Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ko jūs čia žmogų užsipuolėt biggrin.gif endži, viskas ten gerai su ta šviesa smile.gif na taip , šiek tiek per tamsu, jei sąlygų labiau išeksponuot nebuvo, na tai ką padarysi smile.gif jei tai raw'as, tai vienu pirstelėjimu labai sėkmingai galima pašviesinti wink.gif labai gražiai šoninė šviesa krinta.. tik pats modelis man toje aplinkoje nesižiūri, arba ta pūsta blizganti striukė prie sienų netinka, arba siena prie striukės netinka..
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 11 22, 22:28)
cia buvo kaip mokymai, tiesiog buva viena is vietu, bet mano kitiniui buvo pertamsu doh.gif arba as visai nemoku fotkinti, bet iso nustacius jau buvau dideli unsure.gif 

jei įdomi mano nuomonė, aš būčiau pasirinkusi kitą vietą fotografavimui, kuri tiktų mano turimai technikai. Jei renkiesi Tu, rinkčiausi kitą vietą, jei parenka mokytojas, pasakyčiau kad mano technikai ši vieta per tamsi ir tada klausčiau patarimo kaip spręsti kad nuotrauka būtų teisingai išeksponuota ir nebūtų tamsi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 22, 22:45)
ko jūs čia žmogų užsipuolėt  biggrin.gif  endži, viskas ten gerai su ta šviesa smile.gif na taip , šiek tiek per tamsu, jei sąlygų labiau išeksponuot nebuvo, na tai ką padarysi smile.gif jei tai raw'as, tai vienu pirstelėjimu labai sėkmingai galima pašviesinti wink.gif labai gražiai šoninė šviesa krinta.. tik pats modelis man toje aplinkoje nesižiūri, arba ta pūsta blizganti striukė prie sienų netinka, arba siena prie striukės netinka..

ne cia jpg, kolkas neisryztu fotkinti raw ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 22, 22:47)
jei įdomi mano nuomonė, aš būčiau pasirinkusi kitą vietą fotografavimui, kuri tiktų mano turimai technikai. Jei renkiesi Tu, rinkčiausi kitą vietą, jei parenka mokytojas, pasakyčiau kad mano technikai ši vieta per tamsi ir tada klausčiau patarimo kaip spręsti kad nuotrauka būtų teisingai išeksponuota ir nebūtų tamsi. 4u.gif

aciu uz pastabas, kita kart atsizvelgsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 11 22, 22:43)
f5, kiek turi buti islaikymas jei kaip sakote pozuoja modelis, bet kad nesudrebetu ranka? blush2.gif  g.gif

aš būčiau f mažinus kad ir iki 2, ar net 1,8.. Išlaikymo neleisčiau mažiau nei 1/125 maximum.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 22, 22:49)
aš būčiau f mažinus kad ir iki 2, ar net 1,8.. Išlaikymo neleisčiau mažiau nei 1/125 maximum.

pas mane nesimazina iki tiek jau sakiau kad kitinis
Atsakyti
Aš nesikabinėju, aš tik domiuosi. Atsiprašau, jei susirodė kitaip. rolleyes.gif
Endži, fotografuoti RAW nėra ko bijoti. Bandyk, pratinkis, pamatysi kaip akyse pašviesės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 22, 22:50)
Aš nesikabinėju, aš tik domiuosi. Atsiprašau, jei susirodė kitaip.  rolleyes.gif
Endži, fotografuoti RAW nėra ko bijoti. Bandyk, pratinkis, pamatysi kaip akyse pašviesės.  mirksiukas.gif

man tiesiog persudetinga kolkas viskas atrodo, tai kazkaip norisi apsiprast su fotiku pradzioj blush2.gif
na laukiu pomidoru pomidorai2.gif ar nors vienas kadras tinkamas unsure.gif
user posted image
kitos cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 22 lapkričio 2011 - 23:02
QUOTE(Endži @ 2011 11 22, 22:50)
pas mane nesimazina  iki tiek jau sakiau kad kitinis

a, supratau smile.gif Nieko, viskas ateis su praktika... Nenusimink.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 22, 20:01)
Grazi moteris.  smile.gif  Kodel nekalbini dar pasifotogrfauot? Beje kada susitinkam?  laugh.gif  biggrin.gif

ojei zinok kiek mes primastem ideju tik ner kada igyvendint tikrai abi dirbam tam paciam darbe ,as vis pagalvoju susibegt, ziauriai noriu, bet tikrai iki bergeno nedasigaunu o noreciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 11 22, 22:43)
f5, kiek turi buti islaikymas jei kaip sakote pozuoja modelis, bet kad nesudrebetu ranka? blush2.gif  g.gif

Na, kaip aš galiu pasakyti būdama už monitoriaus, o ne toje vietoje? rolleyes.gif Negaliu.
Šiaip, nenusimink. Laikui bėgant jei tik noro bus, tobulėsi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 11 22, 22:52)
man tiesiog persudetinga kolkas viskas atrodo, tai kakaip noriis apsiprast su fotiku pradzioj blush2.gif
na laukiu pomidoru pomidorai2.gif ar nors vienas kadras tinkamas unsure.gif

kaip stovėjai taip ir nufotografavai smile.gif nei pasilenkt, nei pritupti, nei įdomesnio kampo nepaieškojai.. kam viršuje tiek erdvės? kam nuotraukos kairėje tiek erdvės, kai ji žiūri visai į kitą pusę? lyg ir kojų trūksta, apačios daugiau prašosi g.gif aplamai šis rakursas nepatiko, toks nuobodus, nuspėjamas, ir dar su kadruote belekokia.. šešėliai taip pat labai tamsūs.. nežinau, ar čia post proceso pasekmė, ar čia reflektoriaus trūko..
Atsakyti