Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(juratike13 @ 2011 11 24, 20:34)
Kike...negaliu neparasyti...bet zinai, noreciau po tiek liaupsiu kazka kita pasakyt, ale ieksojau kabliuku foto, bent vieno kazko...nu neradau...taigi sėsk, 10 balų...šaunuolė wub.gif

dėkui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 24, 12:23)
Paukštukai pačiulbėjo, kad kai kas švenčia šiandien gimtadienį..  biggrin.gif

Sveikinimai, Maggie!  mirksiukas.gif  4u.gif Tegul užtenka laiko bei jėgų ir fotografijai.  rolleyes.gif

prisidedu prie sveikinimu. su gimtadieniu tave, Maggie 4u.gif

QUOTE(maija @ 2011 11 24, 13:19)

O as bandziau padaryti foto 5 zodziu zaidimui... Naudojau 2 zodzius - pedos ir vanduo...

buitiakas, bet man patiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2011 11 24, 15:02)
Kritikai:

Vasaros prisiminimai

kazkaip nelabai ta vasara cia matos, nors ir kriauklytes 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 11 24, 15:04)
Sveikos,

dalinuosi atradimais: http://www.emilschildt.com/ 4u.gif

man neatidaro g.gif

QUOTE(dosa @ 2011 11 24, 15:40)

ai,įkelsiu ir aš vieną, nes čia tik diskutuojat, o nuotraukų mažai rodot  tongue.gif

koks jis ten vienisas tokiame ruke biggrin.gif kazkaip tustokas kadras 4u.gif

QUOTE(Plumerija @ 2011 11 24, 15:41)

pirmoje man per daug paryskintos spalvos sakyciau, o antra patiko, nors ir per centriuka medelis smile.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Kike man irgi grazi foto 4u.gif

O as vis bandau ir bandau zaisti su fotiku, ale nesuprantu kazkas nu negerai, tai nesufokusuota kaip reikiant, tai siaip nera ryskumo nuotraukose. Tai niekaip nesuprantu kas cia negerai pas mane, pasiziuriu pas kitas kokios ryskios foto, zmones ryskus, o pas mane kazkaip isplaukia... ;( Ir isivaizduoju nusiperku kita objektyva ir vuolia viskas rysku biggrin.gif Aisku turiu ismokti kazkaip pirma dirbti su tuo ka turiu smile.gif
Va pasirodau su viena, gal pakritikuosit, kas sitoj negerai 4u.gif Norejau dar tamsesnes, pries langa cia fotografuota, bet va kas gavos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 24, 18:02)
na va dar iš vaikinuko fs  blush2.gif

nerealiai, labai, ziauriai tiesiog bigsmile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 11 24, 18:11)

OFF TOPIC: kas iš Jūsų keikiasi realybėje? biggrin.gif

AŠŠŠŠŠŠ!

anksciau daugiau, dabar labai jau susvelnejo tie zodeliai. vos ne mazybiniai maloniniai gaunas biggrin.gif

QUOTE(paluri @ 2011 11 24, 19:04)

patiko emocija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 11 24, 17:54)
koks jis ten vienisas tokiame ruke biggrin.gif kazkaip tustokas kadras 4u.gif

Nu, čia kaip ežiukas rūke biggrin.gif
Ačiū labai už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 24, 18:05)
Aš svajoju,kai ateis žmonės kurie žavisi mano darbais (viliuosi,kad gal kada nors tokių bus kuriems patiks mano darbai) ir ateis sakydami,kad labai norim,kad butent TU fotografuotum,ir mes pasiryžę bet kam 

tai busiu as biggrin.gif is tiesu, noreciau buti as blush2.gif
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 24, 19:02)
na va dar iš vaikinuko fs  blush2.gif

va kodel noreciau buti tuo zmogiuku, kuris ateitu tau ir pasakytu: Vsio, moterie, man patinka Tavo darbai ir vartyk mane kaip nori ir kokiuose tik nori skersgatviuose,siukslynuose,daugiabuciuose ar bendrabuciuose, skveruose, laukuose,pelkese ar dar bala zino kur ir kada...bet, esu toli ir neturiu tam galimybiu verysad.gif bet daugelis tavo darbeliu turi cinkeli...zaviuosi mirksiukas.gif

