Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

aš įdėsiu žolynėlį, man gražu smile.gif bet jei norit, galit ir ką blogo pasakyt laugh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 23 lapkričio 2011 - 10:22
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 23, 10:21)
aš įdėsiu žolynėlį, man gražu smile.gif bet jei norit, galit ir ką blogo pasakyt  laugh.gif

man grazu 4u.gif gal truputuka pertamsi, bet siaip fainas zolynelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 23 lapkričio 2011 - 10:23
aš įdėsiu žolynėlį, man gražu smile.gif bet jei norit, galit ir ką blogo pasakyt  laugh.gif

labai tamsu , net monitorių lanksčiau, kad įsižiūrėt kas ten
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 11 22, 22:31)
dedu kritikai unsure.gif

II butu puikus jb. tik reiketu dar pasedet prie foto retushavimo aishku. man visai patiko. striuke kliuna, kaip rase svajone ar su sienom nesusizaidzia, ar sienos su ja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 11 23, 10:19)
na bandau per PS  nors dar su juo nemoku elgtis  blush2.gif raw man rodos reikia kazkokios kitos programos ar klystu? g.gif

žiūrint koks ps, mano cs5 tai nebuvo kad neatidare, tik raw atidaro kitame lange, tada pakoreguoji ir paskui jau atidaro kaip normalu jpg. jeigu neatidarys reiks programele papildma parsisiusti ir viskas

aš matau tamsoka šalta violetine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 23 lapkričio 2011 - 10:48
Man neper tamsu kažkodėl... kaži čia mano kompas per šviesiai rodo ar Jūsų per tamsiai? Nuotrauka nėra šviesi, tas tai taip, bet ne šviesi nuotrauka nėra tas pats kas per tamsi.. tai kaip yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 21, 20:50)
Nezinau, kodel keliu. Kliuna man paciai margumas palaidines su aplinka. Ar ir Jums?

O man gal net patinka tas margumas prie margumo. Kažkodėl pažiūrėjus prisiminiau, kad peteliškės būna margais sparneliais, kad susilietų su medžių kamienais ir paukštukai jų nesurytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 11 22, 19:07)
Ir dar kažkurios, lyg ir noisy levituojantis žmogus įstrigo

Nea, ne mano ana foto, o http://www.flickr.co...59/in/contacts/ bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,gal atsirastu norinciu padet per Help portrait gruodzio 10d Kaune? Pagalba praverstu bet kokia (ne materialine zinoma) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 23, 10:48)
žiūrint koks ps, mano cs5 tai nebuvo kad neatidare, tik raw atidaro kitame lange, tada pakoreguoji ir paskui jau atidaro kaip normalu jpg. jeigu neatidarys reiks programele papildma parsisiusti ir viskas
aš matau tamsoka šalta violetine

pas mane cs3 lyg unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 23 lapkričio 2011 - 11:40

man patinka, tokia tamsoka violetine spalva, man tikrai labai graziai ziurisi unsure.gif ir nera per tamsi, bet gal cia irgi mano monitorius ax.gif
Atsakyti
Labas,
QUOTE(Endži @ 2011 11 22, 21:31)
dedu kritikai unsure.gif

"kapoji" kojas ir ne tik šitoj foto mirksiukas.gif labai patiko 1 foto aplinka, galėtum, ką nors ten pabandyt daugiau padaryt. ta prasme modeliuką tinkamiau aprėdyt mirksiukas.gif
Laukine, per mano monitorių ne per tamsi. Tik ryškumo zonos platesnės norėčiau, nes labai gražiu kampu fotografavai, lyg kokie pirštai atrodo tas žolynas ax.gif
Atsakyti