Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(je t'aime @ 2011 11 24, 17:01)
žodžiu, ir noriu, ir kankina abejonės laugh.gif matyt, reikia išsiaiškinti, ko jie tikisi/nori ir tada nuspręst.

as irgi turiu vestuves fotkinti,tik dar tolokai,kovo menesi smile.gif tiesa, tu zmoniu nepazystu, bet jie zino, ko is manes tiketis. Man net minties nebuvo tokios - nesutikti - tai didziule patirtis bus rolleyes.gif zinoma,teks issinuomoti papildomos irangos, bet tai tik dar didesnis pliusas,isbandysiu kazka naujo ax.gif
Atsakyti
Labas,

4u.gif Magie 4u.gif Su uogienės diena!

ačiū visoms mano foto pamačiusioms 4u.gif
Šiaip ten ne pagalys, o akmuo labai primenantis delną (turiu namuose visokių gražių man akmenukų). Suprantu, kad jums nesimato, kur matės delnas-akmuo, pačiai labai kompozicija nepatiko. Ir nebuvo ten taip tiesmukai jau, va. kailinius savo panaudojau, stengiaus, kad nesimatytų, kad po apačia drabužis ir lempas prie lovos dėliojau visaip, kad normaliau apsišvietų, o ne žibėtų. Nu, žodžiu, nebuvo taip "Pykšt" ir viso gero.... Ir dar pagalvojau, kad jum labiau būtų patikus, po baltais kailiniais, deja, teturiu tokius.... Čia tik idėja "pykštelėjo", o ne pats procesas mirksiukas.gif
Na, pasisakiau ir išeinu į mergės susirinkimą.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 24, 16:10)
as irgi turiu vestuves fotkinti,tik dar tolokai,kovo menesi smile.gif tiesa, tu zmoniu nepazystu, bet jie zino, ko is manes tiketis. Man net minties nebuvo tokios - nesutikti - tai didziule patirtis bus rolleyes.gif zinoma,teks issinuomoti papildomos irangos, bet tai tik dar didesnis pliusas,isbandysiu kazka naujo ax.gif

manosios vasarį, nežinau, kiek laiko galiu svarstyt, sakė, parašys.

mane labiausiai stabdo baimė dėl to, kad jie gali nusivilti fotkėm smile.gif matyt visai kitaip būtų, jei jie būtų svetimi žmonės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 24 lapkričio 2011 - 16:19
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 24, 10:14)
tie uzrasai tai jau mane pradeda nervint, zinok

Nervus i konservus reikia det, zinok. biggrin.gif

Malonu, jog kai kuriom patiko. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 11 24, 15:24)
Ne, nu baik, viskas yra sutariama nuo a iki z biggrin.gif Aš pavyzdžiui, nesigailiu, kad pasirašiau vestuvėms, nes nuo jų man prasidėjo truputėlį kitas etapas. Be to, aš maniau, kad niekad nefotografuočiau vestuvių, dabar taip nemanau. Tiesiog turi teisę atsisakyti, jei nesutampa biolaukai ar dar kas.

Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2011 11 24, 15:40)

ai,įkelsiu ir aš vieną, nes čia tik diskutuojat, o nuotraukų mažai rodot  tongue.gif

QUOTE(Plumerija @ 2011 11 24, 15:41)

