Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(NinaAtina @ 2011 11 24, 21:20)
Aciu, tikrai pazadu pabandyti dar karteli, kad tik saulute butu smile.gif

4u.gif
Atsakyti
o kaip jums sios? labai gaila, bet flickr'as iskraipe spalvas sad.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Klausykit, gal kas buvot Pocejaus ir Babiciaus vestuviu fotografu seminare?Ar verta vaziuoti?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 24, 20:16)
jėga  bigsmile.gif labai malonu  4u.gif aš būtinai prisiminsiu kai bus fotografijos badas man  blush2.gif 

Aš irgi nepamiršiu, nes savo nuotraukų normalių neturiu... MV manęs nefotkina, o jei ir fotkina, tai visur ant greičio, bile kaip, kur sau nepatinku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 11 24, 21:39)

pastatai gražūs,bet šiuo atveju gal pasvyrusios linijons nelabai,bet lapai patiko thumbup.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 11 24, 22:07)
Klausykit, gal kas buvot Pocejaus ir Babiciaus vestuviu fotografu seminare?Ar verta vaziuoti?

klausiau online nemokamo seminaro,na net nežinau,aišku buvo naudinga,bet į mokamą nežinau ar eičiau,pinigai nemaži,o dėl info nežinau ar labai naudinga už tokius pinigus,visgi pinigai nemaži,nežinau nes nebuvau 4u.gif

QUOTE(Plumerija @ 2011 11 24, 22:16)
Aš irgi nepamiršiu, nes savo nuotraukų normalių neturiu... MV manęs nefotkina, o jei ir fotkina, tai visur ant greičio, bile kaip, kur sau nepatinku schmoll.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 11 24, 20:39)

Žinok man patinka. mirksiukas.gif Pirmoji galėjo gal būti geresnė, jei būtum fotografavusi kitu kampu. Langų norisi visų. Dabar viršutiniai ir apatiniai kažkaip nukirsti liko. Ir tas balkonas viršuje, nei paimtas į kadrą, nei ne.. g.gif Bet namas tai labai įdomus. smile.gif
O lapai, nežinau kas, bet patinka ir tiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 11 24, 21:07)

nusiperki 32 GB kortelių porą, nusistatai coniniuos shooting ir varai nuo vestuvių pradžios iki pabaigos fotiką ant kaklo pasikabinus biggrin.gif padarai keliasdešimt tūkstančių kadrų, atrenki klientams biggrin.gif

nu čia mes per myytą su merginom diskutavom, nebau aš Pocejaus seminare, bet iš pasakojimų supratau, kad žiauriai keistas bičas , ir man toks požiūris į fotografiją nepriimtinas.. nufootgrafuot 10 000 kadrų, iš jų 7000 ištrina po to, ir iš 3000 renkasi tada jau ką čia parodyt.. nežinau kada jis spėja pagalvot kai fotografuoja, kai šitiek kadrų padaro.. toks įspūdis susidarė, kad atsitiktinumo dėka biggrin.gif man vis gi būtų įdomu gyvai jo bent kartą paklausyt, kad įsitikint, ar panos tiesą sakė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 24, 22:25)

nu čia mes per myytą su merginom diskutavom, nebau aš Pocejaus seminare, bet iš pasakojimų supratau, kad žiauriai keistas bičas , ir man toks požiūris į fotografiją nepriimtinas.. nufootgrafuot 10 000 kadrų, iš jų 7000 ištrina po to, ir iš 3000 renkasi tada jau ką čia parodyt.. nežinau kada jis spėja pagalvot kai fotografuoja, kai šitiek kadrų padaro.. toks įspūdis susidarė, kad atsitiktinumo dėka  biggrin.gif  man vis gi būtų įdomu gyvai jo bent kartą paklausyt, kad įsitikint, ar panos tiesą sakė  lotuliukas.gif

na gal truputį perdėta. Netikiu, kad dešimt tūkst. foto padaro. Bent jau to neįsivaizduoju. Galva turėtų paskausti šitiek fotografuojant. O gal ir pirštai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 24, 21:25)
būtų įdomu gyvai jo bent kartą paklausyt, kad įsitikint, ar panos tiesą sakė  lotuliukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 11 24, 21:30)
na gal truputį perdėta. Netikiu, kad dešimt tūkst. foto padaro. Bent jau to neįsivaizduoju. Galva turėtų paskausti šitiek fotografuojant. O gal ir pirštai  smile.gif

Darė jis visai neseniai online seminarą apie portretinę ir vestuvių fotografiją. Tikrai sakė, kad per vestuves padaro iki 10 tūkst. kadrų..Jo toks stilius daugiau reportažinis, mažokai portretų... Paprastos fs norėčiau pas jį, su vyru ar vaikais, apie kasdienybę.. bet pvz vestuvinių-reportažinių kažkaip man norisi labiau portretinių..
O kai jo kaina prasideda NUO 5000lt, tai manau už tiek galima iškęsti ir piršto skausmus laugh.gif Bet seminaras man buvo įdomus, manau sekantys bus dar labiau subalansuoti.
Atsakyti
Pocej fotografuoja serijom pamatęs GERĄ momentą, o ne bet kada pyškina, o serijom fotografuoja, nes bijo tą GERĄ kadrą prarasti (tą galėjot suprasti ir klausydami seminaro). O geras momentas tėra momentas. Jis kaip tik laukia ir ieško tų gerų situacijų, ne per vestuves jų ieško tiek, kiek reikia ir stengiasi nedaryti statiškų nuotraukų.

