Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(S.B.M. @ 2011 11 16, 17:40)
Mergaites, penktadieni paimsim jau pagamintas knygeles. Tai vilnietes kvieciu tarkim sestadieni po pietu uzsukti pas mus i studija atsiimti sio ilgai laukto gerio...

Kaunietes susikoperuokit, kad kazkas vienu metu paimtu.

Zirze, minejai, kad dar pora paimtum, tai zinok yra, jei nori prigriebsiu, tik gausi greiciau atlekt pasiimt, nes savus pinigelius uzdesiu.

Čia apie kurią knygą kalba? Jei apie jūsų nuotraukų, kurią mačiau per seminarą - gal yra kokia laisva? Labai norėčiau turėti wub.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 11 16, 20:01)
aš čia tik ale aksesuaras,kaip koks lupadažis,arba teisingiau apatinio trikotažo ir rūbų manekenas  lotuliukas.gif

Man patiko.
Šiandien nereali idėja kilo. Daug darbo reikia įdėti, bet tikiuosi spėti iki Kalėdų... Arba - visiškai neskubėsiu - kad padaryti labai gerai. Tik tada baisu, kad aplamai nepadarysiu (kaip dažnai būna - vis surandu priežasčių sad.gif )
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 16, 21:59)

Man patiko.

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 11 16, 13:40)
na žinok man patiko tavo šerkšnas  baltai pavydžiu kas gali dienos metu eiti fotografuoti, man lieka tik savaitgalis ir tai paskutiniai nedziugino oru

Ačiū 4u.gif

Aš irgi džiaugiuosi, kad dar galiu dieną pafotografuoti, bet tuoj ir man baigsis katino dienos...

QUOTE(noisy-B @ 2011 11 16, 17:26)
šian išėjau į lauką su vaiku anksti, dar visur buvo apšerkšniję ir saulytė švietė... bet niekur neradau pakeliui į pardę/turgelį ką nufotografuoti, mačiau taip lapus besimėtančius, kaip  nufotografavo plumerija. Manęs neužkabino.. dairiausi, ėjau lėtai... nu nežinau, neradau nieko, matyt ne man irgi  taip ir plumerijos nuotraukose kažkaip nieko nematau... Klausimas, ar norėtum tokį va gulintį lapą pasikabinti ant sienos? Aš butent ieškojau tokio kadro, kad ant sienos galėčiau ir norėčiau pasikabinti. Ryt važiuoju pas mamą anksti ryte, oj labai anksti, tai bandysiu sustoti kur kokioj pievoj, pažiūrėsim

O man tas lapas patinka ir tikrai kabinčiau jį ant sienos mirksiukas.gif Bet čia kiek žmonių, tiek nuomonių.
Beje, jeigu Tu visada ieškai TOKIO kadro, kad galėtum ant sienos pasikabinti, tai taip ir nieko nenufotografuoji, taip kaip šiandien. O gal būtum ką nufotografavus ir patiktų wink.gif (tikiuosi aiškiai išsireiškiau 4u.gif )

QUOTE(Kikirike @ 2011 11 16, 18:02)
Plumerija,o man visai patiko tavo šerkšnas,yra tikrai labai fainų kadrų  šiandien pora su juosta padariau,bet deja netokį objektyvą pasiėmusi buvau,tai manau nieko gero ir nebus  va šiuo atveju reikėtu man makro,turiu senuką tokį,bet nebuvau pasiėmusi 

Ačiū 4u.gif
Aš irgi noriu makro objektyvo. Šiandien pamiršau makro žiedus pasiimti, tai reikės kada vėl pakartoti šerkšno fotosesiją smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 11 16, 19:15)
Žaidimui "Moteriškumas"

"Moterų spintos lūžta, o jos vistiek neturi ką apsirengti... smile.gif "

Kaip suprantu, žaidimui netinka, nes konkrečiai moteris pavaizduota, bet kadras tai superinis. Ir didelis respectas tau, nes darai auto 4u.gif Beje, kaip sužinoti, ar mano fotikas turi infra red jutiklį? Nusipirkau infraredinį pultelį ir neveikia, tai galvoju gal fotikas kaltas. O gal ką nors nusistatyti fotike reikia? g.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 11 16, 20:41)
patiko pirmoji

Dėkui 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 11 16, 23:01)

Beje, jeigu Tu visada ieškai TOKIO kadro, kad galėtum ant sienos pasikabinti, tai taip ir nieko nenufotografuoji, taip kaip šiandien. O gal būtum ką nufotografavus ir patiktų wink.gif (tikiuosi aiškiai išsireiškiau 4u.gif )

