Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 11 24, 21:23)
pastatai gražūs,bet šiuo atveju gal pasvyrusios linijons nelabai,bet lapai patiko  thumbup.gif

QUOTE(Ka @ 2011 11 24, 21:24)
Žinok man patinka.  mirksiukas.gif  Pirmoji galėjo gal būti geresnė, jei būtum fotografavusi kitu kampu. Langų norisi visų. Dabar viršutiniai ir apatiniai kažkaip nukirsti liko. Ir tas balkonas viršuje, nei paimtas į kadrą, nei ne..  g.gif  Bet namas tai labai įdomus.  smile.gif
O lapai, nežinau kas, bet patinka ir tiek.  smile.gif

QUOTE(Ainoa @ 2011 11 25, 00:27)

man patinka abi  bigsmile.gif pastatas labai idomus

QUOTE(paluri @ 2011 11 25, 05:43)

dekui jums 4u.gif
Atsakyti
Nu vėl nieko teigiamo neparašysiu, Paluri, tavo žolynas nepatinka.
Jei mokaisi klonavimo, kitąkart gali įkelti šalia dvi foto vieną prieš kitą po.
Jei įdomi nuomonė apie apdirbimą irgi kelčiau prieš ir po. Tada matytųsi skirtumas ir galima būtų daugiau pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 25, 13:21)

user posted image
Pries /Po
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 11 24, 16:08)
Čia tas medis specialiai centre darytas. Bandžiau ir kvadratą , bet man dingsta žavesys nuotraukos ax.gif O dėl spalvos, tai originale ji truputį blankesnė 4u.gif Neapsisprendžiu, kaip geriau.

Man, zinok, visai patinka kvadratas. O spalvos tikrai geresnes originale, anam variante man gerokai per ryski zalia buvo.

QUOTE(paluri @ 2011 11 24, 19:04)
Keliu viena foto smile.gif As vis su vaikais zaidziu  biggrin.gif

Miela nuotrauka i seimos albuma, daugiau nieko. Bet man visai patiko ta nuotrauka Flickre, kur ruzavai apvilkta mergaite (tavo dukryte?) ant melyno kamuolio pasiremusi. Galima prie jos irgi kabinetis, bet tai jau kazkas i ta puse, vien jau del to, kad mergaites veidelis graziai pagautas, ryskus, ir fonas uz jos graziai susiliejes, netrukdo. Kamuolys ir priekinis fonas tik gal demesio nuvagia.

QUOTE(jlclove @ 2011 11 24, 20:39)
o kaip jums sios? labai gaila, bet flickr'as iskraipe spalvas sad.gif

Pirmojoj tas namas labai idomus, spalvingas, tik gaila, kad langai taip per puse nukirpti. Lapai... nezinau, traukia aki, bet kazko daugiau norisi, gal ryskiau, gal sviesiau... o gal tiesiog as kabinejuosi cool.gif biggrin.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 11 24, 23:31)
Kankinu nekankintas fotografijas...
???

Man noretusi, kad ne tik kojos, bet ir rankos nesimatytu, nes kazkokia negraksti ta ranka. O siaip patinka. Apdirbimas irgi, toks tikrai kiek "senobiskas" smile.gif

QUOTE(paluri @ 2011 11 25, 06:27)
Prisiziurejus jusu graziu zolyneliu - pabandziau siandien svintant it as pazolineti. Po to dar pazaidziau PS, mokausi klonavimo, bet dar nelabai gerai iseina, velgi praktikos truksta...

Na ne... neidomus tas zolynas, blankus. Ir kampas nuobodus, tiesiai is priekio, is toli, nei detaliu matosi, nei bendro grazaus vaizdo ner. Ir klonavimo idejos siuo atveju nesupratau - ka sitiek nuklonuot, tai gal geriau jau nufotografuot kitu kampu, kad to kito zolynelio arba nesimatytu, arba jis graziai isikomponuotu i nuotrauka (jei pvz butu daugiau desines ir jis visas matytusi). Pakankink dar tuos zolynus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 11 25, 10:15)

