Sveikutes
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 19, 23:34)
As irgi turiu, bandysiu vel, bet jei dar neparodys, tada manau viskas aisku
As pigucius pirkau, bet raso ankstyvam nestumui. Dabar paziurejus 8-9dpo galima iziureti kur daug maz turetu but ta juostekle, bet tik as matau, drauge sako*-tu isprotejusi sako, cia tikrai nieko nesiumato, nu zodziyu, bus matyt
jau mergaites tau sxake, as pritariu, kad mesk i sona tuos NT, turi skaiciukus, kurie sako visai ka kita
O rytoj laikau kumstukus uz dar labiau padidejusi HCG
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 20, 11:03)
Jei mano ir vyro akys neklysta, tai sėdi pigiuškiniam testuke vaiduoklis
pasirodė ne iš kart...
Kad pastojusios jaučia lyg ir pilvo presą, nebūvau girdėjus...bet jei būna toks požymis, tai dar viena priežastis šiandien giliai kvėpuoti ir plačiai šypsotis
labai labai tikiu, kad rytoj skaiciukai parodys puiku
rezultata
QUOTE(kristinuke @ 2011 11 20, 13:07)
Specialiai pasekiau, kaip tau einasi su mažais skaičiukais. Manau, kad pirmiausiai mesk stresą į šoną. Kalbu iš savos patirties, nes turbūt merginos pamena mano atvejį, kai HCG mane baisino nuo pat pradžių.12 dpi mano skaičiukai tebuvo 20,5. Ir testas buvo tik su I, o vaiduoklį pamačiau norėdama jį išmesti kitą deną. Tikėjau, kad viskas bus gerai, tik nebuvo įrodymų, be to, buvo čia tokia persona užklydusi ir pareiškusi dar nežinanti nė vieno laimingo atvejo su tokiais skaičiukais. Specialiai įrodyk pesimistams, kad viskas gerai su tavo mažiuku/ais. O negatyvių kalbų tikrai nereikia klausytis, nes mamos pačios jaučia geriausiai. TODĖL NUSTOK BAIMINTIS, GLOSTYK PILVUKĄ, ILSĖKIS IR SVAJOK
nuostabus ir teisingi zodziai