Kike, labai grazu
Keliu viena foto As vis su vaikais zaidziu Fotografavau viena nestuke, bet ji labai susikauscius buvo ir nenori niekam rodytis
Daugiau cia
QUOTE(eurik@.k @ 2011 11 24, 19:51)
dėkui
QUOTE(paluri @ 2011 11 24, 20:04)
Kike, labai grazu
Keliu viena foto As vis su vaikais zaidziu Fotografavau viena nestuke, bet ji labai susikauscius buvo ir nenori niekam rodytis
dėkui
o vat klausimas man iškilo,na tie medžiai na taip jie tikrai kitokie nei LT, bet o nenorėtum kur nors atviresnėje vietoje apfotografuoti,be medžiu,tiesiog kad ir lakstančius vaikučius,nes vaikučiai tikrai labai gražus,o gyveni kaip suprantu Indijoje, aš taip įsivaizduoju,kad ten yra tikrai laaabai daug ką fotografuoti,kad ir reportažinis,vietinių gyvenimas gaila,kad nėštukė neleido rodytis,bet nieko,man pradžiai irgi neleido,nenusimink
Sveikos,norėčiau jungtis prie jūsų,ir kaip supratau reikia padaryti namų darbus.padarius kur juos įkelti,čia?
QUOTE(gladiole @ 2011 11 24, 20:15)
Sveikos,norėčiau jungtis prie jūsų,ir kaip supratau reikia padaryti namų darbus.padarius kur juos įkelti,čia?
Sveika,taip,ND kelti čia
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 24, 23:39)
dėkui
dėkui
o vat klausimas man iškilo,na tie medžiai na taip jie tikrai kitokie nei LT, bet o nenorėtum kur nors atviresnėje vietoje apfotografuoti,be medžiu,tiesiog kad ir lakstančius vaikučius,nes vaikučiai tikrai labai gražus,o gyveni kaip suprantu Indijoje, aš taip įsivaizduoju,kad ten yra tikrai laaabai daug ką fotografuoti,kad ir reportažinis,vietinių gyvenimas gaila,kad nėštukė neleido rodytis,bet nieko,man pradžiai irgi neleido,nenusimink
dėkui
Daugiausia kol kas treniruojuosi savo kieme su dukros draugem. Dar vis bandau perprasti techninius parametrus. Su 50-uku daznokai man fokusas nusoka, kartais net nesuprantu kodel Bet jau supratau kam reikalinga Manual rezimas Indijoje tikrai reportaziniu nuotrauku galima padaryti daug, bet kazkaip man dar nelabai drasu fotkinti gatveje... Viskam ateis laikas
Nestuke pirma karta fotkinau, tai ir man paciai buvo sunku, bet labai naudinga.
Man cia labai truksta erdves, mieste mase zmoniu, pastatu, transporto. Norint geresnio vaizdo reikia sesti i masina ir kur nors vaziuoti, gatve ar paupiu nepasivaiksciosi...
QUOTE(paluri @ 2011 11 24, 20:19)
Daugiausia kol kas treniruojuosi savo kieme su dukros draugem. Dar vis bandau perprasti techninius parametrus. Su 50-uku daznokai man fokusas nusoka, kartais net nesuprantu kodel Bet jau supratau kam reikalinga Manual rezimas Indijoje tikrai reportaziniu nuotrauku galima padaryti daug, bet kazkaip man dar nelabai drasu fotkinti gatveje... Viskam ateis laikas
Man cia labai truksta erdves, mieste mase zmoniu, pastatu, transporto. Norint geresnio vaizdo reikia sesti i masina ir kur nors vaziuoti, gatve ar paupiu nepasivaiksciosi...
aišku,na tai pradžiai ir aš taip dariau,bet kadangi mano vaikai nepozuotojai tai teko save fotkinti arba cvietkas o kad gatvės judrios,ir daug žmonių tai kaip tik faina,tik kuo puikiausiai žinau,kad nedrąsu,man kažkaip LT labiau nedrąsu nei kitur, gi svetimoje šalyje gali turistu apsimesti ir tiek
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 24, 19:02)
jau kuris laikas nekomentuoju fotkiu cia,nu bet negalejau nepasakyti, kad ziauriai gera, gera gera gera foto,nerealiai
QUOTE(Ka @ 2011 11 24, 19:04)
OMFG.. Aš tai ir garsiai pasakiau..
QUOTE(sayonara @ 2011 11 24, 19:11)
jo jo, panašiai ir aš reaguočiau.
OFF TOPIC: kas iš Jūsų keikiasi realybėje?
AŠŠŠŠŠŠ!
OFF TOPIC: kas iš Jūsų keikiasi realybėje?
AŠŠŠŠŠŠ!
mano vienas ir pagrindinis "plia" na dar kartais blecha"
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 24, 20:17)
Sveika,taip,ND kelti čia
Ačiū už atsakymą,bandysiu
Kikirike, nu labai nieko ta foto su jaunuoliu
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 24, 20:22)
jau kuris laikas nekomentuoju fotkiu cia,nu bet negalejau nepasakyti, kad ziauriai gera, gera gera gera foto,nerealiai
dėkui labai
QUOTE(mamagute @ 2011 11 24, 20:26)
Kikirike, nu labai nieko ta foto su jaunuoliu
dėkui
Kike...negaliu neparasyti...bet zinai, noreciau po tiek liaupsiu kazka kita pasakyt, ale ieksojau kabliuku foto, bent vieno kazko...nu neradau...taigi sėsk, 10 balų...šaunuolė
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 23, 14:15)
Pirmoji nieko nesakanti, o prie antrosios norisi kiek ilgiau stabteleti. Tik norisi tada daugiau, kad butu reportazo dalis pvz, o ne vienisa baznycios nuotrauka.
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 23, 16:42)
dekui merginos
QUOTE(kristukass @ 2011 11 23, 22:36)
labai grazu, ale man jau norisi is taves ir kitu spalvu pamatyti