Pries                                                    /Po

taip žiūrint atrodo, kad galėjai tiesiog kitu kampu fotografuoti. Nelabai mėgstu tokius didelius klonavimus, bet čia jau asm. požiūris matyt. Kiekvienam savaip.
Tikiuosi kai išmoksi gerai klonuoti, klonuosi mažesnes nereikalingas detales, o ne tokius plotus smile.gif Nešvarumai klonuojant vistik matosi.
Su ps curves gal patampei truputį, tą pilkumą nuėmei, pagyvinai vos spalvas. Gal vistik daugokai vienoje vietoje užtamsinta.
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 11 25, 06:43)

Perskaiciau zinute ir suabejojau ar ne as ja rasiau  biggrin.gif  Ir man tas pats. Nusipirkau 50-uka ir vis tiek tas pats... Nuotraukos sviesesnes - faktas, bet kai pasiziuriu kitu nuotraukas, tai ner ka lyginti. Daznai ziuriu su kokiu objektyvu fotkinta, ogi tokiu paciu 50mm 1.8, bet koks ryskumas!!! Panasu, kad cia praktikos trukumas. Su kitiniu nebuvo man problemu del fokuso, labai retai nusokdavo, bet su 50-uku tai labai sunku fokusuoti. Jei visi taskai fokusuoja, tai labai daznai nusoka ne ten kur reikia, jei pasidarau, kad 1 taskas fokusuotu, tai judancius objektus sunku pagauti. O be to, reikia nepamirsti, kuris tastas fokusuoja  doh.gif  Rankiniu irgi ne stebuklas, judancius objektus be sansu pagauti  doh.gif  schmoll.gif
Tavo nuotraukoj antras planas tikrai blasko  blush2.gif

Nu apsidziaugiau, kad as ne viena cia tokia biggrin.gif kaip lietuviska ania? biggrin.gif o praktikos man ziauriai truksta, juk fotika dar tik antra menesi bandau smile.gif nu tikiuos viskas pries akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 25, 14:16)
Na ne... neidomus tas zolynas, blankus. Ir kampas nuobodus, tiesiai is priekio, is toli, nei detaliu matosi, nei bendro grazaus vaizdo ner. Ir klonavimo idejos siuo atveju nesupratau - ka sitiek nuklonuot, tai gal geriau jau nufotografuot kitu kampu, kad to kito zolynelio arba nesimatytu, arba jis graziai isikomponuotu i nuotrauka (jei pvz butu daugiau desines ir jis visas matytusi). Pakankink dar tuos zolynus  mirksiukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 11 25, 14:17)
taip žiūrint atrodo, kad galėjai tiesiog kitu kampu fotografuoti. Nelabai mėgstu tokius didelius klonavimus, bet čia jau asm. požiūris matyt. Kiekvienam savaip.
Tikiuosi kai išmoksi gerai klonuoti, klonuosi mažesnes nereikalingas detales, o ne tokius plotus  smile.gif  Nešvarumai klonuojant vistik matosi.
Su ps curves gal patampei truputį, tą pilkumą nuėmei, pagyvinai vos spalvas. Gal vistik daugokai vienoje vietoje užtamsinta.

Turbut as ji nufotkinau is visu pusiu, isskyrus ta, is kurios reikejo lotuliukas.gif Tik ant zemes nesiguliau, nes mes ten savo suni vedziojam... O is arciau, deja, nebegaliu fotkinti, nefokusuoja. Klonavima noriu perprasti, todel bandau visur, siaip tai logiska, kad klonuoti reikia tik smulkmenas. Bet pvz buvo drauges nuotrauka prie sienos, ant kurios raktai pakabinti, tai nuklonavau as juos ir visai neblogai isejo. Su spalvom pirma karta pazaidziau smile.gif

QUOTE(NinaAtina @ 2011 11 25, 15:10)
Nu apsidziaugiau, kad as ne viena cia tokia biggrin.gif kaip lietuviska ania? biggrin.gif o praktikos man ziauriai truksta, juk fotika dar tik antra menesi bandau smile.gif nu tikiuos viskas pries akis smile.gif

As jau nuo birzelio turiu fotika, bet vis tiek dar daug ismokti reikia, o svarbiausia, kad kuo daugiau fotkinu, tuo labiau atrodo, kad nieko nemoku... blush2.gif
Dziugina tik tai, kad draugai kvieciasi fotografuoti ir deda mano nuotraukas i FB thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 24, 22:27)
Dosa man flickre yra fainesne is tos serijos  biggrin.gif

oh laugh.gif
Atsakyti
savaitgali koks nors seminaras organizuojamas, ar ne?
Atsakyti
102 tema 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti