Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Miaaaaaaano nera, bet man miela foto. Gal todel, kad ten sedi mano zvejys. wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 15, 23:44)
Miaaaaaaano nera, bet man miela foto. Gal todel, kad ten sedi mano zvejys.  wub.gif

и экшн здесь нелабай тинка
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 11 16, 01:01)
и экшн здесь нелабай тинка

я не понимаю пa русский laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 15, 23:44)
Miaaaaaaano nera, bet man miela foto. Gal todel, kad ten sedi mano zvejys.  wub.gif

kok susikaupęs tavo žvejys ax.gif

Nu žiūrėkit, ateinu su klausimu - ar dangus jums kliūna čia? Nežinau, ką daryt su juo tokiu šviesiu...noriu, kad visa foto būtų šviesi...tokia netgi ant ribos su tuo šviesumu...bet jei RAW faile gesinu dangų mažindama exposure, tuomet visa foto tamsėja labai, o aš to nenoriu...jei dedu kitas šviesinimo priemones, dangus vėlgi ima baltėti...gal turit patarimų? ir pirmiausia, sakykit, ar jums irgi kliūna?

user posted image

user posted image

user posted image

Ar čia dėti kokį actioną ar kokią nors tekstūrą ant to dangaus doh.gif g.gif jau ne pirmą kartą taip prisidirbu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 16 lapkričio 2011 - 00:13
Pabandžiau nugesinti, flickr'e įmečiau, kas netyngit - lauksiu labai komentarų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 11 16, 00:49)
Pabandžiau nugesinti, flickr'e įmečiau, kas netyngit - lauksiu labai komentarų  4u.gif

kai nugesinai tikrai geriau 4u.gif man laiko stoka visiska doh.gif vakar gavau savo knygas, dabar turesiu ka veikt biggrin.gif nes jauciuosi tokia "zalia" tarp jusu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 16 lapkričio 2011 - 08:41
QUOTE(Endži @ 2011 11 16, 08:40)
kai nugesinai tikrai geriau 4u.gif man laiko stoka visiska doh.gif vakar gavau savo knygas, dabar turesiu ka veikt biggrin.gif nes jauciuosi tokia "zalia" tarp jusu blush2.gif

Endzi, jei zinai dar ta nuoroda i tas knygas ir vis dar tebegalioja tas pasiulymas, buciau laaabai dekinga jei imestum 4u.gif aciukas!
Atsakyti
Gotte, flickr parašiau kuri foto man geriau atrodo, tai čia nebekomentuosiu.

Kristuk žvejys man visai nepatiko. Žolių žolelių foto, kai kurios patiko, bet ne visos. Atradai savo būdą tvarkyti spalvas, gal kokiu aktionu. Bet žinok ne visur jis tinka.

Sandrutia marga marga, perdaug visko tavo nuotraukoje. Nors kai lauke taip šalta, kažkiek šildo žiūrint.

Galvokit naują žaidimą, nes matosi, kad du vykstantys labai mažai vaisių duoda. Nors, užsiregistravę į penkių žodžių žaidimą kaip ir turėtų pateikti foto smile.gif

Žydraake, lig ir tavo foto su heliosu buvo. Na, nepatraukia dėmesio.

Myce, paukštukų foto apdirbimas toks pilkas nepatinka, bet pati foto labai. Išties.

Gintarija sunku komentuoti tavo įkeltą foto. Na nėra gerai. Turi kur padirbėti.

Ainoia jei gerai pamenu vardą, ar bandei daryti foto. Smalsu, ar kažkas gaunasi ar vistik veltui laiką rašydama gaišau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 lapkričio 2011 - 09:46
QUOTE(Yvette @ 2011 11 16, 09:40)

Sandrutia marga marga, perdaug visko tavo nuotraukoje. Nors kai lauke taip šalta, kažkiek šildo žiūrint.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 16, 09:40)
Galvokit naują žaidimą, nes matosi, kad du vykstantys labai mažai vaisių duoda. Nors, užsiregistravę į penkių žodžių žaidimą kaip ir turėtų pateikti foto  smile.gif

aš užsiregistravus ir neprisiruošiu, vaikas susirgo, tai iš karto gyvenimo planavimas kitoks. jei gerai pamenu, jam nėra konkretaus termino?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 11 16, 10:45)
aš užsiregistravus ir neprisiruošiu, vaikas susirgo, tai iš karto gyvenimo planavimas kitoks. jei gerai pamenu, jam nėra konkretaus termino?

nėra, bet pageidautina iki naujų metų biggrin.gif
sveikatos.
Papildyta:
Ievuk tavo paskutinė kelta foto labai faina. Vaiduokliukas patinka.

Kristuk rožinis koliažas visai fainai žiūrisi. Kabliukas fainas

Noisy serija patiko.

Paluri tave spausti reikia. Mergaitės foto su ilga suknele, na tokia.. Nei pagal taisykles, nei jas sąmoningai laužant. Nežinau ar tau asm. užduotėlę rašiau, bet jei pažadėsi atlikti, brūkštelsiu. Bet jei pažadėsi turėsi ir atlikti, nes antraip man laiko gaila rašant.

Kikirike tavo rodytas vaikinukas fainuolis. Su apšvietimu labai mažai patirties turiu, praktiškai nulis, tad ir komentuoti ką kitaip ar taip daryti galėjai sunku. Bet, tai ką matau, man patinka.

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 16, 09:54)
nėra, bet pageidautina iki naujų metų  biggrin.gif

kuriu? biggrin.gif
Atsakyti