sanzile
O pati kaip laikaisi?
O gi kaip man gali sekstis. Kai kitas startas dar po geru keliu menesiu, tai gerai man viskas, ramu, grazu, pergyventi nes gel ko, dienu skaiciuoti irgi. Gyvenimas pilnas planu-planeliu. Dabar reikia prastumti laika iki operacijos, ja padaryti, o tada jau delioti kas ir kaip.
ND atlikti, stebuklas laukiamas. Viskas gerai vienzodziu!
Kamelija2, aciu uz atsakyma. As jau prisiskaiciau kam tas Cetrotide naudojimas. Labai noriu trumpos schemos, nes nesuprantu kodel... Uzpakalis tiesiog svyla Jei jau su ilga schema daug nepriaugdavo, tai jei nepriaugs daug su trumpa, nors busiu maziau prisikankinusi su depherelinu
Reginiuk, Kamelija gaudau jusu virusiukus
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 14, 14:19)
Reginiuk, Kamelija gaudau jusu virusiukus
Reginiuk, Tanga, gaudau visuriukus!
Reginiuk, kaip tavo leliukas? Papasakok mums cia daugiau
Warwariuk,manau rasyk mane gruodziui.....
Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2011 11 14, 14:33)
Reginiuk, Tanga, gaudau visuriukus!
griubiu ir Kamelijos virusiuka grazus nickas
Terze
Manau super sumanymas
Kaip ten musu LinMer laikosi! Auuuuu! Dar nepridaviai kraujo?
Dar ziuriu sarasiuke yra Vėja1, tikiuosiu jai viskas gerai ir jinai slapukauja tiesiog!
Manau super sumanymas
Dar ziuriu sarasiuke yra Vėja1, tikiuosiu jai viskas gerai ir jinai slapukauja tiesiog!
QUOTE(Warwara @ 2011 11 14, 13:17)
nors busiu maziau prisikankinusi su depherelinu
Warwara, o kas nuo jo darydavosi?
Krempudra
Bloga man nuo jo, spaudimas is zemo tampa labai aukstas, gyvenu tarse kisieliuje, galva skaudejo absoliuciai visuose vietose, nemiega visos dienos iki pat stimuliacijos pradzios (kas man yra laaaabai nebudinga).
Visi kiti salutiniai poveikiai kaip ir nuo kitu harmoniniu preparatu, gali namiskai ir pakenteti Kai prisigeri daug vandens, tai tarsi truputuka ir geraiu, bet jau ka privalgiau per tos metus, nuo nieko man taip blogai nebuvo. Antra karta tai nors ir trumpiau reikejo leisti (nes mmmm atejo 2 d. anksciau), bet vis vien iki stimuliacijos skaiciavau valandas, ne tam kad arciau tikslo pajudeti, o kad tie pojuciai dingtu!
P.S. is gyd. supratau, kad tai aisku salutiniai pojuciai, bet tokie buna nedaznai.
P.P.S. o tave i kuri menesi itraukti
Warwara, o kas nuo jo darydavosi?
Bloga man nuo jo, spaudimas is zemo tampa labai aukstas, gyvenu tarse kisieliuje, galva skaudejo absoliuciai visuose vietose, nemiega visos dienos iki pat stimuliacijos pradzios (kas man yra laaaabai nebudinga).
Visi kiti salutiniai poveikiai kaip ir nuo kitu harmoniniu preparatu, gali namiskai ir pakenteti Kai prisigeri daug vandens, tai tarsi truputuka ir geraiu, bet jau ka privalgiau per tos metus, nuo nieko man taip blogai nebuvo. Antra karta tai nors ir trumpiau reikejo leisti (nes mmmm atejo 2 d. anksciau), bet vis vien iki stimuliacijos skaiciavau valandas, ne tam kad arciau tikslo pajudeti, o kad tie pojuciai dingtu!
P.S. is gyd. supratau, kad tai aisku salutiniai pojuciai, bet tokie buna nedaznai.
P.P.S. o tave i kuri menesi itraukti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 14, 14:36)
as tai prastai krauja priduoti 16d, bet vakar 10dpi atkeliavo mmm, eisiu tikriausiai vistiek 16d hcg darytis, bet finalas aiskus
QUOTE(LinMer @ 2011 11 14, 14:55)
as tai prastai krauja priduoti 16d, bet vakar 10dpi atkeliavo mmm, eisiu tikriausiai vistiek 16d hcg darytis, bet finalas aiskus
nelauk 16d, eik anskčiau, geriausia kuo greičiau
LinMer
Pritariu Šarūniukei, eik ne 16, o siandien arba rytoj is pat ryto! Laikykis, gaila begalo! Labai uzjauciu!
Pritariu Šarūniukei, eik ne 16, o siandien arba rytoj is pat ryto! Laikykis, gaila begalo! Labai uzjauciu!
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 11 14, 14:57)
nelauk 16d, eik anskčiau, geriausia kuo greičiau
o kodel reikai eiti anksciau ? del negimdiminio ?
LinMer
Kaip variantas,
o kitas variantas - tai jei buvo tie skaiciukai, poryt ju visai mazai liks, o taip nors matysi, kad buvo.
o dar gi yra ir stebuklingas variantas, kur tu su mm, o vaikutis viduje!
o kodel reikai eiti anksciau ? del negimdiminio ?
Kaip variantas,
o kitas variantas - tai jei buvo tie skaiciukai, poryt ju visai mazai liks, o taip nors matysi, kad buvo.
o dar gi yra ir stebuklingas variantas, kur tu su mm, o vaikutis viduje!
oi, kad butu tu stebuklu, butu gerai, aciu mergaites