QUOTE(Ka @ 2011 11 16, 13:16)
Aš vakar sužavėta išlindusios saulės išbėgau į lauką fotografuoti. Ir visišką šššš parsinešiau..
Man ten norisi matyti žmogų. Fotografuoti žmogų...
Pamačius tokius vaizdus užsimanau gyventi tokioje vietoje..
ojeij, nenorėčiau tokioje vietoje gyventi.
Žydraake. Kiek aš supratau iš čia rodytų foto, ne visur tinka tas heliosas. Tai gal sunku atrasti kur ir kaip pati norėtum jį naudoti, kokių rezultatų iš jo tikiesi. Neturiu to objektyvo tai ir patarti nieko negaliu.
Bet nesvarbu su kokiu objektyvu, ta foto jau pati savaime, na tokia paprastutė. Nemėgstu sakyti gali geriau, nes visiems būna pakylimų ir kritimų žemyn. Tie ieškojimai irgi kartais pradeda nervinti, mėtaisi žmogus, nežinai į kurią pusę pasukti.
Man vienas geras žmogus patarė kartelį, susirasti foto, kuri mane žavi. Studijuoti ją, suvokti kas toje foto man patinka, suvokti kaip tai padaryta, jei pačiai nepavyksta prašytis pagalbos pas geriau suprantančius, o tada bandyti atkartoti. Ir po vieno nepavykusio karto nesustoti, nenuleisti rankų, bet eiti vėl daryti, kol galų gale pačią rezultatai nudžiugins. Čia ne apie kopijavimą kalbu, jei ką.
Apie tave bei fotografiją man sunku būtų ką pasakyti. Dar nesupratau iš tavo rodytų foto, kas būtent tau patinka. Žmones fotografuoti, daiktus, gamtą ar dar kažką. Tai vat gal ta linkme ir bandyk eiti.