Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 11 17, 00:48)
Kadangi jau prisiruošusi buvau fotografuotis tai temai,o kadrų teko daryti daug, tai pamasčiau kad ir šiaip pasifotkinsiu  blush2.gif  va vienas iš kelių variantų  ax.gif

\http://farm7.static.flickr.com/6120/6350956941_ae5617aed0_z.jpg\

Šitas labiausiai patiko iš trijų, kur flicke mačiau smile.gif Ale tas pultelis - žudikas tongue.gif bet šioj lyg ir galima sugalvoti, kad ten taip pirštai sudėti smile.gif patinka suknia, patinka, kad ji permatoma [galima kojas įžiūrėti], patinka toks lyg šokis.
Atsakyti
Gal kas turit filmą pagal Irvingą "Pasaulis pagal Garpą"? Tinka ir anglų, ir rusų k.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 11 17, 00:50)
Visada taip darau. Tik 3 sekundes aš. Pilnai užtenka

jau supratau ,kad aš čia viena atsilikusi lotuliukas.gif blush2.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 11 17, 00:53)
Šitas labiausiai patiko iš trijų, kur flicke mačiau smile.gif Ale tas pultelis - žudikas  tongue.gif bet šioj lyg ir galima sugalvoti, kad ten taip pirštai sudėti smile.gif patinka suknia, patinka, kad ji permatoma [galima kojas įžiūrėti], patinka toks lyg šokis.

dėkui 4u.gif pažadu kitą kartą be pultelio kaip nors blush2.gif
Atsakyti
Labai labai ačiū visoms komentavusioms, man tai labai svarbu!!! 4u.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2011 11 16, 17:40)
Mergaites, penktadieni paimsim jau pagamintas knygeles. Tai vilnietes kvieciu tarkim sestadieni po pietu uzsukti pas mus i studija atsiimti sio ilgai laukto gerio...

o tu išsiųsi mums, šiaulietėms? bigsmile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 11 16, 18:16)
dėl žaidimų - va kaip tik šiandien moteriškumui fotkinau,kažką parodysiu,na nieko rimto,biški kvailiojimai  blush2.gif  lotuliukas.gif

Aš jau mačiau flickr, man patiko, tavo eksperimentai visad liuks. Pultelis ir man kliuvo, o šiaip tikrai smagiai sužiūrėjau foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 11 16, 23:56)
Gal kas turit filmą pagal Irvingą "Pasaulis pagal Garpą"? Tinka ir anglų, ir rusų k.

knyga netinka?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 11 17, 01:47)

Aš jau mačiau flickr, man patiko, tavo eksperimentai visad liuks. Pultelis ir man kliuvo, o šiaip tikrai smagiai sužiūrėjau foto ax.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 16, 23:48)

Kadangi jau prisiruošusi buvau fotografuotis tai temai,o kadrų teko daryti daug, tai pamasčiau kad ir šiaip pasifotkinsiu  blush2.gif  va vienas iš kelių variantų  ax.gif

labai grazi sukne wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 11 17, 09:39)
labai grazi sukne wub.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Sayonara, ar galetum mano knygeles paimti ir paskui mano mamai ar sesei perduoti, netoli gyvenat, tikriausiai sese atsiusciau koki savaitgali ax.gif 4u.gif

Del Help Portrait- darysim gruodzio 6diena musu (t.y., mano zuikio) pradinej mokykloj bigsmile.gif gavom direktores leidima, thumbup.gif penktadieni skelbimas iseis registracijai, fotografuosim seimas, tik jau pradedu bijoti, ieskoti pavyzdziu. Gal turit nuorodu, kur seimos lauke saltesniu metu laiku butu idomiau nufotografuotos blush2.gif ir tas laukas- mokyklos kiemas tikriausiai bus, nes vienai seimai neturesim daug laiko g.gif Dekui is anksto uz bet kokias mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 11 17, 01:47)
Labai labai ačiū visoms komentavusioms, man tai labai svarbu!!! 4u.gif
o tu išsiųsi mums, šiaulietėms? bigsmile.gif

Taip, butinai issiusiu smile.gif

Tik dabar galvoju ar adresiukus turiu? g.gif

Davai mergaites, jei nesunku parasykit man adresiukus kur siusti i el.pasta simona.benetyte@gmail.com

Zirze ar dar turi mano sask.nr. ? Tada pervesk jei nesunku ir prirasyk uz kiek knygeliu.

Ir dar galvoju, kurios cia kaunietes is sarasiuko? Ne visas man rodos zinau, kad neideciau per mazai knygu. O paimti is Say kas gales Kaune?

Dar priedu paspaminsiu smile.gif
Parduodu dvi pirmas Scott Kelby dalis uz kokiu 20lt.

Ir savo myleta autofokusini juostinuka Canon eos 5, su kazkokiu kitinuku 28-90. objektyvas visiskas plastmasinukas ir tamsus, bet lauke prie normalaus apsvietimo graziai piesia. Kainyte 250lt. Gal kas dar nebandete juostos ir norit pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 11 17, 11:33)

Zirze ar dar turi mano sask.nr. ? Tada pervesk jei nesunku ir prirasyk uz kiek knygeliu.

Padaryta, mokejimo paskirty parasiau uz kiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 17, 08:14)
knyga netinka?smile.gif

Tinka, be abejo, sakė gerulė biggrin.gif
Reikia artimiausioms savaitėms krūvos knygų, o dėstytoja, sakė, kad esmė ten išsakyta ir filme smile.gif
Atsakyti