QUOTE(Tanga @ 2011 11 17, 20:00)
jamam virusiukus
Papildyta:
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 17, 20:16)
Sveikos mergiotėlės,
Jaučiu jaučiu tavuosius suspaustus
dar palaikyk iki pirmadienio. Nors kuo toliau, tuo labiau ketinu sekmadienį prasitestuoti, nes bus 10 DPĮ.
As uz sekmadieni!!! Lauksim kantriai! Gali ir anksciau
Papildyta:
QUOTE(Pina @ 2011 11 17, 22:39)
Ne, aš nekartojau šiandien, ryt lėksiu iš pat ryto
Man irgi testuke I, bet aš juo netikiu
PINA PINA PINA ?????
Papildyta:
QUOTE(Kani @ 2011 11 18, 01:43)
Terze, keliu lasteliu tavo embrionai buvo? Sorry jeigu jau rasei, bet nenoriu knystis po senas temukes dabar ;-) Ka kitaip gyd siulo daryt?
Vat kvailiausia, kad nezinau..... Nes kai parode ekranelyje, as taip apsidziaugiau ir paklausiau, ar jie stiprus pa smane... Tai pasake, kad nelabai, letai vystosi ir atsilieka nuo normu... tada is kart uzkrito lieziuvis ir nebegalejau nieko paklausti....
Keisti nieko nesiule
Todel pakeiciau as gyd.... siaip patiko ji man kaip zmogus bet kaip gyd. ne iki galo....
Dabar as geriu Profertili, vyras Tribestana.. dar + akupunktura . Ieskau merginu rekomenduotos knygos: Pasamones galia, blyn nerandu knygunuose
Papildyta:
Gal snd musu
Angeliuke jau 2in 1???
neik tu i tas pardes, o vakare lovyteje ilgiau pagulek su savo burbuliukais po sunkios dienos... Isivaizduoju kaip tau sunku, kai dar darbe stresas... Labai tikiu, kad tas stresas taves nesuvalgys..... !!
Ei,kas ten skelbesi,kad i seminara vaziuoja, Streso valdyma?a? kur komentarai???