Šaunuolės, gražu bigsmile.gif

QUOTE(Egzo @ 2011 11 24, 15:42)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  tikra tiesa.
Ir nepamirsk nufotografuoti VISU sveciu. Ir neduok D nebus uzfiksuota, kaip Zose sveikina jaunaja ( kai ta Zose fotoaparato mygtuko paspaudimo momentu pakelia puokste ir uzstoja vaidus) Ir retas kuris pasveikines, dar sekundei sustoja, kad butu uzfiksuoti. Nebuvo galimybes atsisakyti fotografuoti brolio vestuves.  doh.gif Nebuvo nei kokybisko darbo, nei gero baliaus.  doh.gif
Ne nu Jūs duodat biggrin.gif Nieko panašaus negalėčiau pasakyt, net kai fotkinau brolio vestuves ne su veidrodžiu biggrin.gif Visi linksmi, visi sukalbami, biškį paaiškina, palinkčioji galvą ir darai ką reikia, viskas biggrin.gif
O dabar šį savaitgalį turėsiu, tai išvis visiems pranešta, kad kiekvienas turi manęs klausyt ir basta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 11 24, 16:08)
o mes reportažą gavom nerealų, R. Danisevičius fotkino 1999 m., kai reportažinė vestuvinė foto dar nebuvo madoje smile.gif

O, tai musu stazas vienodas mirksiukas.gif

QUOTE(jokubaite @ 2011 11 24, 16:15)
Šiaip ten ne pagalys, o akmuo labai primenantis delną (turiu namuose visokių gražių man akmenukų). Suprantu, kad jums nesimato, kur matės delnas-akmuo, pačiai labai kompozicija nepatiko. Ir nebuvo ten taip tiesmukai jau, va. kailinius savo panaudojau, stengiaus, kad nesimatytų, kad po apačia drabužis ir lempas prie lovos dėliojau visaip, kad normaliau apsišvietų, o ne žibėtų. Nu, žodžiu, nebuvo taip "Pykšt" ir viso gero.... Ir dar pagalvojau, kad jum labiau būtų patikus, po baltais kailiniais, deja, teturiu tokius.... Čia tik idėja "pykštelėjo", o ne pats procesas mirksiukas.gif

"Tiesmukai" tai cia mano turbut buvo... unsure.gif Bet "pykst pokst" kadru tavo nuotraukos tikrai nevadinciau, matyti, kad pagalvojai, ka ir kaip joje pateikti. Tiesiog manes neitikino...
Atsakyti
Dosa patiko,šiek tiek šviesesnės gal norėtųsi ax.gif

Plumerija,man truputi per rėkiančios spalvos,bet čia man toks etapas lotuliukas.gif

Jetaime - na jei nori praktikos tai eik praktikuotis ir negalvok patiks nepatiks,žino kad pirmą kartą fotkint ir t.t. Aišku stengtis reikia,bet šiaip apsišarvuok kantrybė ir tikėkis reguliavimo (jei to nebus ,bus tik tau geriau),nu vistiek atsiranda kokia teta ZOsė su savo komandomis ar su nepatenkinta mina ir burbėjimu už nugaros doh.gif Aš svajoju,kai ateis žmonės kurie žavisi mano darbais (viliuosi,kad gal kada nors tokių bus kuriems patiks mano darbai) ir ateis sakydami,kad labai norim,kad butent TU fotografuotum,ir mes pasiryžę bet kam thumbup.gif Gal kada nors taip ir bus... man vestuves patinka fotografuoti,bet labiau norėčiau būti tiesiog nematomas žmogus ir tik tada matomas kai kažką nori svarbaus pasakyti arba perguliuoti situaciją ax.gif tie visi tampymai už rankovių mane taip liūdina,kad vienu metu norėjau mesti fotografiją... arba man reikia kokiai ciosei labai zdaravai pasidaryti,o tai visi man vos 21metų duoda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 24, 17:05)
ax.gif tie visi tampymai už rankovių mane taip liūdina,kad vienu metu norėjau mesti fotografiją... arba man reikia kokiai ciosei labai zdaravai pasidaryti,o tai visi man vos 21metų duoda  doh.gif
Mane laiko -iolikine, bet man tai nemaišo. Tiesą sakant aš labai jautri, bet per visokius švenčių fotografavimus tampu cerberiu, varau kaip tankas ir tai mane veža blush2.gif

