Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Terezza @ 2011 11 23, 14:06)
Po ilgos ilgos tylos ateinu su keliom nuotraukom. Gal neišvysit....

BENT JAU MAN RIEZIA AKI GELTONUMAS g.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 11 23, 13:08)
BENT JAU MAN RIEZIA AKI GELTONUMAS g.gif

Rimtai? Pas mane visai negeltonuoja.... Kažin, kurios monitorius negerai rodo?
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 11 23, 14:12)
Rimtai? Pas mane visai negeltonuoja.... Kažin, kurios monitorius negerai rodo?

AS KALBU APIE ANTRA IR TRECIA , KETVIRTA ISVIS GELTUONUOJA, TRECIA NEPATIKO VISAI 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 23 lapkričio 2011 - 14:15
QUOTE(jlclove @ 2011 11 22, 21:13)
dedu toliau kritikai 4u.gif

Pirmoji nieko nesakanti, o prie antrosios norisi kiek ilgiau stabteleti. Tik norisi tada daugiau, kad butu reportazo dalis pvz, o ne vienisa baznycios nuotrauka.

QUOTE(Endži @ 2011 11 22, 21:31)
dedu kritikai unsure.gif

Pirmojoj man mergina pasimeta tarp tos tamsos ir grafitti ant sienu. Antroji visai patinka, idomiai pagautas judesys, bet kirpciau ta juoduli kaireje. Man beje irgi kiek tamsokos nuotraukos. Tikiu, kad su kitiniu toj aplinkoj sviesiau neisejo, bet mes, ziurovai, juk vertinam rezultata... mirksiukas.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 23, 10:21)
aš įdėsiu žolynėlį, man gražu smile.gif bet jei norit, galit ir ką blogo pasakyt  laugh.gif

Grazus zolynelis, grazios spalvos, ir ne per tamsu man. Tik labai jau supanasejo spalvu gama tavo ir Kristuko zolynu nuotraukose... ax.gif

QUOTE(Ainoa @ 2011 11 23, 12:50)
irgi pasizolinejau biski  ax.gif

Grazios spalvos smile.gif Pirmasis zolynas man nelabai idomus, o antroji nuotrauka visai patiktu, tik kadravimo kitokio norisi - arba daugiau apacios, arba daugiau demesio tam pagrindiniam ziedui.

QUOTE(Ainoa @ 2011 11 23, 13:33)
Jurzole as dar nedristu flickr komentuot, nes mano tie komentarai tokie bilekokie tik kaip man atrodo biggrin.gif, bet man labai patiko tavo paskutinieji darbai tie visi misty smile.gif labai idomiai atrodo  thumbup.gif

Aciu 4u.gif O ko jau ten nedristi? Komentuok tik mirksiukas.gif Liudna gi, kai niekas nepakomentuoja... smile.gif
Atsakyti

Labas, iš žaidimo pabėgai cool.gif Įdomesnė - trečioji 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 lapkričio 2011 - 14:26
Laukine, gal iš arčiau dar reikėjo žolynėlį pafotkint? Kokį fragmentą- tie patys galiukai-žiedukai labai gražūs... 4u.gif
Terezza, pirmoji patiktų, jei kita veido išraiška būtų...ta medžiaga įdomią nuotaiką galima sukurt...

na dar viena iš vasaros...
"vėjas"
user posted image

Atsakyti
Taršykit. Arba įkvėpsit norą padaryt geriau, arba iš viso fotiką padėsiu  unsure.gif

Pritariu RG dėl trečios.
Pirmoj labai antras planas maišo, sofos, ne sofos galas nei šiaip nei taip ten atsiranda.
Antroj makiažas labai ryškiai į akis lenda, pudra ar kažkas tokio? Su peties oda labai ryškiai skirias. Žodžiu schmoll.gif
Ketvirta tikrai per geltona ir dešinė per tamsi.
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 11 23, 16:43)

gaila nukirstos plastakos, bet kadras idomus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 11 23, 15:06)
Taršykit. Arba įkvėpsit norą padaryt geriau, arba iš viso fotiką padėsiu  unsure.gif

bijau numušti norą fotografuoti. Nei viena foto nėra ok. Daug laiko reiktų, kad visas normaliai pakomentuoti. Parašysiu tik labiausiai akis rėžiančius dalykus.

Pirmoje šešėliai pažastyse žiaurūs.
Antroje, liemenėlę reikėjo anksčiau nusiimti. Šioje foto kirpai, nukirpai nesužiūrėdama ką ir kaip.
Trečioje veido išraiška su apsirengimu, su tuo, kas vyksta ar turėtų vykti nesiderina. Ir wb gal nesužiūrėtas. Tvarkytina vistik.
Ketvirta. nepatinka viskuo.
Paskutinėje žvilgsnis patinka, bet tam žvilgsniui vietos nepakankamai palikai. Ir rankos nesužiūrėtos. Negražiai nukirpta.

Laukine, na ne per tamsi tavo foto. Bet ryškumo zonos kitokios norisi. Na prisižiūrim tų žolynų ir wow ir ne wow, tad sunku nustebinti.

Kiti žolynai spalviškai natūraliau atrodo, bet ir tie nesužavėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 lapkričio 2011 - 14:54
http://fotokudra.lt/...p?p=67719#67719 jei kas vis dar heliosų ištroškęs...smile.gif
Papildyta:

nu ką darysi, dėk fotiką šalin. g.gif

juokauju smile.gif kai matau tokius sakinius, man iškart norisi erzintis tongue.gif

pritariu jau išsakytoms pastaboms.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 11 23, 15:01)
http://fotokudra.lt/...p?p=67719#67719 jei kas vis dar heliosų ištroškęs...smile.gif

Mane domina Jupiter 37A. Ar tikslinga jį pirkti ir dėti ant skaitmeninio? Ir koks adapteris tada tinkamas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 23, 14:08)
Nors man mano zoomas labai tinkamas vaikus fotkint buitiakams. Ypač kai veikia kažką ir nesinori sutrukdyt, iš toliau pykšt ir yra foto smile.gif

o koki zooma butent turi? as butent ir noriu tokio, kad tiktu fotkinti vaikams ax.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 11 23, 14:15)
Grazios spalvos  smile.gif Pirmasis zolynas man nelabai idomus, o antroji nuotrauka visai patiktu, tik kadravimo kitokio norisi - arba daugiau apacios, arba daugiau demesio tam pagrindiniam ziedui.
Aciu  4u.gif O ko jau ten nedristi? Komentuok tik  mirksiukas.gif Liudna gi, kai niekas nepakomentuoja...  smile.gif

aciu 4u.gif kita karta atkreipsiu daugiau demesio i kadravima, o man beje is siu dvieju pirmoji labiau patinka ax.gif

nedristu, tie mano komentarai niekam tike, dazniausiai grazu arba negrazu biggrin.gif patinka arba ne biggrin.gif

Terezza jau nieko nesakysiu, nes merginos daug klaidu pasake, o as is savo varpines galeciau tik pasakyt, kad nelabai patiko blush2.gif oda negraziai ziurisi, tikrai labai matosi pudra ax.gif

Mamagute man mergaites sudetos lupos kazkodel negraziai ziurisi g.gif ar net pati veido israiska (jei labai nusisneku nepyk rolleyes.gif) o siaip fainas vejas, atrodo taip ir pucia is monitoriaus biggrin.gif
Atsakyti