QUOTE(mamagute @ 2011 11 23, 14:43)
na dar viena iš vasaros...
"vėjas"
"vėjas"
Patinka vejas plaukuose Gaila, kad ranka nukapojai...
QUOTE(jokubaite @ 2011 11 23, 17:19)
Aš parnešu nuotrauką žaidimui moteriškumo tema. Dar ir 5 žodžių žaidimui tinka, veidrodukas matos.
Pirmiausia, ka pamaciau, tai kad sepetelis toks kaip mano Moteriskumo temai gal ir tinka, bet labai jau tiesmukiska ideja, be kabliuko. Tas pats ir su veidrodzio tema. Medzio gabalo paskirtis irgi nelabai aiski. Sakyciau, vystyt ta ideja toliau, idomiau kazkaip pateikt, nes potencialo lyg ir yra
QUOTE(Rico @ 2011 11 23, 20:16)
Kritikai cia apkarpytas variantas, bet vis nerandu patinkancio vaizdo, nezinau kas negerai... kompozija/ tas tamsumas specialiai tas tamsumas darytas buvo.
Man irgi per daug to tamsumo, kirpciau gerokai apacios.
QUOTE(kristukass @ 2011 11 23, 22:36)
Ateinu su vasaros ziedeliu...
Man sitoji nelabai. Kazkaip toks ispudis, kad apdirbimas uzgozia objekta... nors tas gleznas ziedelis siaip visai ziuretusi, tik man ji noretusi matyti paprastesnej, "shvaresnej" aplinkoj
QUOTE(kristukass @ 2011 11 23, 22:36)
Visi /os zinom, kad zmogus fotografuoja. Bet kodel tada taip kainos skiriasi tarp fotoaparatu ir objektyvu. Paimkim kad ir Canon EOS-1D X (18350 Lt) ir Canon 550d (1899 Lt). Paziurekit ant kiek skiriasi. Arba objektyvas kad ir tas pats 50mm 1.8f (399 Lt) ir 24-70 mm 2.8 (4379 Lt). Ir nesakykit kad nuotraukos tokios pat kokybes gautusi fotkinant tiek su vienu tiek su kitu.
As tai galvoju, kad tuos "stebuklus" verta pirkti tik tada, kai jau daugmaz viska isbandei, ismeginai ir ismokai su "ne stebuklu", ir kai zinai, kodel tau reikia to superbrangaus marko ar objektyvo. Nes fotografavimo klaidu jokia stebuklinga technika nepasleps, ir pro technine nuotraukos superkokybe vis tiek islis fotografo darbo nekokybe.