Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2011 11 16, 10:58)

na man šiaip jokio skirtumo iki kurių, kiekvienas sau juk fotkinam, ne kažkam kitam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 16, 14:24)

Paluri tave spausti reikia. Mergaitės foto su ilga suknele, na tokia.. Nei pagal taisykles, nei jas sąmoningai laužant. Nežinau ar tau asm. užduotėlę rašiau, bet jei pažadėsi atlikti, brūkštelsiu. Bet jei pažadėsi turėsi ir atlikti, nes antraip man laiko gaila rašant.

blush2.gif Dar daug knygu reiketu perskaityti... Sikart tikslas buvo isbandyti 50-uka ir pirma karta pafotografuoti svetima vaika, bet sutinku, kad apie taisykles nelabai galvojau blush2.gif Jeigu gali, parasyk uzduotele - atliksiu, bet tikiuosi, kad ji nebus labai sudetinga blush2.gif Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū už komentarus ir pastabas paukšteliams smile.gif Nuotraukų tvarkyme dar turiu kur tobulėti, na bet viskas palaipsniui išmokstama biggrin.gif

Kristukas, man žvejo foto gal nelabai, bet spalvos fainos smile.gif Aš savo žvejo fotkių irgi turiu milijoną, dažnai varom žvejot kartu, jis su meškere aš su fotiku, bet dažniausiai ant uolų nebūna ką fotkint tai einu fotkint žvejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myce: 16 lapkričio 2011 - 10:07
Dėkui visoms, kas užmatė mano rudenįsmile.gif Tai bokeh patinka, tai šviesa, bet mano misija apjungti, na kad visas kadras būtų vykęs ir patrauktų Yvettes dėmesįsmile.gif Aš čia su šypsena, bet jei atvirai, nu vis kažko nedadarau iki galo doh.gif vis kažkas nenusiseka, o norisi gi UCH kadro:)
Atsakyti
Aš vakar sužavėta išlindusios saulės išbėgau į lauką fotografuoti. Ir visišką šššš parsinešiau.. doh.gif Man ten norisi matyti žmogų. Fotografuoti žmogų... biggrin.gif

Pamačius tokius vaizdus užsimanau gyventi tokioje vietoje.. ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 16, 12:16)
Aš vakar sužavėta išlindusios saulės išbėgau į lauką fotografuoti. Ir visišką šššš parsinešiau..  doh.gif  Man ten norisi matyti žmogų. Fotografuoti žmogų...  biggrin.gif

KAzin ar ilgai ten noretum gyventi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 16, 16:46)

Ojej... dziaugtis reikia, kad Lietuvoj Tornadu nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 15, 20:28)
Nooooriu žiemos..  rolleyes.gif

kas ziemos, kas vasaros, kas rudens biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 16, 13:16)
Aš vakar sužavėta išlindusios saulės išbėgau į lauką fotografuoti. Ir visišką šššš parsinešiau..  doh.gif  Man ten norisi matyti žmogų. Fotografuoti žmogų...  biggrin.gif

ojeij, nenorėčiau tokioje vietoje gyventi.

Žydraake. Kiek aš supratau iš čia rodytų foto, ne visur tinka tas heliosas. Tai gal sunku atrasti kur ir kaip pati norėtum jį naudoti, kokių rezultatų iš jo tikiesi. Neturiu to objektyvo tai ir patarti nieko negaliu.
Bet nesvarbu su kokiu objektyvu, ta foto jau pati savaime, na tokia paprastutė. Nemėgstu sakyti gali geriau, nes visiems būna pakylimų ir kritimų žemyn. Tie ieškojimai irgi kartais pradeda nervinti, mėtaisi žmogus, nežinai į kurią pusę pasukti.
Man vienas geras žmogus patarė kartelį, susirasti foto, kuri mane žavi. Studijuoti ją, suvokti kas toje foto man patinka, suvokti kaip tai padaryta, jei pačiai nepavyksta prašytis pagalbos pas geriau suprantančius, o tada bandyti atkartoti. Ir po vieno nepavykusio karto nesustoti, nenuleisti rankų, bet eiti vėl daryti, kol galų gale pačią rezultatai nudžiugins. Čia ne apie kopijavimą kalbu, jei ką.
Apie tave bei fotografiją man sunku būtų ką pasakyti. Dar nesupratau iš tavo rodytų foto, kas būtent tau patinka. Žmones fotografuoti, daiktus, gamtą ar dar kažką. Tai vat gal ta linkme ir bandyk eiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 lapkričio 2011 - 12:43
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 11 16, 12:19)
KAzin ar ilgai ten noretum gyventi biggrin.gif

Ne, neilgai. Vasarą kokią vieną praleisti. biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif 4u.gif

seniai fotiką buvau į rankas paėmus, bet laukiau tokios dienos kaip šiandien, kad galėčiau pafotografuoti šerkšną. Aš pavyko kas nors?
user posted image

user posted image

Daugiau čia smile.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 11 15, 09:06)
pirmiausia žvilgsnis krypsta į tą lūženą medį, o mergina labai prastai matyt, gal dėl jos pozos...

Ačiū

QUOTE(paluri @ 2011 11 15, 09:25)
Grazi nuotrauka 
Atsidarai File/Browse in bridge
Tada pasizymi visas nuotraukas, kurias nori perversti i jpg ir spaudi File/Open
Tada vel zymi visas atidarytas nuotraukas (select all) ir spaudi Save as... ir visas nuotraukas pervers i jpg.

Bent jau as taip darau  gal galima ir kitaip...

Ačiū, labai padėjai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 11 16, 09:20)
Endzi, jei zinai dar ta nuoroda i tas knygas ir vis dar tebegalioja tas pasiulymas, buciau laaabai dekinga jei imestum  4u.gif  aciukas!

jau baigesi ta akcija 10 d. gaila, kad nespejai 4u.gif as dar neskaiciau nes vakar velai grizau ir nebuvo kada , bet kai bus laiko skaitysiu butinai bigsmile.gif
QUOTE(Plumerija @ 2011 11 16, 13:21)
Labas 4u.gif  4u.gif

seniai fotiką buvau į rankas paėmus, bet laukiau tokios dienos kaip šiandien, kad galėčiau pafotografuoti šerkšną. Aš pavyko kas nors?

Ačiū, labai padėjai 4u.gif

na žinok man patiko tavo šerkšnas 4u.gif baltai pavydžiu kas gali dienos metu eiti fotografuoti, man lieka tik savaitgalis ir tai paskutiniai nedziugino oru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 16 lapkričio 2011 - 13:40