QUOTE(Ka @ 2011 11 23, 22:59)
Arba aš klystu, arba tai ne jupiterio burbuliukai.
na nežinau tiksliai,kažkaip papasakojai ir aš pamaniau apie šito rezultatą,bet gal ir klystu,sorry jei suklaidinau
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 24, 01:38)
Na tai logiska juk - tas pats objektyvas, uzsuktas ant ff, iskart tampa gerokai platesnio kampo. Tiksliau, tokio kampo, koks jis turetu buti, tik ant crop susiaureja tas kampas. Tai kuo cia netiketi?
Va del nefokuso tai vis tiek nesupratau - negi tikrai reikia super-duper technikos, kad dauguma nuotrauku butu normaliai sufokusuotos? Ar neimanoma to paties pasiekti su normaliu, ne pigiausiu, bet ir ne super brangiu, fotiku ir objektyvu? Sorry, jei kvailas klausimas, bet kazkaip iki siol maniau, kad su tokiais dalykais kaip fokusas tie paprastesni fotoaparatai irgi gerai sugeba susitvarkyti...
Va del nefokuso tai vis tiek nesupratau - negi tikrai reikia super-duper technikos, kad dauguma nuotrauku butu normaliai sufokusuotos? Ar neimanoma to paties pasiekti su normaliu, ne pigiausiu, bet ir ne super brangiu, fotiku ir objektyvu? Sorry, jei kvailas klausimas, bet kazkaip iki siol maniau, kad su tokiais dalykais kaip fokusas tie paprastesni fotoaparatai irgi gerai sugeba susitvarkyti...
na dė fokuso,pas mane nu retai,kada nušokes fokusas,o aš turiu ne ff, tai net nežinau ką sakyti... man šiuo metu ff būtų reikalingas tik dėl ISO,nors nesiskundžiu,kad maniškis blogai susitvarko...bet šiuo metu neturiu tiek lėšų tai labai džiaugiuosi savo fotiku,turiu ir juostinius kelis taip kad įvariovės užtenka