Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kike, labai grazu 4u.gif

Keliu viena foto smile.gif As vis su vaikais zaidziu biggrin.gif Fotografavau viena nestuke, bet ji labai susikauscius buvo ir nenori niekam rodytis sad.gif

user posted image
Daugiau cia
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 11 24, 19:51)
nerealiaiaiaiaiaiai blink.gif
aŠŠŠŠŠŠ lotuliukas.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(paluri @ 2011 11 24, 20:04)
Kike, labai grazu  4u.gif

Keliu viena foto smile.gif As vis su vaikais zaidziu  biggrin.gif  Fotografavau viena nestuke, bet ji labai susikauscius buvo ir nenori niekam rodytis sad.gif

dėkui 4u.gif
o vat klausimas man iškilo,na tie medžiai na taip jie tikrai kitokie nei LT, bet o nenorėtum kur nors atviresnėje vietoje apfotografuoti,be medžiu,tiesiog kad ir lakstančius vaikučius,nes vaikučiai tikrai labai gražus,o gyveni kaip suprantu Indijoje, aš taip įsivaizduoju,kad ten yra tikrai laaabai daug ką fotografuoti,kad ir reportažinis,vietinių gyvenimas ax.gif gaila,kad nėštukė neleido rodytis,bet nieko,man pradžiai irgi neleido,nenusimink 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 24 lapkričio 2011 - 19:09
Sveikos,norėčiau jungtis prie jūsų,ir kaip supratau reikia padaryti namų darbus.padarius kur juos įkelti,čia?
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2011 11 24, 20:15)
Sveikos,norėčiau jungtis prie jūsų,ir kaip supratau reikia padaryti namų darbus.padarius kur juos įkelti,čia?

Sveika,taip,ND kelti čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 24, 23:39)
dėkui  4u.gif
dėkui  4u.gif
o vat klausimas man iškilo,na tie medžiai na taip jie tikrai kitokie nei LT, bet o nenorėtum kur nors atviresnėje vietoje apfotografuoti,be medžiu,tiesiog kad ir lakstančius vaikučius,nes vaikučiai tikrai labai gražus,o gyveni kaip suprantu Indijoje, aš taip įsivaizduoju,kad ten yra tikrai laaabai daug ką fotografuoti,kad ir reportažinis,vietinių gyvenimas  ax.gif  gaila,kad nėštukė neleido rodytis,bet nieko,man pradžiai irgi neleido,nenusimink  4u.gif

Daugiausia kol kas treniruojuosi savo kieme su dukros draugem. Dar vis bandau perprasti techninius parametrus. Su 50-uku daznokai man fokusas nusoka, kartais net nesuprantu kodel sad.gif Bet jau supratau kam reikalinga Manual rezimas thumbup.gif Indijoje tikrai reportaziniu nuotrauku galima padaryti daug, bet kazkaip man dar nelabai drasu fotkinti gatveje... Viskam ateis laikas smile.gif
Nestuke pirma karta fotkinau, tai ir man paciai buvo sunku, bet labai naudinga.
Man cia labai truksta erdves, mieste mase zmoniu, pastatu, transporto. Norint geresnio vaizdo reikia sesti i masina ir kur nors vaziuoti, gatve ar paupiu nepasivaiksciosi...
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 11 24, 20:19)
Daugiausia kol kas treniruojuosi savo kieme su dukros draugem. Dar vis bandau perprasti techninius parametrus. Su 50-uku daznokai man fokusas nusoka, kartais net nesuprantu kodel sad.gif Bet jau supratau kam reikalinga Manual rezimas  thumbup.gif  Indijoje tikrai reportaziniu nuotrauku galima padaryti daug, bet kazkaip man dar nelabai drasu fotkinti gatveje... Viskam ateis laikas smile.gif
Nestuke pirma karta fotkinau, tai ir man paciai buvo sunku, bet labai naudinga.
Man cia labai truksta erdves, mieste mase zmoniu, pastatu, transporto. Norint geresnio vaizdo reikia sesti i masina ir kur nors vaziuoti, gatve ar paupiu nepasivaiksciosi...

aišku,na tai pradžiai ir aš taip dariau,bet kadangi mano vaikai nepozuotojai tai teko save fotkinti arba cvietkas lotuliukas.gif blush2.gif o kad gatvės judrios,ir daug žmonių tai kaip tik faina,tik kuo puikiausiai žinau,kad nedrąsu,man kažkaip LT labiau nedrąsu nei kitur, gi svetimoje šalyje gali turistu apsimesti ir tiek lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 24, 19:02)
na va dar iš vaikinuko fs  blush2.gif

jau kuris laikas nekomentuoju fotkiu cia,nu bet negalejau nepasakyti, kad ziauriai gera, gera gera gera foto,nerealiai bigsmile.gif

QUOTE(Ka @ 2011 11 24, 19:04)
OMFG.. ohmy.gif ohmy.gif Aš tai ir garsiai pasakiau.. biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 11 24, 19:11)
jo jo, panašiai ir aš reaguočiau.
OFF TOPIC: kas iš Jūsų keikiasi realybėje? biggrin.gif

AŠŠŠŠŠŠ!

mano vienas ir pagrindinis "plia" biggrin.gif na dar kartais blecha" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 24, 20:17)
Sveika,taip,ND kelti čia  4u.gif

Ačiū už atsakymą,bandysiu smile.gif
Atsakyti
Kikirike, nu labai nieko ta foto su jaunuoliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 24, 20:22)
jau kuris laikas nekomentuoju fotkiu cia,nu bet negalejau nepasakyti, kad ziauriai gera, gera gera gera foto,nerealiai bigsmile.gif

dėkui labai 4u.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 11 24, 20:26)
Kikirike,  nu labai nieko ta foto  su jaunuoliu  biggrin.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Kike...negaliu neparasyti...bet zinai, noreciau po tiek liaupsiu kazka kita pasakyt, ale ieksojau kabliuku foto, bent vieno kazko...nu neradau...taigi sėsk, 10 balų...šaunuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 23, 14:15)
Pirmoji nieko nesakanti, o prie antrosios norisi kiek ilgiau stabteleti. Tik norisi tada daugiau, kad butu reportazo dalis pvz, o ne vienisa baznycios nuotrauka.

QUOTE(noisy-B @ 2011 11 23, 16:42)

jlclove -> patinka nespalvotoji "grūdėta" bažnyčios nuotrauka.

dekui merginos 4u.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 11 23, 22:36)
Ateinu su vasaros ziedeliu...

labai grazu, ale man jau norisi is taves ir kitu spalvu pamatyti biggrin.gif
Atsakyti