Be to, ne visi Pocej gali suprasti. Jam fotografija nėra techniniai dalykai ar pati technika (nors turi ją gerą), jam fotografija nėra žinios, jam fotografija yra fotografo vidus. Išjaustas ir suvoktas koks tu pats esi, o ne pyškinimas, nesutinku su tuo visiškai schmoll.gif O ir pyškinimas kartais biggrin.gif Ką jis duoda? jei atsirenki ne tai koks tu esi, arba pyškini ten, kur kitas nepyškintų.
O kalbos kyla iš pavydo ar pan., nes ne kiekvienas dar ir sugeba talentą parodyti, o antra, jis man atrodo tikrai išmintingas žmogus, visada tokie gi mūsuose yra keistuoliai ir pan.

Nors šiaip, pridėsiu, kad jis ir tą techniką išmano, bet tai tik pradinis etapas, aš su juo visiškai sutinku. Galėčiau parodyt išmanančio techniką ir turinčio fotiką už 18 000 fotografo nuotraukas, alia. Nenoriu čia tyčiotis.

O šiaip per vestuves gi visko reikia. Nesuprantu pasipiktinimo dėl to, kad nori būti įamžinti svečiai (čia prie ankstesnės temos). Juk laimė vienoje vietoje sutikti tiek daug žmonių, o kartais ir labai įdomių. Gal kada nors kalbėsiu kitaip, kol kas nespjaunu į vandenį, nes žadu gerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 24 lapkričio 2011 - 21:58
Kike, nu ne veltui aš tavo foto gerbėja, vaikino portretas...mmm gražuolis ax.gif

Yvette, ar nepamiršai man išsiųsti laimėtą foto? Aš vis pažiūriu į tuščią sieną, kur ji kabės bigsmile.gif

Žaidimai... turiu idėjų žodžių žaidimui, ryt tikiuosi jau galėsiu bandyti įgyvendinti, nes noriu, pasiilgau kažką tokio susukti dėl savęs... bigsmile.gif iš tiesų tai nuolat suku smegenus, ką čia nufotografuoti...tai žodžiams, tai moteriškumo temai...skanuoju aplinką non stop...o kiek projektui 100 strangers jau akimis prifotkinau doh.gif deja tik akimis doh.gif

Bliamba, atsiradus antram leliui laikas pradėjo varyt kažkokiu protu nesuvokiamu greičiu blink.gif viską darau greit blink.gif o jei išlendu kažkur, kur galėčiau starnger'ius gaudyt, tai neturiu fotiko, nes jam ant manes nelieka vietos doh.gif nes ant kupros vaikas pakabintas, rankose - pirkiniai ir kitos dukrytės ranka doh.gif vien žooo... doh.gif
Šiom dienom atgaiva - dekupažas.. nors ir tą darau kažkam, ko nepažįstu doh.gif

Aj tiesa, dėl vestuvių fotkinimo pasisakysiu. Šią vasarą, iki gimdymo likus keliolikai dienų fotkinau tetos vestuves, jaučiausi super, spec. reikalavimų nesulaukiau, gal kad mano šeima atsipūtus tokia biggrin.gif Niekas man nieko neaiškino, po to visi liko fotkėm patenkinti. Vienintelis minusas, kad pati negalėjau pabaliavot normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 24 lapkričio 2011 - 22:28
QUOTE(rG @ 2011 11 24, 21:38)
Galėčiau parodyt išmanančio techniką ir turinčio fotiką už 18 000 fotografo nuotraukas, alia. Nenoriu čia tyčiotis.

Man va įdomu pasidarė. Ar Jūs kai žiūrite nuotraukas, domitės ir kokia autorius technika fotkina? Na gal objektyvas tai ir įdomu koks kokį bokeh ar kampą padaro, bet koks bodis? Kam tai gali būti įdomu? blink.gif Suprantu, kad žmonės nieko neraukiantys fotografijoj, pamatę fotografą su tūkstančių verta technika, galvoja kad ir fotografo darbai tiek verti.. Bet kai tokie pareiškimai čia, foto forume, man kažkaip keista smile.gif
Atsakyti