Labas, fotografes! Pas mane ramu...darbu parodai neturiu, tai uzklydau tusciomis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 24 lapkričio 2011 - 20:07
Kikirike, nereliai graži vaikinuko foto thumbup.gif
Aš irgi pasirašyčiau pas Tave į fotosesiją smile.gif

QUOTE(rG @ 2011 11 24, 16:53)
Šaunuolės, gražu  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plumerija: 24 lapkričio 2011 - 20:07
QUOTE(NinaAtina @ 2011 11 24, 20:58)
Labas visoms  4u.gif
Kike man irgi grazi foto  4u.gif

O as vis bandau ir bandau zaisti su fotiku, ale nesuprantu kazkas nu negerai, tai nesufokusuota kaip reikiant, tai siaip nera ryskumo nuotraukose.

dėkui 4u.gif
na mane tai blaško antras planas ,bet šviesa krenta gražiai 4u.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 11 24, 21:02)
nerealiai, labai, ziauriai tiesiog bigsmile.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(pandre @ 2011 11 24, 21:04)
tai busiu as  biggrin.gif is tiesu, noreciau buti as blush2.gif

va kodel noreciau buti tuo zmogiuku, kuris ateitu tau ir pasakytu: Vsio, moterie, man patinka Tavo darbai ir vartyk mane kaip nori ir kokiuose tik nori skersgatviuose,siukslynuose,daugiabuciuose ar bendrabuciuose, skveruose, laukuose,pelkese ar dar bala zino kur ir kada...bet, esu toli ir neturiu tam galimybiu verysad.gif bet daugelis tavo darbeliu turi cinkeli...zaviuosi mirksiukas.gif
Labas, fotografes! Pas mane ramu...darbu parodai neturiu, tai usklydau tusciomis biggrin.gif

jetau,net paraudonavau blush2.gif blush2.gif blush2.gif visgi yra kažkas man patinka bigsmile.gif ačiū tau labai už šituos žodžius wub.gif

QUOTE(Plumerija @ 2011 11 24, 21:05)
Ačiū 4u.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 24, 21:09)
na mane tai blaško antras planas ,bet šviesa krenta gražiai  4u.gif

Kai cia keliau nuotrauka irgi ta pati pagalvojau, bet kad nesedi panelyte dar, tai reik pagalvem apkamsit, bet reikes pakartoti, jei saules bus. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 11 24, 21:05)
Aš irgi pasirašyčiau pas Tave į fotosesiją smile.gif
Ačiū 4u.gif

jėga bigsmile.gif labai malonu 4u.gif aš būtinai prisiminsiu kai bus fotografijos badas man blush2.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(NinaAtina @ 2011 11 24, 21:12)
Kai cia keliau nuotrauka irgi ta pati pagalvojau, bet kad nesedi panelyte dar, tai reik pagalvem apkamsit, bet reikes pakartoti, jei saules bus. Aciu

aš tą tai suprantu,bet žinai,o tu kokį nors vientisą audekliuką patiesk,kad vientisa spalva nekrentanti į akis būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 24, 21:16)
Papildyta:
aš tą tai suprantu,bet žinai,o tu kokį nors vientisą audekliuką patiesk,kad vientisa spalva nekrentanti į akis būtų  4u.gif

Aciu, tikrai pazadu pabandyti dar karteli, kad tik saulute butu smile.gif
Atsakyti
Paluri, sunku komentuoti tavo foto. Nu susiruošiu gal šįvakar tau užduotį parašysiu.
Nes kažkaip gaila, man rodos tau užtektų vienč kart parodyti gyvai ir suvoktum ką gali kitaip daryti. Ar nėra ko iš mūsų kas šalia gyvena.

Emil Schild darbus iš seniau žinojk
au. Sayonara, nežinau ar skaitei. Kiek pamenu jis dėstytojas. Dažnai ir studentes savo pafotkindavo smile.gif Su šviesa fainai dirba.

Kikirike, tavo foto man labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 lapkričio 2011 - 20:33