labas, isikysiu trumpam
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 24, 21:25)
nu čia mes per myytą su merginom diskutavom, nebau aš Pocejaus seminare, bet iš pasakojimų supratau, kad žiauriai keistas bičas , ir man toks požiūris į fotografiją nepriimtinas.. nufootgrafuot 10 000 kadrų, iš jų 7000 ištrina po to, ir iš 3000 renkasi tada jau ką čia parodyt.. nežinau kada jis spėja pagalvot kai fotografuoja, kai šitiek kadrų padaro.. toks įspūdis susidarė, kad atsitiktinumo dėka
man vis gi būtų įdomu gyvai jo bent kartą paklausyt, kad įsitikint, ar panos tiesą sakė
ne visai taip
kad daug kadru jis padaro tai tiesa, bet pasimokyt kaip jis tai daro - verta
jis pas mane sveciuose buvo, fotkino musu seima.. mano fotografija su jo visiskai nieko bendra neturi - bet ismokt ismokau is jo daug
vien jau jo aistra fotografijai daaaug reiskia! o gincai kokie smagus su juo
jis galvoja, kad jis teisus, o as kad as !
smagumelis
QUOTE(Alabama @ 2011 11 24, 22:17)
Idomu, su kuo VV dirba?Zinau, kad Canon, o modelis ir stiklai idomu labai.
Svarstau, ar vaziuoti i seminara.Baisoka, kad informacija nors ir idomi, bet bus pateikta labai pavirsutiniskai, o pinigai isties nera mazi.
mano daug draugu buvo ten... nusivilusio nebuvo ne vieno.. kiekvinas prisitaiko kazka is vieno arba kito.. Aleksandras ir Albertos dvi priesingybes, bet abu labai atvirai pasakoja apie savo patirti
Pavirsutiniskai tikrai nepatiekia nieko, apie diafragmas nekalba... Aleksandras labai daug apie sviesa kalba ir rodo
jau vien bendravimas su kito "lygio" arba tiksliau "ne sm" fotografu yra labai gerai
kaip sakoma, reikia pakeist aplinka karts nuo karto