Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Žaidimui "Moteriškumas"

"Moterų spintos lūžta, o jos vistiek neturi ką apsirengti... smile.gif "

user posted image
Atsakyti
Rudens šokėja..

user posted image
Atsakyti
Sveikos, atsiprasau, kad rasau sveplai. Kike, nuotrauka labai patinka, o paratekstas nea:) Nes moters busena pozityvi. O del zaidimo, tai jam moters fizinis kunas netinka. Na, bet visvien - bravo.
Gotte, man grazu ir su baltu dangumi:)
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 11 16, 18:40)
Mergaites, penktadieni paimsim jau pagamintas knygeles. Tai vilnietes kvieciu tarkim sestadieni po pietu uzsukti pas mus i studija atsiimti sio ilgai laukto gerio...

Kaunietes susikoperuokit, kad kazkas vienu metu paimtu.

Zirze, minejai, kad dar pora paimtum, tai zinok yra, jei nori prigriebsiu, tik gausi greiciau atlekt pasiimt, nes savus pinigelius uzdesiu.

na pagaliau, o jau norejau ieskoti Dalyjos ir ja paklibinti lotuliukas.gif
as Tau galiu i saskaitele dabar va tiesiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 16 lapkričio 2011 - 19:46
QUOTE(rG @ 2011 11 16, 20:36)
Sveikos, atsiprasau, kad rasau sveplai. Kike, nuotrauka labai patinka, o paratekstas nea:) Nes moters busena pozityvi. O del zaidimo, tai jam moters fizinis kunas netinka. Na, bet visvien - bravo.
Gotte, man grazu ir su baltu dangumi:)

na čia tokia šypsena buvo tipo "na jooo,ir ką man dabar vilktis? " lotuliukas.gif o dėl moters fizinio kūno na čia tas drapanas norėjau akcentuoti ,ale aš nemoku gražiai sudėlioti,nors reiks pabandyti blush2.gif Ačiū labai 4u.gif

Laukinė,pūkas tai fainas,bet kadravimas kažkaip nežinau,gal apkirpti reikėtų g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 16, 20:15)
Žaidimui "Moteriškumas"

"Moterų spintos lūžta, o jos vistiek neturi ką apsirengti... smile.gif "

Smagiai thumbup.gif Ir idėja iki skausmo moteriška:), ir detalės nuotraukoje labai moteriškos - korsetas, šilkas, kvepalai, lūpdažis...
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 11 16, 20:50)
Smagiai thumbup.gif Ir idėja iki skausmo moteriška:), ir detalės nuotraukoje labai moteriškos - korsetas, šilkas, kvepalai, lūpdažis...

labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 16, 19:39)
na čia tokia šypsena buvo tipo "na jooo,ir ką man dabar vilktis? "  lotuliukas.gif o dėl moters fizinio kūno na čia tas drapanas norėjau akcentuoti ,ale aš nemoku gražiai sudėlioti,nors reiks pabandyti  blush2.gif Ačiū labai  4u.gif

Laukinė,pūkas tai fainas,bet kadravimas kažkaip nežinau,gal apkirpti reikėtų  g.gif  ax.gif

Na, taip, sutinku, ideja cia svarbiau, nei moteryte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 11 16, 20:58)
Na, taip, sutinku, ideja cia svarbiau, nei moteryte biggrin.gif

aš čia tik ale aksesuaras,kaip koks lupadažis,arba teisingiau apatinio trikotažo ir rūbų manekenas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 16, 20:15)
Žaidimui "Moteriškumas"

Moteriška tai tikrai. Mane kokį kartą į mėnesį tokios problemos užpuola smile.gif
Žaidimui, deja, netinka. Nes neturėjo būti moters, o tik užuominos apie ją. Rodžiau ir pvz foto, kokios galėtų tikti.

Dabar apie pačią foto. Kairėje rankoje pultelį laikai? Labai nervina tie pulteliai rankose, gal dar ir todėl aš jo neturiu. Vis nusistatau ant laikroduko ir bėgioju.
Pačios foto šviesesnės norisi.
Dar tave nuo komodos norisi kiek atskirti. Bet užtai judesys nuostabus šalio ar drabužio. Labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 16, 21:06)
Moteriška tai tikrai. Mane kokį kartą į mėnesį tokios problemos užpuola  smile.gif
Žaidimui, deja, netinka. Nes neturėjo būti moters, o tik užuominos apie ją. Rodžiau ir pvz foto, kokios galėtų tikti.

Dabar apie pačią foto. Kairėje rankoje pultelį laikai? Labai nervina tie pulteliai rankose, gal dar ir todėl aš jo neturiu. Vis nusistatau ant laikroduko ir bėgioju.
Pačios foto šviesesnės norisi.
Dar tave nuo komodos norisi kiek atskirti. Bet užtai judesys nuostabus šalio ar drabužio. Labai patinka.

dėkui,na tai padarysiu,kad tiktų,kitaip pabandysiu blush2.gif
taip,laikau pultelį,nervina ir jis mane doh.gif unsure.gif bet šiuo atveju lakstyti niekaip neišėjo,nes pvz čia reikėjo galvoti apie mimiką,daryti judesį ir dar spausti pultelį (savaime aišku padaryta labai daug kadrų doh.gif ) .Bet šiaip kitais atvejais tikrai geriau be pultelio,jis labai varžo tavo judesius,o tai jau nebegali padaryti taip kaip nori - pradinė mintis buvo - kaip moteris verčia savo stalčius ieškodama rūbų- faktas tas ,kad laikant pultelį vienoje rankoje sunku tai padaryti lotuliukas.gif Dėl atskirimo nuo komodos,va čia tai net nepagalvojau apie tai,turbūt reikėjo g.gif Ačiū už pastebėjimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 11 15, 23:02)
Atnesu viena foto ir as - is vasaros. nes kaip minejau, kolkas nefotografadieniai pas mane  unsure.gif

grazios spalvos, tik vat drugelio noretusi is arciau smile.gif

QUOTE(gotte @ 2011 11 16, 00:49)
Pabandžiau nugesinti, flickr'e įmečiau, kas netyngit - lauksiu labai komentarų  4u.gif

geriau

QUOTE(Plumerija @ 2011 11 16, 13:21)
Labas 4u.gif  4u.gif

seniai fotiką buvau į rankas paėmus, bet laukiau tokios dienos kaip šiandien, kad galėčiau pafotografuoti šerkšną. Aš pavyko kas nors?

patiko pirmoji 4u.gif
Atsakyti