Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 11 16, 00:12)
Nu žiūrėkit, ateinu su klausimu - ar dangus jums kliūna čia? Nežinau, ką daryt su juo tokiu šviesiu...noriu, kad visa foto būtų šviesi...tokia netgi ant ribos su tuo šviesumu...bet jei RAW faile gesinu dangų mažindama exposure, tuomet visa foto tamsėja labai, o aš to nenoriu...jei dedu kitas šviesinimo priemones, dangus vėlgi ima baltėti...gal turit patarimų? ir pirmiausia, sakykit, ar jums irgi kliūna?

Gotte as uz patamsinta dangu, toks baltas man negraziai ziurisi, bet siaip patinka merginos apranga ir grazios spalvos rolleyes.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 11 16, 09:40)
Ainoia jei gerai pamenu vardą, ar bandei daryti foto. Smalsu, ar kažkas gaunasi ar vistik veltui laiką rašydama gaišau.

Yvette bandziau daryti ir dar bandyt ruosiuos, nes nieko gero neisejo, ryte neturiu galimybes, nes anksti isvedu vaika i darza, o buna dar tamsu, savaitgali buvo apsirges, tai piktas visas, bet bandysiu si savaitgali rytine saulyte gaudyt, tikiuosi bus jinai ir iseis pagaliau kas normalaus...
bandziau as cia su lasiukais vargt ir balta baltame, bet visiska nevykele pasijauciau verysad.gif perziurejau n video, bet...

tik turejau proga drauge pafotkint, patvarkiau biski nuotraukytes, prasysiu leidimo pora parodyt, nors ir nelabai dziaugiuos savo darbu, bet gal kas koki patarima viena kita duotu, o tai jau butu gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 15, 20:14)
Keliu siandienos zolinejimus.  wink.gif

Žiūrėdama pro langą šį rytą kaip tik galvojau, kokios gražios šerkšno spalvos... Pirmoji nuotrauka atvaizdavo mano nuotaiką. 4u.gif
Vienintelė labai gražiai tau išdėstė - spalvas žolynams "atkalei", dabar reikia įvaldyti "smeigiančią" kompoziciją, ir būsi žolynų dievas smile.gif

O žvejui toks spalvynas nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Gotte,
gražiau su prigesintu dangumi; o šiaip visai žiūrisi šios nuotraukos, toks mergaitiškai rožinis jausmas smile.gif; ir rūbas be galo "fotogeniškas" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 16, 12:16)
Fotografuoti žmogų...  biggrin.gif

ir aš noriu, ir aš noriu! laugh.gif
Atsakyti
Sveikutės, ką turiu drauguose flickr ir kas įdėjo naujų nuotraukų, bandysiu ten komentuoti, man ten greičiau, patogiau ir žymiai geriau, kai viską matai, nemoku aš čia cituoti, o rankioti ilgai užima.

šian išėjau į lauką su vaiku anksti, dar visur buvo apšerkšniję ir saulytė švietė... bet niekur neradau pakeliui į pardę/turgelį ką nufotografuoti, mačiau taip lapus besimėtančius, kaip nufotografavo plumerija. Manęs neužkabino.. dairiausi, ėjau lėtai... nu nežinau, neradau nieko, matyt ne man irgi lotuliukas.gif taip ir plumerijos nuotraukose kažkaip nieko nematau... Klausimas, ar norėtum tokį va gulintį lapą pasikabinti ant sienos? Aš butent ieškojau tokio kadro, kad ant sienos galėčiau ir norėčiau pasikabinti. Ryt važiuoju pas mamą anksti ryte, oj labai anksti, tai bandysiu sustoti kur kokioj pievoj, pažiūrėsim smile.gif

Labai dėkinga kiekvienam komentarui mano nuotraukoms, tikrai, iš visos širdies mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 16 lapkričio 2011 - 17:27
Mergaites, penktadieni paimsim jau pagamintas knygeles. Tai vilnietes kvieciu tarkim sestadieni po pietu uzsukti pas mus i studija atsiimti sio ilgai laukto gerio...

Kaunietes susikoperuokit, kad kazkas vienu metu paimtu.

Zirze, minejai, kad dar pora paimtum, tai zinok yra, jei nori prigriebsiu, tik gausi greiciau atlekt pasiimt, nes savus pinigelius uzdesiu.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 16, 10:54)

Kikirike tavo rodytas vaikinukas fainuolis. Su apšvietimu labai mažai patirties turiu, praktiškai nulis, tad ir komentuoti ką kitaip ar taip daryti galėjai sunku. Bet, tai ką matau, man patinka.

dėkui 4u.gif

Plumerija,o man visai patiko tavo šerkšnas,yra tikrai labai fainų kadrų 4u.gif šiandien pora su juosta padariau,bet deja netokį objektyvą pasiėmusi buvau,tai manau nieko gero ir nebus ax.gif va šiuo atveju reikėtu man makro,turiu senuką tokį,bet nebuvau pasiėmusi doh.gif
Atsakyti
O pas mane, o pas mane kada pradės keliauti knyga? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 11 16, 17:40)
Mergaites, penktadieni paimsim jau pagamintas knygeles. Tai vilnietes kvieciu tarkim sestadieni po pietu uzsukti pas mus i studija atsiimti sio ilgai laukto gerio...

Kaunietes susikoperuokit, kad kazkas vienu metu paimtu.

Zirze, minejai, kad dar pora paimtum, tai zinok yra, jei nori prigriebsiu, tik gausi greiciau atlekt pasiimt, nes savus pinigelius uzdesiu.

gali būti, kad aš penktadienį po darbo valandų varysiu į Kauną. Jei tikrai varysiu ir turėsiu laiko, galiu paimti knygeles ir Kaune kam nors perduoti. JEI wink.gif
Atsakyti
dėl žaidimų - va kaip tik šiandien moteriškumui fotkinau,kažką parodysiu,na nieko rimto,biški kvailiojimai blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 16, 19:03)
O pas mane, o pas mane kada pradės keliauti knyga? bigsmile.gif

Issiusiu issiusiu, kai tik paimsim. smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 11 16, 19:04)
gali būti, kad aš penktadienį po darbo valandų varysiu į Kauną. Jei tikrai varysiu ir turėsiu laiko, galiu paimti knygeles  ir Kaune kam nors perduoti. JEI wink.gif

Butu labai smagu. Pabandysiu paorganizuoti, kas galetu prigriebti kaune ir kiek cia ju reikes iduoti...
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 11 16, 18:44)
Issiusiu  issiusiu, kai tik paimsim. smile.gif

Labai lauksiu. bigsmile.gif
Atsakyti