Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(dosa @ 2011 11 23, 18:08)
Na, dėl tam tikrų priežasčių negalėjo išsiųsti tuo metu. Bet sakau, gal šiemt būtų galima? A? bigsmile.gif

o tu iš ko nors kito gavai ar taip ir tilo nutilo viskas ir nepasisakei, kad negavai?
Netylėkit šiaip, jei negaunat. Ir jei nepavyksta išsiųsti, anksčiau pasisakykit, kažką kitką galvosim, kas nors kitas išsiųs.

Jūratike, tas pats su žaidimu. Puikiai suprantu, visiems laiko stinga. Bet prie penkių žodžių žaidimo buvau pasakiusi, jei užsirašot, tai ir padarykit. Antraip nereikia užsirašyti smile.gif O jei jau tikrai nėra laiko, idėjų, tada laiku pasakykit, sorry, nespėsiu, neišeina, bandžiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 lapkričio 2011 - 17:19
mamagute thumbup.gif kažkur mačiau konkursą "fotografuok vėją", labai tiktų taviškė nuotrauka.
Aš parnešu nuotrauką žaidimui moteriškumo tema. Dar ir 5 žodžių žaidimui tinka, veidrodukas matos. blush2.gif user posted image
galit atsigriebt, tos kieno foto kritikavau.... mirksiukas.gif
P.S. labai stengiaus, bet žiūriu tradiciškai smegenėlėse vaizdas visad geresnis doh.gif
P.S.S. idėja kilo Terezos nuotraukas peržiūrėjus ax.gif tiesiog labai į akis krito modeliuko pudra ar kas ten....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jokubaite: 23 lapkričio 2011 - 17:24
Va irodymas, jog fotogrfauoja zmogus ne aparatas. Technika labai paprasta, bet nuotraukos labai veza... Daug PS manau naudota. Bet man patinka, nesvarbu kiek ir ko deta. cool.gif Natalia ir cia Katerina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 23 lapkričio 2011 - 18:34
QUOTE(Yvette @ 2011 11 23, 15:16)
o tu iš ko nors kito gavai ar taip ir tilo nutilo viskas ir nepasisakei, kad negavai?
Netylėkit šiaip, jei negaunat. Ir jei nepavyksta išsiųsti, anksčiau pasisakykit, kažką kitką galvosim, kas nors kitas išsiųs.

Aš vis laukiau, pasisakiau kad nesulaukiu mainų nuotraukos, tas žmogus atrašė, kad susivėlins, nes turi rimtų priežasčių. Tai vat laukiu vis....Nes tikria labai apidžiaugiau, kai sužinojau nuo ko nuotrauką gausiu.....
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 23, 15:12)
Mane domina Jupiter 37A. Ar tikslinga jį pirkti ir dėti ant skaitmeninio? Ir koks adapteris tada tinkamas.  g.gif

jei jo sriegis yra M42, tai adapterį išsirinksi be problemų. koks Tavo skaitmeninukas?
dėl tikslingumo pati turi į šį klausimą atsakyt..smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 11 23, 19:33)
Aš vis laukiau, pasisakiau kad nesulaukiu mainų nuotraukos, tas žmogus atrašė, kad susivėlins, nes turi rimtų priežasčių. Tai vat laukiu vis....Nes tikria labai apidžiaugiau, kai sužinojau nuo ko nuotrauką gausiu.....

aš nebepamenu kam siunčiau, tai jei aš pasikiaulinu šaukit garsiai. Su mano atmintim visko gali būti. Tik šiemet esu tikra, kad išsiunčiau, ir kvitą kažkur turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 23, 12:39)
o Vilbra gal nebeprekiauja Sigmom?  g.gif  kažko nerandu Sigmų pas juos puslapyje..

Taip, ekskliuzyvo teises dabar acme turi. Vilbros parduotuvėj dar yra likučių, bet www jau nebe.
Atsakyti

QUOTE(dosa @ 2011 11 23, 18:08)
Na, dėl tam tikrų priežasčių negalėjo išsiųsti tuo metu. Bet sakau, gal šiemt būtų galima? A? bigsmile.gif

na gerai, tuo metu negalejo, bet gi po kaledu buvo galima, ar galu gale, po naujuju metu g.gif negrazu taip, mergaites, oi negrazu....

o as vis neapsisprendziu ka siusti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 11 23, 14:06)
Po ilgos ilgos tylos ateinu su keliom nuotraukom. Gal neišvysit....

nu labai negerai. moteris imta ir nutrenkta bile kaip
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 23, 17:16)

Jūratike, tas pats su žaidimu. Puikiai suprantu, visiems laiko stinga. Bet prie penkių žodžių žaidimo buvau pasakiusi, jei užsirašot, tai ir padarykit. Antraip nereikia užsirašyti  smile.gif  O jei jau tikrai nėra laiko, idėjų, tada laiku pasakykit, sorry, nespėsiu, neišeina, bandžiau.

Aš tikrai padarysiu, tiesiog dabar toks metas bigsmile.gif
QUOTE(jokubaite @ 2011 11 23, 17:19)
mamagute  thumbup.gif kažkur mačiau konkursą "fotografuok vėją", labai tiktų taviškė nuotrauka.
Aš parnešu nuotrauką žaidimui moteriškumo tema. Dar ir 5 žodžių žaidimui tinka, veidrodukas matos. 

Nu vis tik sakau NE, nepatinka ir tiek...padėta pudra ir šepetėlis...ir ...???Jei šepetėlį laikytų rankos, arba jei veidrodėlyje matystūsi ne lėlės, o moters veidas-atspindys, pusė atspindžio...būtų kitaip...o dabar-ką daro tas medžio gabalas, ar kas ten toks...taigis tiek
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 23, 18:17)
o as vis neapsisprendziu ka siusti blush2.gif

as rytoj jau issiusiu bigsmile.gif tikiuosi patiks gavejui(tik jau labai dvejoju biggrin.gif ) ,o jei ne, paguodos prizas bus -Robert Doisneau’s kalendorius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurik@.k: 23 lapkričio 2011 - 19:46
QUOTE(jokubaite @ 2011 11 23, 18:19)

Ahaha lotuliukas.gif aš irgi norėjau pudrinę fotografuoti su šepetėliu, atkrito mintis, po juratikės biggrin.gif
Atsakyti