Matyt dėl to ir nefotografuoju augalėlių, bet kai pasižiūriu čia, tiek daug panų moka tai daryti, noriu bandyti ir aš smile.gif Važiuosim paryčiais ieškoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 16, 22:19)
Matyt dėl to ir nefotografuoju augalėlių, bet kai pasižiūriu čia, tiek daug panų moka tai daryti, noriu bandyti ir aš smile.gif Važiuosim paryčiais ieškoti  bigsmile.gif

Nereikia paryčiais wink.gif Aš šiandien fotkinau nuo 9:30 iki 10:30 kažkur smile.gif Aišku, jei šalčio mažiau, tai greičiau tirpsta viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 11 16, 22:01)
Beje, kaip sužinoti, ar mano fotikas turi infra red jutiklį? Nusipirkau infraredinį pultelį ir neveikia, tai galvoju gal fotikas kaltas. O gal ką nors nusistatyti fotike reikia? g.gif

550d turi ta jutikli. Tik reikia shooting mode nusistatyti (10sec/remote control), kitaip neveiks.

Man patiko tavo serksnotas lapas ir gele. Tik abieju arciau norejosi. Bet man dabar tokia faze turbut, norisi i viska is arciau pasiziureti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 16 lapkričio 2011 - 22:33
QUOTE(Plumerija @ 2011 11 16, 23:01)
Kaip suprantu, žaidimui netinka, nes konkrečiai moteris pavaizduota, bet kadras tai superinis. Ir didelis respectas tau, nes darai auto 4u.gif  Beje, kaip sužinoti, ar mano fotikas turi infra red jutiklį? Nusipirkau infraredinį pultelį ir neveikia, tai galvoju gal fotikas kaltas. O gal ką nors nusistatyti fotike reikia? g.gif

dėkui 4u.gif dėl infraredo,instrukcijoje paieškok gal g.gif mano senam fotike 1000d nebuvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 16 lapkričio 2011 - 22:44
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 16, 20:16)
dėkui,na tai padarysiu,kad tiktų,kitaip pabandysiu  blush2.gif
taip,laikau pultelį,nervina ir jis mane  doh.gif  unsure.gif bet šiuo atveju lakstyti niekaip neišėjo,nes pvz čia reikėjo galvoti apie mimiką,daryti judesį ir dar spausti pultelį (savaime aišku padaryta labai daug kadrų  doh.gif ) .Bet šiaip kitais atvejais tikrai geriau be pultelio,jis labai varžo tavo judesius,o tai jau nebegali padaryti taip kaip nori - pradinė mintis buvo - kaip moteris verčia savo stalčius ieškodama rūbų- faktas tas ,kad laikant pultelį vienoje rankoje sunku tai padaryti  lotuliukas.gif Dėl atskirimo nuo komodos,va čia tai net nepagalvojau apie tai,turbūt reikėjo  g.gif Ačiū už pastebėjimus  4u.gif

faini pasižaidimai, pati nuotrauka patinka, ale kiekviena aplanko ta bloga diena kai jaučiamės taip kaip parodei. Dėl pultelio, aš isigudrinau naudoti daug kadru kad fotkintu, nusistatau kiek kadrų(pvz 15), iki 4 s tarpas, toks lyg didžiausias ir tada paspaudžiu ji ir padedu į šona ir jo nebesimato tada niekad, nes nebereikia kavoti niekur
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 17, 00:32)
faini pasižaidimai, pati nuotrauka patinka, ale kiekviena aplanko ta bloga diena kai jaučiamės taip kaip parodei. Dėl pultelio, aš isigudrinau naudoti daug kadru kad fotkintu, nusistatau kiek kadrų(pvz 15), iki 4 s tarpas, toks lyg didžiausias ir tada paspaudžiu ji ir padedu į šona ir jo nebesimato tada niekad, nes nebereikia kavoti niekur

dėkui 4u.gif hm... gera mintis,bet aš taip nebandžiau nusistatyti,reiks paieškoti kur ten reikia blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
O as pulteli nustatau ant 3 sekundziu (ar kiek ten galima) ir kai nuspaudziu,speju dar pulteli padet i sona mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 11 17, 00:42)
O as pulteli nustatau ant 3 sekundziu (ar kiek ten galima) ir kai nuspaudziu,speju  dar pulteli padet i sona  mirksiukas.gif

nu vat o aš vėpla,reik man pažiūrėti kaip tai daroma lotuliukas.gif auto fotkinu daug o vat šito nenaudoju blush2.gif doh.gif

Papildyta:
Kadangi jau prisiruošusi buvau fotografuotis tai temai,o kadrų teko daryti daug, tai pamasčiau kad ir šiaip pasifotkinsiu blush2.gif va vienas iš kelių variantų ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 16, 23:41)
dėkui  4u.gif  hm... gera mintis,bet aš taip nebandžiau nusistatyti,reiks paieškoti kur ten reikia  blush2.gif  4u.gif

Visada taip darau. Tik 3 sekundes aš. Pilnai užtenka
Atsakyti