimauji, prašau daryk tą džiugiai...Sekmės ryt. Lauksim įspūdžių.
Sandro, labai gaila, kad nepavyko.
Matei, pagal statistiką antras būna sekmingesnis. Dabar reikia nusiraminti, atsigauti, susikaupti ir su naujom gerom mintim startuoti. Ir nesvarbu kada tas startas..po trijų mėnesių ar po pusmečio.
O dėl statistikos..kaip mergaitės sako - geriausias tas, pas kurį pasiseka. Bet pasirinkus daktarą reikia juo visiškai pasitikėti.
QUOTE(dangutex @ 2011 11 22, 10:46)
Juk reikia padruzhkes stumdant vezimelius po Jeruzale.
Laukiam Jusu skyrelyje
Nu dar noriu pavirusuoti aaapppchiiii.....
Laukiam Jusu skyrelyje
Nu dar noriu pavirusuoti aaapppchiiii.....
Kiba kaimynka būsi? Gerai...man patinka. Prašau tada jau virusuoti ir po visą Jeruzalės rajoną... Bet pradžiai užsitvirtinimui pasiimu internetinį.
QUOTE(Warwara @ 2011 11 22, 11:51)
Teisingai Atiloja, turi buti gyvenime ir mazuciai dziaugsmeliai
*ipyla Atilojai agurku surymo
*ipyla Atilojai agurku surymo
merginos, su saiku, kad paskui nereiktų nuo priklausomybės gydyti
QUOTE(Pina @ 2011 11 22, 12:18)
Warwara, būk gera, įpilk ir man, nes aš vakar irgi savo žaizdas dezinfekavau
Kaip tu? Susideliojo jau mintys šiek tiek?
QUOTE(Vėja1 @ 2011 11 22, 17:34)
Su gydytoju negaliu susisiekt...........
Ar pavyko gauti gydytojo konsultaciją?
QUOTE(J01 @ 2011 11 22, 18:46)
prisiduodu, auga ,anot gydytojo, viskas gerai, ketvirtad. dar pasirodyt eisiu, sestadieni punkcija planuojama, truputi jauciu nerimo, bet kaip nors susidorosim
Dar ir kaip susidorosi...kaip sakant - bac ir viskas Lai vyras pradeda maisto atsargom rūpintis, kad būsimą mamą po narkozės galėtų pamaitinti
O aš pasiskambinau braliukams ir užsirašiau gruodžio 9 vizitui
(protingosios, pasakykit, ar leliuko savaitės skaičiuojasi nuo paskutinės mm dienos ?)
Papildyta:
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 22, 20:11)
Perkunas, kaip jautiesi? Man tai kotais mazoka pojuciu, tai ryt noriu vel HCG daryt Mane cia Betute uzkrete matyt Idomu-iki kiek dpo darei Betute tu hcg,a?
Mieloji, palauk..oj tu prisišauksi tuos požymius..jau kai eisi vėmaliodama, nesakyk , kad blogai Priminsiu tau, kaip norėjai. Džiaukis - esi nėščia, bet nieks nesupranta...telpi į visus rūbus ir dar nereikia Ž dydžio liemenėlės..o va pavasarį tai galėsi cypti, kaip neturi ką rengtis...
O jei ramiau bus, nusileisk dar kraują...bet gal geriau dėk į taupyklę litus vežimukui
Warwara, nu tu čia parodei klasę kaip statistika vedama