QUOTE(Baltija L. @ 2011 11 18, 10:28)
labas rytas
ar buvo kuriai,kad idetu dvieju dienu apvaisintus kiausinelius?kazkaip keistai man atrodo,bet busimos nestukes neklausineju ir nerodau nerimo,nes ir taip jai yra ko nervintis....cia UK homerton hospital'e (Citukas zino) taip "pavare" sake ner cia ko augint ir laukt iki blastu,zodziu net iki 3dienu neaugino...
visoms mergaitems sekmes ir kuo daugiau teigiamu,norimu rezultatu
Sveikute,nu siaip daug UK praktikuoja ta 2d dejima, nors homertone nera uzkliuve kad deda dvieju dienu. Bet matyt pakeite politika. As sikart jau kaip Betute jau noresiu 3 dienu (nors niekas manes neklausys), nes man su 3d kibo o blastukem ne
QUOTE(Warwara @ 2011 11 18, 11:17)
Cituk nu kaip? Skanumeliai-saldainiukai jau valgomi?
Baltija L. sekmes. As laikausi nuomones, kad pivuke visiems geriau! Tai gi ramiu savaiteliu ir grazaus rezultato! I sarasiuka nori?
Dar neeee
dar truputi pabaliavosim si savaitgali, sveciu turim, o nuo pirmadienio jau skanausim, ryskiai atstos geriausius saldainius
aciu warwariuk kad domiesi
Baltija.L - net as suabejojau, gal jau pasiryzot kitai porelei
juk turi dar snaiguciu
QUOTE(Pina @ 2011 11 18, 16:19)
Ką Pina... Pas mane 2, 29. To ir reikėjo tikėtis, o ne stebuklų
Tik jaučiuosi taip, lyg iš manęs būtų pasišaipyta, nes netikiu, kad gydytoja nenumanė, kaip viskas pasisuks (aš juk gausiai kraujavau), tai kam dar suteikt kažkokių vilčių, kad vėl iš naujo skaudėtų
Achhhh
Kibimas tikrai geras zenklas bet jei tai vyksta nebe pirmas karta tai labai panasu i Keberiokst atveji, t.y imunines, embrioniuko atmetimo problemeles
QUOTE(J01 @ 2011 11 18, 19:10)
labas vakarelis, man manau reikes ryt pirma apziura, ziuresim kas auga pas mane, pranesiu poto
Spaudziam kumscius uz turteli
laukiam naujienu!
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 18, 22:50)
Labas as norejau paklausti kaip jus jauciates pries IVF.as tai nekaip ir psihologiskai ir fiziskai baigiu palust.visokios mintys lenda i galva.kaip viskas bus ar gerai kaip po to viskas bus kaip tas kaip anas sedziu ir galvoju.kaip viska istverti. atsiprasau uz liudna nuotaika
Boruziukas - normalu jaustis kaip ant adatu, fiziskai nuovargis irgi normalu, psichologiskai mes visos nerealiai stiprios, pamatysi, kai pradesi vaistukus, stimuliacijas, jausies pilna vilciu ir jegu. O mes tau linkim labai sekmingo IVF-o
QUOTE(Terze @ 2011 11 18, 23:02)
tik nera gruodinukes daugiau man i pora Gal kaip nors istversiu ir viena tada kaip sake
Citas busiu sio skerelio karalaite
Uij, o gal tu i gruodi, boruziuk??
Atsiras tu draugiu, pamatysi
Cia warwara tave pavadino karaliene o as tam labai pritariu
Pabaigsi metus su trenksmu
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 18, 23:07)
Grizau, mano hcg-25, kazin ne per mazi 9dpo? o progesteronas-190,8
Geri skaiciukai, kasdien neturi dvigubeti, bet auga graziai. Vat tau ir tikek NT! Sveikinu ir laukiam HCG pakartojimo
QUOTE(Beta1 @ 2011 11 18, 23:39)
Tai kad tiek cia tu asaru ir nerimo palikta sitam skyreli, kad kazkaip net kojos nekyla eit ir iseit negriztamai O jau kiek prikrizenta cia su mergaitem Buvo net ir juoko pro asaras tikraja sio zodzio prasme O patarimai, tai zinai, is gyvenimo
Oi prisimenu buvo ir juoko pro asaras ir asaru pro juoka
Tavo gyvenimas musu ateitis tai jus nestukes dalinkit visus patarimus, o mes jamsim
Velniava kiek daug darbo darbe turiu, kad prie kompo nebent prisoku vakare ir tai ne kasdien, bet seku naujienas ziauriai. Terze - i kova mergyt