Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba
Yvete, davei velniu , gerai...bet vistiek va reikia laiko, reikia pasiruosimo ir mano sugalvotai foto reikia lauko, o po darbo jau tamsu ir pan, zinau,tai pasiteisinimai nereiksmingi, bet isties reik laiko...
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 23, 14:08)

Nors man mano zoomas labai tinkamas vaikus fotkint buitiakams. Ypač kai veikia kažką ir nesinori sutrukdyt, iš toliau pykšt ir yra foto smile.gif

vava...butent taip vakar nespejau pagauti, sedincios pries savo virtuveles su progine suknute, valgancios is zaisliniu induku ir spaudinejancia kompiuterio zaislinio mygtukus, nu jau taip atrode...bet uztat nufilmavau wub.gif ...tik man su kitiniu, del tamsumo nekas...o kad zoomas, tai pravercia tikrai
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 23, 13:39)
o Vilbra gal nebeprekiauja Sigmom?  g.gif  kažko nerandu Sigmų pas juos puslapyje..

taigi tikrai prekiauja,gi aš pirkau Sigma,o jei nori 50uko,tai visai neseniai mačiau kad jie turi,tik nežinau ar pentaxui
Atsakyti
sakykit per kuria siuntu tarnyba gal zinote siuncia Vilbra? man jau snd pagal viska turejo eobjetyvas atkeliauti, bet va nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 11 23, 15:43)

na dar viena iš vasaros...
"vėjas"

Kažką turi šitas kadras...
Patinka sutaršyti plaukai ir tas palinkimas toks savotiškas.
Norėčiau kiek labiau pasukto veido į žiūrovą ir didesnio kontrasto.
Atsakyti
Ačiū už pastabas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 23, 15:15)
Grazus zolynelis, grazios spalvos, ir ne per tamsu man. Tik labai jau supanasejo spalvu gama tavo ir Kristuko zolynu nuotraukose... ax.gif

viens prie vieno drinks_cheers.gif nors fainai, kad kiti mokosi is kitu, progresas eina. bet tiek gama, tiek apskritai zoles - kazhkaip panashios. neidomu.
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 11 23, 15:49)
bet kadras idomus 4u.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Ainoa @ 2011 11 23, 16:25)
  o siaip fainas vejas, atrodo taip ir pucia is monitoriaus biggrin.gif

tai ir svarbiausia biggrin.gif

QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 11 23, 16:58)
Kažką turi šitas kadras...
Patinka sutaršyti plaukai ir tas palinkimas toks savotiškas.
Norėčiau kiek labiau pasukto veido į žiūrovą ir didesnio kontrasto.

kaip visada bijau per daug kontrasto uždėt rolleyes.gif
Atsakyti
mamagute -> įdomus kadras, tikrai, akd truri kažką tokio, bet tuo pačiu kažko ir trūksta, gal veiduko šiek tiek labiau atsukto.. Patinka toks dramatiškas dangus, aš dar labiau kontrastą dėčiau ir patinka pieva, patinka tai, kad mergaitė tokia kaip milžinė atrodo, lyg norėtų sutraukti į save viską [ir dangų, ir pievą]. Labai fainai plaukai atrodo bigsmile.gif tiesa, čia tas džempas nelabai man tinka ;]

Ainoa -> patinka tavo žolynėlio violetinės spalvos smile.gif pritariu, kad antrojoj trūksta apačios ir per daug viršaus.

Terezza -> pirmojoj labai poza dirbtina ir veido išraiška... Antroji kažkaip nukarpyta man neaiškiai, dešinė pusė labai tamsi, šešėlis nepatinka. Trečios nesuprantu iš vis smile.gif Labai geltona plius. Ketvirtoj per daug juodulio smile.gif bet visai įdomu. Paskutinioji va man geriausia, tik vėlgi labai įspraustas modeliukas, bet čia žvilgsnis patinka, make-up gražiai matosi [siena ar užuolaida ten? Bet atrodo kreiva ir man norisi tiesint] smile.gif

Laukine25 -> Tavo žolinėjimas man patinka, spalvos patinka, nieko blogo nematau, kad panašios spalvos į kristuko smile.gif

Endži -> labai daug gerų patarimų gavai, visoms problemoms pritariu, tad nesikartosiu ax.gif O tos foto, kur mergina su striuke, tai pritariu, kad šioj vietoj vieta įdomi, o mergina nea, atrodo, kaip atsistojusi nusifotkografuot [keip kelionėse būna] prie objekto ir laaaabai tamsu, jei objektyvas neištempia, aš bandau pc šviesinti, bet joa, tiesa ta, kad mums svarbus rezultatas smile.gif

vienintelė -> man patinko ta foto dainai, pamačiau siluetą iš karto smile.gif Man patinka. Siluetas kaip vaiduoklis - fainai žiūrisi su tais lietaus ilgais lašais.

sayonara -> Žiauriai gera foto su pėdom ir veidrodžiais, man labai patinka thumbup.gif čia jau Meenas ir man smile.gif gražu. Patinka tekstūra.

jlclove -> patinka nespalvotoji "grūdėta" bažnyčios nuotrauka.
Atsakyti
Aš per praėjusius Kalėdų mainus negavau nuotraukos, gal šis žmogus galėtų mane šiais metais pradžiuginti? ax.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 23 lapkričio 2011 - 16:53
QUOTE(dosa @ 2011 11 23, 16:53)
Aš per praėjusius Kalėdų mainus negavau nuotraukos, gal šis žmogus galėtų mane šiais metais pradžiuginti?  ax.gif  cool.gif

oho! bet tai žiaurokai sakyčiau.. Kalėdos vis dėl to..
Atsakyti
Aš turiu 16-85mm zoomà. Jis biški nevisai tinka mano fotikui, bet vaikams fotkint man tinka.
O dėl supanašėjimo su kristuku, na, mane taip pat įkvepia AV savo spalvù gama, tad żaidżiu su PS ir dėlioju spalvas... O kad żolynai tie patys.. Na, pavasarį visos žibutes tas pačias fotkinam, vasarà pienės pūkus,rudenį nudžiuvusias žoles, žiemà sniegas tas pats.. Dėl to tai nesuku galvos, kad modelis tas pats. Galvà suku kaip jį pateikti kitaip nuo visú... smile.gif Kolkas nepavyksta, pritariu yvettei, kad tai tik gėlės foto. Gražu, bet ne wow..gamtá fotkint netaip paprasta, kad būtú tikrai įspūdinga.. Ačiū už komentarus, aš jus dar nustebinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 23, 15:01)
oho! bet tai žiaurokai sakyčiau.. Kalėdos vis dėl to..

Na, dėl tam tikrų priežasčių negalėjo išsiųsti tuo metu. Bet sakau, gal šiemt būtų galima? A? bigsmile.gif
Atsakyti