Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sandrutia @ 2011 11 15, 21:08)
Kristukass - nuotraukos nerealios  bigsmile.gif  uzburiancios tokios  blink.gif
su kuriuo cia objektyvu daryta? specialiai paziurejau net kokiais fotkini, bet kolkas dar nenusimanele esu smile.gif jei su 50-tuku, tai ir as noooooooriu taip ismokt  blush2.gif  pati toki turiu, tik visu galimybiu neisnaudoju tikriausiai ..

Aš tai norėčiau pamokėlės su curves. kad ir mokamos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 15, 20:32)
Aš tai norėčiau pamokėlės su curves. kad ir mokamos  blush2.gif

jungciaus ir as i tokia pamokele blush2.gif
Atsakyti
Daznai pasakitineju jusu temute, bet nedrysti nieko parasyti. Nusipirkau fotika ir dabar visaip bandau ismokti juo naudotis, bet daug kas nesigauna (kartais ir laiko labai mazai lieka tiems bandymams). Gal galeciau uzklausti protingesniu vieno klausimo ax.gif ? Kiek bandau visaip fotkinti pries sviesa, nu niekaip nesigauna normaliu nuotrauku. Ta prasme kai sviesa sviecia i obektyva, o zmogus lieka seselyje. Kame paslaptis? Kaip nufotkinti (matau daug graziu nuotrauku kai sviesa krenta i obektyva ir tikrai zmones sviesus)? Gal su mano obektyvu/fotiku neimanoma to padaryti (pas mane kitinis 18-55mm, tas kur pigiausias su kintama diafragma, o fotikas Canon 50D)
Aciukas jei kas nors atsakys blush2.gif
Atsakyti
Labas,

QUOTE(Sandrutia @ 2011 11 15, 20:38)
jungciaus ir as i tokia pamokele  blush2.gif

mergytės, netingėkit mirksiukas.gif google visagalis. vedat "curves color correction PS". Gaunat debesį rezultatų, bandot, kas patinka 4u.gif Aš va nefotografuoju dabar, tai filmukus spoksau, skaitau, su senom foto bandau
vienas iš rezultatų
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2011 11 15, 22:17)
Daznai pasakitineju jusu temute, bet nedrysti nieko parasyti. Nusipirkau fotika ir dabar visaip bandau ismokti juo naudotis, bet daug kas nesigauna (kartais ir laiko labai mazai lieka tiems bandymams). Gal galeciau uzklausti protingesniu vieno klausimo  ax.gif ? Kiek bandau visaip fotkinti pries sviesa, nu niekaip nesigauna normaliu nuotrauku. Ta prasme kai sviesa sviecia i obektyva, o zmogus lieka seselyje. Kame paslaptis? Kaip nufotkinti (matau daug graziu nuotrauku kai sviesa krenta i obektyva ir tikrai  zmones sviesus)? Gal su mano obektyvu/fotiku neimanoma to padaryti (pas mane kitinis 18-55mm, tas kur pigiausias su kintama diafragma, o fotikas Canon 50D)
Aciukas jei kas nors atsakys  blush2.gif

Reflektoriu tokiu atveju naudoti reikia. Arba su blykste isorine fotogrfauoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 15, 19:14)
Keliu siandienos zolinejimus.  wink.gif

gražios spalvos, bet tą jau žinai smile.gif)) dabar norėtusi įdomesnės kompozicijos, pasikabinėsiu:
pirmoji ties viduriu nukirtsa šakelė
antra labai gražiai gaunasi sukimas viršuje, bet trūksta dar erdvės joms
trečioji man šiaip neydomi smile.gif. Čia kad toliau tobulėtum ir neužmigtum ant laurų, bet visumoj gražu, patinka tavo judėjimas pirmyn
Atsakyti
planuoju fotografuoti kelių savaičių leliuką, pirmą kartą, patarkit prašau kokią diafragmą geriausiai naudoti? g.gif ir šiaip į ką atkreipti dėmesį, labai reikia jūsų patarimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 15, 22:51)
gražios spalvos, bet tą jau žinai smile.gif)) dabar norėtusi įdomesnės kompozicijos, pasikabinėsiu:
pirmoji ties viduriu nukirtsa šakelė
antra labai gražiai gaunasi sukimas viršuje, bet trūksta dar erdvės joms
trečioji man šiaip neydomi smile.gif. Čia kad toliau tobulėtum ir neužmigtum ant laurų, bet visumoj gražu, patinka tavo judėjimas pirmyn

