Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 24, 21:58)
Man va įdomu pasidarė. Ar Jūs kai žiūrite nuotraukas, domitės ir kokia autorius technika fotkina? Na gal objektyvas tai ir įdomu koks kokį bokeh ar kampą padaro, bet koks bodis? Kam tai gali būti įdomu? blink.gif Suprantu, kad žmonės nieko neraukiantys fotografijoj, pamatę fotografą su tūkstančių verta technika, galvoja kad ir fotografo darbai tiek verti.. Bet kai tokie pareiškimai čia, foto forume, man kažkaip keista smile.gif

Aš taip negalvoju, bet išvartai kaip Tau patinka smile.gif
Žinau, nes žinau. Ir niekada nežiūrėjusi į jokį exif.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 11 24, 22:00)
Aš taip negalvoju, bet išvartai kaip Tau patinka smile.gif
Žinau, nes žinau. Ir niekada nežiūrėjusi į jokį exif.

Na tai nebuvo visai asmeniškas klausimas Tau, tiesiog garsiai pamąsčiau, kiek kam tai yra įdomu ir svarbu. Gal va juostininkams aktualiau, bet su skaitmena... manau tai absoliučiai niekinė info. Pocėj fotkina su D700 ir D3, tik nežinau ar D3 ar D3s. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 24, 22:06)
Na tai nebuvo visai asmeniškas klausimas Tau, tiesiog garsiai pamąsčiau, kiek kam tai yra įdomu ir svarbu. Gal va juostininkams aktualiau, bet su skaitmena... manau tai absoliučiai niekinė info. Pocėj fotkina su D700 ir D3, tik nežinau ar D3 ar D3s. 4u.gif

Tada atsiprašau, man taip nuskambėjo.
Man tai tikrai nėra įdomiausias klausimas, nors įdomu šiaip. Ypač kai yra galimybė taip greit sufokusuoti ir pan. Nors aktualiau kokie mm padeda ar reikalingi ir pan.
Atsakyti
Idomu, su kuo VV dirba?Zinau, kad Canon, o modelis ir stiklai idomu labai.
Svarstau, ar vaziuoti i seminara.Baisoka, kad informacija nors ir idomi, bet bus pateikta labai pavirsutiniskai, o pinigai isties nera mazi.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 11 24, 22:17)
Svarstau, ar vaziuoti i seminara.Baisoka, kad informacija nors ir idomi, bet bus pateikta labai pavirsutiniskai, o pinigai isties nera mazi.

VV berods efoto yra exif, gali pažiūrinėt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 24, 22:19)
VV berods efoto yra exif, gali pažiūrinėt. 4u.gif

Joa?O, einu ziuret, aciu:)
Atsakyti
pamaigykit, smagiai padaryta wink.gif
http://www.mono-1.co...oface/main.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 24 lapkričio 2011 - 22:45
QUOTE(sayonara @ 2011 11 24, 16:24)
aš tai atsakyčiau sau į kelis klausimus:

sorry, kad aš taip skeptiškai, bet esu  tai patyrus ne vieną kartą, tad drįsau apibendrinti smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

net nusikopinau ir išsisaigojau ateičiai hihihi.gif

----------------
S.M.B. stockų fotografavimo ir aš norėčiau seminaro. Į studijinį neišeina ir man, nes B susirgo ir net nekalba apie pasilikimą su vaiku verysad.gif

Svajone, kiek skaičiau bei prisimenu tu sakei mėgini montuot video? Pas man ir yra 2 m. sukauptas archyvas doh.gif net nežinau kad prisėst reiks. Su kokia programa tvarkai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 24, 20:45)

cha cha-tikrai smagiai-addictive toks žaidimuks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 24 lapkričio 2011 - 22:57
QUOTE(Dalyja @ 2011 11 24, 22:52)

Svajone, kiek skaičiau bei prisimenu tu sakei mėgini montuot video? Pas man ir yra 2 m. sukauptas archyvas doh.gif net nežinau kad prisėst reiks. Su kokia programa tvarkai? 4u.gif

su Sony vegas pro smile.gif aš irgi turiu buitinių video belenkiek biggrin.gif bet jų aš nemontuosiu, neįdomu.. susiarchyvavus tvarkingai, susirašius, visada randu kai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 24, 23:45)

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas, isikysiu trumpam biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 24, 21:25)
nu čia mes per myytą su merginom diskutavom, nebau aš Pocejaus seminare, bet iš pasakojimų supratau, kad žiauriai keistas bičas , ir man toks požiūris į fotografiją nepriimtinas.. nufootgrafuot 10 000 kadrų, iš jų 7000 ištrina po to, ir iš 3000 renkasi tada jau ką čia parodyt.. nežinau kada jis spėja pagalvot kai fotografuoja, kai šitiek kadrų padaro.. toks įspūdis susidarė, kad atsitiktinumo dėka  biggrin.gif  man vis gi būtų įdomu gyvai jo bent kartą paklausyt, kad įsitikint, ar panos tiesą sakė  lotuliukas.gif

ne visai taip smile.gif kad daug kadru jis padaro tai tiesa, bet pasimokyt kaip jis tai daro - verta smile.gif
jis pas mane sveciuose buvo, fotkino musu seima.. mano fotografija su jo visiskai nieko bendra neturi - bet ismokt ismokau is jo daug smile.gif vien jau jo aistra fotografijai daaaug reiskia! o gincai kokie smagus su juo biggrin.gif jis galvoja, kad jis teisus, o as kad as ! biggrin.gif smagumelis biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 11 24, 22:17)

mano daug draugu buvo ten... nusivilusio nebuvo ne vieno.. kiekvinas prisitaiko kazka is vieno arba kito.. Aleksandras ir Albertos dvi priesingybes, bet abu labai atvirai pasakoja apie savo patirti smile.gif Pavirsutiniskai tikrai nepatiekia nieko, apie diafragmas nekalba... Aleksandras labai daug apie sviesa kalba ir rodo smile.gif
jau vien bendravimas su kito "lygio" arba tiksliau "ne sm" fotografu yra labai gerai smile.gif kaip sakoma, reikia pakeist aplinka karts nuo karto smile.gif
Atsakyti