Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Terezza @ 2011 11 23, 14:06)
Po ilgos ilgos tylos ateinu su keliom nuotraukom. Gal neišvysit....

Taršykit. Arba įkvėpsit norą padaryt geriau, arba iš viso fotiką padėsiu  unsure.gif

na blogai, ir labai blogai.. viskas taip neapgalvotai atrodo, kadruota bet kaip, rankos, pažastys ir etc nesužiūrėta.. pirmoji ir antroji, tos rankos kaip be vietos.. trečioji geltonuoja, gal j/b bandyčiau daryt.. ketvirtoji, penktoji dar pusėtinos..

manau ne fotiką padėt reikia, kol jis gulės, dulkės, pažangos nepadarysi.. ateisi vėl po ilgos tylos, ir gausi pylos smile.gif siūlau dažniau čia rodytis, mokytis ir dirbti wink.gif
Atsakyti
Senais laikais šitoj temoj būdavo savaitės (o gal dviejų) užduotys. Kuomet reikėdavo padaryti kažkokį darbą, išmokti kažko ir pan.
Ar ir dabar darote tokias užduotis? Kokia yra pvz.: dabartinė tema namų darbams?
Savaitgalį pagaliau turėsiu laiko po visų komandiruočių su fotoaparatu pasižaist, tai norisi įsijungt į jūsų gretas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 23, 17:04)
aš nebepamenu kam siunčiau, tai jei aš pasikiaulinu šaukit garsiai. Su mano atmintim visko gali būti. Tik šiemet esu tikra, kad išsiunčiau, ir kvitą kažkur turiu  smile.gif

biggrin.gif Yvette, tu apie save per daug blogai galvoji
Ai, tiek tos, šiaip man čia kažkokia nuotaika matyt ne ta-atėjau išsiliet doh.gif sorry user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2011 11 23, 19:49)
Senais laikais šitoj temoj būdavo savaitės (o gal dviejų) užduotys. Kuomet reikėdavo padaryti kažkokį darbą, išmokti kažko ir pan.
Ar ir dabar darote tokias užduotis? Kokia yra pvz.: dabartinė tema namų darbams?
Savaitgalį pagaliau turėsiu laiko po visų komandiruočių su fotoaparatu pasižaist, tai norisi įsijungt į jūsų gretas  ax.gif

pirmame lape apsoliučiai visi atsakymai yra į šiuos užduotus klausimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 23, 19:21)
Va irodymas, jog fotogrfauoja zmogus ne aparatas. Technika labai paprasta, bet nuotraukos labai veza... Daug PS manau naudota. Bet man patinka, nesvarbu kiek ir ko deta.  cool.gif Natalia ir cia Katerina

na gražu,bet nu technika tai nebloga, canon eos50D ,canon eos60D na juk nėra jau prasta technika mirksiukas.gif bet visiškai sutinku,kad ne nuo fotiko priklauso rezultatas 4u.gif
Atsakyti
Kritikai ax.gif cia apkarpytas variantas, bet vis nerandu patinkancio vaizdo, nezinau kas negerai... unsure.gif kompozija/ tas tamsumas g.gif specialiai tas tamsumas darytas buvo.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 11 23, 20:16)
Kritikai  ax.gif cia apkarpytas variantas, bet vis nerandu patinkancio vaizdo, nezinau kas negerai...  unsure.gif kompozija/ tas tamsumas  g.gif specialiai tas tamsumas darytas buvo.

žemė per tamsi, visai neįdomu žiūrėti į tiek daug juodo "blyno" nuotraukos apačioje.. kirpčiau daug apačios nusižengiant auksinio pjūvio taisyklei, palikčiau tik horizontą ir tą medį kaip siluetą ..
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 23, 21:09)
na gražu,bet nu technika tai nebloga, canon eos50D ,canon eos60D na juk nėra jau prasta technika  mirksiukas.gif bet visiškai sutinku,kad ne nuo fotiko priklauso rezultatas 4u.gif

Nesakau, jog prasta, bet ir nera is brangiuju labai. smile.gif Vidutine tokia. Nes kai pamaciau, galvojau markas bus. biggrin.gif Daug tokiu panasiu foto buvo su marku fotkinta... Bet sakau. Cia PS labai daug darbo ideta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 23, 20:21)
Nesakau, jog prasta, bet ir nera is brangiuju labai.  smile.gif Vidutine tokia. Nes kai pamaciau, galvojau markas bus.  biggrin.gif Daug tokiu panasiu foto buvo su marku fotkinta... Bet sakau. Cia PS labai daug darbo ideta.  smile.gif

nuo kada marko nuotraukos grazesnės nei ne marko biggrin.gif pirmą kart tokį briedą išgirdau smile.gif ir nuo kada 50-tukas tokia jau ale prasta tecnhika biggrin.gif

markas tik padeda tam tikromis sąlygomis lengviau susitvarkyti su techniniais niuansais, bet marke mygtuko Mianas kaip ir nėr biggrin.gif ir su juosta, kur pikselių nulis, kaina fotiko ir obj net 100 lt nesiekia, galima padaryt oij kokius kadrus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 23, 21:21)
Nesakau, jog prasta, bet ir nera is brangiuju labai.  smile.gif Vidutine tokia. Nes kai pamaciau, galvojau markas bus.  biggrin.gif Daug tokiu panasiu foto buvo su marku fotkinta... Bet sakau. Cia PS labai daug darbo ideta.  smile.gif

na taip,su PS tai jau daug padirbėta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 23, 20:25)
nuo kada marko nuotraukos grazesnės nei ne marko  biggrin.gif  pirmą kart tokį briedą išgirdau smile.gif ir nuo kada 50-tukas tokia jau ale prasta tecnhika  biggrin.gif

markas tik padeda tam tikromis sąlygomis lengviau susitvarkyti su techniniais niuansais, bet marke mygtuko Mianas kaip ir nėr  biggrin.gif  ir su juosta, kur pikselių nulis, kaina fotiko ir obj  net 100 lt nesiekia, galima padaryt oij kokius kadrus smile.gif

a nuo kada penkiasdesimtuko geresnes foto negu zumo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 11 23, 21:46)
a nuo kada penkiasdesimtuko geresnes foto negu zumo? smile.gif

ji turėjo omenyje canon50D man rodos ax.gif o šiaip aplamai jei turi technika reikia ja mokėti naudotis tiesiog ir viskas,nesvarbu ji brangi nebrangi, manau svarbu kas tavo galvoje,kokios idėjos kaip supranti kompoziciją kaip valdai šviesą ir t.t. Aš kai atėjau čia supratau va man rodos Erikos dėka,kad nežinojau ar aš gerai ar blogai,ar įdomiai darau ir t.t. va ji man spyrė į šikną ir sakė,nu blyn gi neįdomuuuuu lotuliukas.gif doh.gif nu tada ir prasidėjo,sėdėjau galvojau,pirkau popierius dėjau lempas, pirkau spalvotas stiklines (čia aš dariau egzamino užduotį kursams )
Atsakyti