QUOTE(Plumerija @ 2011 11 24, 16:08)
Čia tas medis specialiai centre darytas. Bandžiau ir
kvadratą , bet man dingsta žavesys nuotraukos
O dėl spalvos, tai
originale ji truputį blankesnė
Neapsisprendžiu, kaip geriau.
Man, zinok, visai patinka kvadratas. O spalvos tikrai geresnes originale, anam variante man gerokai per ryski zalia buvo.
QUOTE(paluri @ 2011 11 24, 19:04)
Keliu viena foto
As vis su vaikais zaidziu
Miela nuotrauka i seimos albuma, daugiau nieko. Bet man visai patiko ta nuotrauka Flickre, kur ruzavai apvilkta mergaite (tavo dukryte?) ant melyno kamuolio pasiremusi. Galima prie jos irgi kabinetis, bet tai jau kazkas i ta puse, vien jau del to, kad mergaites veidelis graziai pagautas, ryskus, ir fonas uz jos graziai susiliejes, netrukdo. Kamuolys ir priekinis fonas tik gal demesio nuvagia.
QUOTE(jlclove @ 2011 11 24, 20:39)
o kaip jums sios? labai gaila, bet flickr'as iskraipe spalvas
Pirmojoj tas namas labai idomus, spalvingas, tik gaila, kad langai taip per puse nukirpti. Lapai... nezinau, traukia aki, bet kazko daugiau norisi, gal ryskiau, gal sviesiau... o gal tiesiog as kabinejuosi
QUOTE(kristukass @ 2011 11 24, 23:31)
Kankinu nekankintas fotografijas...
???
Man noretusi, kad ne tik kojos, bet ir rankos nesimatytu, nes kazkokia negraksti ta ranka. O siaip patinka. Apdirbimas irgi, toks tikrai kiek "senobiskas"
QUOTE(paluri @ 2011 11 25, 06:27)
Prisiziurejus jusu graziu zolyneliu - pabandziau siandien svintant it as pazolineti. Po to dar pazaidziau PS, mokausi klonavimo, bet dar nelabai gerai iseina, velgi praktikos truksta...
Na ne... neidomus tas zolynas, blankus. Ir kampas nuobodus, tiesiai is priekio, is toli, nei detaliu matosi, nei bendro grazaus vaizdo ner. Ir klonavimo idejos siuo atveju nesupratau - ka sitiek nuklonuot, tai gal geriau jau nufotografuot kitu kampu, kad to kito zolynelio arba nesimatytu, arba jis graziai isikomponuotu i nuotrauka (jei pvz butu daugiau desines ir jis visas matytusi). Pakankink dar tuos zolynus