O atrodo, jog sedeciau ant lauru? smile.gif Nes pati taip nesijauciu. Tiesa pasakius net labai ilgai dvejojau del siu paskutiniu. smile.gif Sutinku del antros foto, jog truksta erdves kaireje. Aciu. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Žydraake- Gražus bokeh

jlclove- Jau trinam rankas, laukiam labai

kristukass -Kai pirmąją pamačiau - kvapą užgniaužė. Kabinčiau pas save ant sienos wub.gif

Atsakyti
Atnesu viena foto ir as - is vasaros. nes kaip minejau, kolkas nefotografadieniai pas mane unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 11 15, 11:25)
Keliu nuotraukėlę į naują temą  smile.gif

Grazu, tik kadravimas man nevisai patinka, per daug kairej tie pauksciai.

QUOTE(Žydraakė @ 2011 11 15, 15:26)
Čia su Heliosu mėginau saulę gaudyti ax.gif Bet su rankiniu fokusu reikia padirbėti.

Graziai pagavai smile.gif

QUOTE(Diancikas @ 2011 11 15, 18:51)
Turėjau omeny kitas tavo foto - kelionių smile.gif)) (Šitos iš pasivaikščiojimo irgi patiko).

Kaip smagu girdeti... aciu! 4u.gif Tik apie shvaruma tai vis tiek nieko protingo negaliu pasakyti... biggrin.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 11 15, 19:02)
grizau is komandiruotes Vienoje, tad tikiuosi bus ka ir jums parodyti

Lauksim mirksiukas.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 11 15, 19:14)
Keliu siandienos zolinejimus.  wink.gif

Nugi grazuuu... pirmoji ypac.

QUOTE(jlclove @ 2011 11 15, 19:36)
visos patiko, bet paskutine laaaaabai bigsmile.gif

Aciu 4u.gif

O as pati mokausi... nelabai dar kas gaunasi, bet jau daug ka atradau, ko dar pries menesi nezinojau smile.gif

QUOTE(Sandrutia @ 2011 11 15, 23:02)
Atnesu viena foto ir as - is vasaros. nes kaip minejau, kolkas nefotografadieniai pas mane  unsure.gif

Man per marga, ir per daug visko nuotraukoje. Drugelio ir ziedo noretusi is arciau, ir fono ne tokio ryskaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 15 lapkričio 2011 - 23:06
QUOTE(jokubaite @ 2011 11 15, 21:29)
Labas,
mergytės, netingėkit  mirksiukas.gif  google visagalis. vedat "curves color correction PS". Gaunat debesį rezultatų, bandot, kas patinka  4u.gif Aš va nefotografuoju dabar, tai filmukus spoksau, skaitau, su senom foto bandau
vienas iš rezultatų

visiskai sutinku su tavim ir nesiginciju - internete gali rasti VISKA, bet kartais kazkokie kursai ar seminarai sutaupo marias laiko, ten viskas buna susisteminta, atsakoma i rupimus klausimus daug paprastesniu budu ir pan. smile.gif
o kadangi cia yra pradziamokslis, todel neskaitant to, kad visas pirmas puslapis yra isnagrinetas, vistiek kyla ivairiu klausimu, i kuriuos atsakymu tikiesi rasi CIA, forume, sioj temoj.
Nors beziurinedama filmukus ir as nemazai laiko praleidziu - buna ir pusdieni prasedziu, o paskui save grauziu, kad darbai namie nenuveikti rolleyes.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 11 15, 23:06)
nelabai dar kas gaunasi, bet jau daug ka atradau, ko dar pries menesi nezinojau  smile.gif
Man per marga, ir per daug visko nuotraukoje. Drugelio ir ziedo noretusi is arciau, ir fono ne tokio ryskaus...

oooook - dekui uz nuomone, zinosim klaidas!
Atsakyti