Aš tai tikrai siūlau pabandyt, aš po tų vestuvių, kur vasarą Jūsų klausiau ar fotkint, supratau, kad man patinka fotkint, kad ir netobulas vestuves bigsmile.gif Tai didžiuuuulis iššūkis... Gal po 20 jų aš taip nemanysiu, bet kol kas manau taip, yra ir gero ir blogo, te blogas nenustelbia gero, galų gale gauni užmokestį, jei viskas būna ten negerai.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 24, 16:40)
Nervus i konservus reikia det, zinokbiggrin.gif

Malonu, jog kai kuriom patiko.  smile.gif  smile.gif  smile.gif

tyngiu but gero charakterio
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 24, 16:10)
Šaunuolė drinks_cheers.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 11 24, 16:17)
manosios vasarį, nežinau, kiek laiko galiu svarstyt, sakė, parašys.

mane labiausiai stabdo baimė dėl to, kad jie gali nusivilti fotkėm smile.gif matyt visai kitaip būtų, jei jie būtų svetimi žmonės.
O kas dėl to nebijo, pasakyk... Tik patyrę ar profai ir tie nežinau gal kartais išgyvena ar bent jaudinasi. Sunku pasakyt. 4u.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 24, 17:15)
Žinau tokią būseną ir nebūk, vis vien kiekvienam žmogui rūpi tik jis pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 11 24, 18:15)
Mane laiko -iolikine, bet man tai nemaišo. Tiesą sakant aš labai jautri, bet per visokius švenčių fotografavimus tampu cerberiu, varau kaip tankas ir tai mane veža  blush2.gif

Aš tai tikrai siūlau pabandyt, aš po tų vestuvių, kur vasarą Jūsų klausiau ar fotkint, supratau, kad man  patinka fotkint, kad ir netobulas vestuves  bigsmile.gif Tai didžiuuuulis iššūkis...  Gal po 20 jų aš taip nemanysiu, bet kol kas manau taip, yra ir gero ir blogo, te blogas nenustelbia gero, galų gale gauni užmokestį, jei viskas būna ten negerai.

aš irgi siūlau pabandyti,man patinka fiksuoti žmonių jausmus,oten juk tiek emocijų,na jei aišku tikrai jos yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 24, 17:05)

Jetaime - na jei nori praktikos tai eik praktikuotis ir negalvok patiks nepatiks,žino kad pirmą kartą fotkint ir t.t. Aišku stengtis reikia,bet šiaip apsišarvuok kantrybė ir tikėkis reguliavimo (jei to nebus ,bus tik tau geriau),nu vistiek atsiranda kokia teta ZOsė su savo komandomis ar su nepatenkinta mina ir burbėjimu už nugaros  doh.gif Aš svajoju,kai ateis žmonės kurie žavisi mano darbais (viliuosi,kad gal kada nors tokių bus kuriems patiks mano darbai) ir ateis sakydami,kad labai norim,kad butent TU fotografuotum,ir mes pasiryžę bet kam  thumbup.gif Gal kada nors taip ir bus... man vestuves patinka fotografuoti,bet labiau norėčiau būti tiesiog nematomas žmogus ir tik tada matomas kai kažką nori svarbaus pasakyti arba perguliuoti situaciją  ax.gif tie visi tampymai už rankovių mane taip liūdina,kad vienu metu norėjau mesti fotografiją... arba man reikia kokiai ciosei labai zdaravai pasidaryti,o tai visi man vos 21metų duoda  doh.gif

Oi, kaip girdeta ir isjausta.Pas mane buvo tokie, kurie norejo eit tik pas mane-su tokiais ir dirbti buvo pasaka.Bet kai uztaikai ant tokiu, kurie tampo, kuriems nusispjaut i tave, arba kurie i akis saldziai varo, o uz akiu raso melagingus skundus-tai rimtai rankos nusileidzia ir imi galvoti, norisi ar ne tos komercijos.As labai jautri biggrin.gif O dirbant toki darba reik labai stora skura turet.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 24, 17:15)

Kaip gerai:)
Atsakyti