Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2011 11 24, 19:17)
Kike, patikti.  good.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(neiste @ 2011 11 24, 19:20)
as, bet ne prie vaiko biggrin.gif

kikirike, ispudingai 4u.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 11 24, 18:11)
jo jo, panašiai ir aš reaguočiau.
OFF TOPIC: kas iš Jūsų keikiasi realybėje? biggrin.gif

AŠŠŠŠŠŠ!

Keikiuosi, va taip kaip dabar. Tiksliau kai sakau omfg, wtf kažkodėl net nepagalvoju, kad tai keiksmažodžiai. Man jie tokie švelnūs. biggrin.gif Rusiškų keiksmažodžių iš manęs negirdėti.
--------------
Kike, aš amo netekusi vis dar sėdžiu.. Vyrui svaigstu apie tą foto. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 24 lapkričio 2011 - 18:26
QUOTE(Ka @ 2011 11 24, 19:26)
Keikiuosi, va taip kaip dabar. Tiksliau kai sakau omfg, wtf kažkodėl net nepagalvoju, kad tai keiksmažodžiai. Man jie tokie švelnūs.  biggrin.gif Rusiškų keiksmažodžių iš manęs negirdėti.
--------------
Kike, aš amo netekusi vis dar sėdžiu.. Vyrui svaigstu apie tą foto.  lotuliukas.gif

na tikrai džiaugiuosi,kad patiko blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 24, 18:02)
na va dar iš vaikinuko fs  blush2.gif

Labai grazu. Jau sakiau, bet pasikartosiu - aristokratiskas modeliukas, ir jam labai tinka j/b smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 11 24, 18:11)

Geriau paklaustum, kas nesikeikia... cool.gif biggrin.gif Nors as tai tik supykusi keikiuos (ypac jei nieks negirdi smile.gif). Tiesa, dar labai megstu "what the hell?" sakyti, cia man kaip wtf pakaitalas, matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 24, 19:30)
Labai grazu. Jau sakiau, bet pasikartosiu - aristokratiskas modeliukas, ir jam labai tinka j/b  smile.gif
Geriau paklaustum, kas nesikeikia... cool.gif  biggrin.gif Nors as tai tik supykusi keikiuos (ypac jei nieks negirdi smile.gif). Tiesa, dar labai megstu "what the hell?" sakyti, cia man kaip wtf pakaitalas, matyt  biggrin.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 24, 20:02)

Dailiai thumbup.gif Viskas labai subalansuota rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 24, 18:26)
Keikiuosi, va taip kaip dabar. Tiksliau kai sakau omfg, wtf kažkodėl net nepagalvoju, kad tai keiksmažodžiai. Man jie tokie švelnūs.  biggrin.gif Rusiškų keiksmažodžių iš manęs negirdėti.

Vat olandai irgi taip pat - visai nesidrovi net ir viesai ta f* zodeli vartoti, o paklausti aiskina, kad cia girdi net ne keiksmazodis visai, ir taip nekaltai skamba blink.gif (Man asmeniskai skamba tiek pat vulgariai kaip ir rusiskasis atitikmuo cool.gif) Ir va ka dar pastebejau - kulturingoj angliskoj draugijoj tokiu issireiskimu neisgirsi, o tiek pat kulturingoj olandiskoj - su kaupu. Jiems tai matyt yra tiesiog svetimos kalbos egzotika, "tokie svelnus ne-keiksmazodziai". Panasu, kad ir Lietuvelej panasus procesai vyksta... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 11 24, 17:35)
O dirbant toki darba reik labai stora skura turet.

neturiu aš skūros. esu viena iš tų jautriųjų biggrin.gif

ačiūūū labai labai už nuomones. smile.gif

Kikirike, labai fain. žvaigždutę flickr'e uždėjau.
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 11 24, 19:39)
Dailiai thumbup.gif  Viskas labai subalansuota  rolleyes.gif

dėkui 4u.gif
QUOTE(je t'aime @ 2011 11 24, 19:39)
neturiu aš skūros. esu viena iš tų jautriųjų biggrin.gif

ačiūūū labai labai už nuomones. smile.gif

Kikirike, labai fain. žvaigždutę flickr'e uždėjau.

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 24, 17:02)

nerealiaiaiaiaiaiai blink.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 11 24, 17:11)
jo jo, panašiai ir aš reaguočiau.

AŠŠŠŠŠŠ!

aŠŠŠŠŠŠ lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 23, 10:21)
aš įdėsiu žolynėlį, man gražu smile.gif bet jei norit, galit ir ką blogo pasakyt  laugh.gif

man patiko ir sviesinti nereikia smile.gif per mano pc rodo sviesiau, nei per vyro. tad nuo monitoriaus daug kas priklauso

QUOTE(Ainoa @ 2011 11 23, 12:50)
po Laukines jau nedrasu biski deti, bet neturiu daugiau ka fotografuoti siuo laiku, tai irgi pasizolinejau biski  ax.gif

patiko 4u.gif

kazkaip jus pradejo traukti violetine spalva kaip, kad krissstuko nuotraukuose biggrin.gif aisku nesakau, kad negrazu
Atsakyti
nuraminot, kad nesu aš viena, kuri kaip šiaučius kalbą pagardina biggrin.gif cool.gif
Atsakyti