Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jlclove @ 2011 11 22, 20:11)
as jau gavau atsakyma kudroj biggrin.gif

Nubegau ir as pasiziureti atsakymo, nes labai jau suintrigavo biggrin.gif Ir siaip patiko ta nuotrauka.

O kalediniams mainams jau reiketu siusti? As jau i panika puolusi, nes nu nieko neturiu, kas man atrodo verta kazkam siusti... bet gal praeis ta panika dar doh.gif Nesiusti tai nedrisciau, nes ir sazine grauztu, ir Yvettes bijau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 22, 10:16)
O gal kažkaip sukelkim visos vienu metu prieš pat Kalėdas?

Mano nuotrauka jau laboratorijoje ax.gif

Manau, kad dedam iškart čia kai gaunam, nes tikrai užsimirš ax.gif

Pas man ir nefotografavimo metas...mintys sukasi, bet veiksmas nevyksta...nežinau kas dedasi...
Atsakyti
dedu toliau kritikai 4u.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 22, 20:23)
Nubegau ir as pasiziureti atsakymo, nes labai jau suintrigavo  biggrin.gif Ir siaip patiko ta nuotrauka.

dekui 4u.gif
Atsakyti
dedu kritikai unsure.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 11 22, 18:31)
man norėtųsi aiškesnio silueto, ir kad spalvotai-tai visai neblogai smile.gif O čia kas- action'as dėtas, ar kaip čia tas subraižymas toks? ax.gif

ne actionu aš nenaudoju, improvizuoju pati:) ten ale lietus dėtas, pagooglink turėtum rasti kaip darosi

QUOTE(jlclove @ 2011 11 22, 21:13)
dedu toliau kritikai 4u.gif

man labai sunku pakomentuoti, tokios foto nemano sritis, man trūksta jose akcentų. Pirma tokia ėjau ir paspaudžiau mygtuka, nes nesuprantu ką norėjai parodyt, paminkla, pastatus, parkeli ar žmones juose sėdinčius. Antra labiau patinka

QUOTE(Endži @ 2011 11 22, 21:31)
dedu kritikai unsure.gif

o čia sumanymas toks, kad jos tokios tamsios turi būti? nes man labiau patiktu jei siluetines tada būtu. Pirmoji nepatinka, nes poza man atrodo nei šiokia nei tokia ir aplinka įdomi, bet mano akiai neišnaudota.Antroji geriau, bet kairėj pusėj esantis juodulys nesižiūri
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 22, 21:46)

o čia sumanymas toks, kad jos tokios tamsios turi būti? nes man labiau patiktu jei siluetines tada būtu. Pirmoji nepatinka, nes poza man atrodo nei šiokia nei tokia ir aplinka įdomi, bet mano akiai neišnaudota.Antroji geriau, bet kairėj pusėj esantis juodulys nesižiūri

tamsios nes mano kitinis neisnese daugiau tokiam apsvietime, iso jau buvo ir taip didelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 11 22, 22:02)
tamsios nes mano kitinis neisnese daugiau tokiam apsvietime, iso jau buvo ir taip didelis doh.gif

Tuomet kodėl fotkinai tokioj vietoj kuri netinkama savo apšvietimu Tavo technikai? Reikėjo rinktis šviesesnę vietą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 22, 22:23)
Tuomet kodėl fotkinai tokioj vietoj kuri netinkama savo apšvietimu Tavo technikai? Reikėjo rinktis šviesesnę vietą.  4u.gif

cia buvo kaip mokymai, tiesiog buva viena is vietu, bet mano kitiniui buvo pertamsu doh.gif arba as visai nemoku fotkinti, bet iso nustacius jau buvau dideli unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 22 lapkričio 2011 - 22:29
O išlaikymas koks? smile.gif F?
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 22, 22:30)
O išlaikymas koks? smile.gif F?

maziausias f, islaikymo nepamenu tiksliai g.gif ai va radau 1/100
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 22 lapkričio 2011 - 22:34
Tai gali pasižiūrėti nuotraukos 'Properties'. smile.gif

Šiandien parsinešiau Kelbio vieną knygą. Perverčiau, kai kur paskaičiau, bet džiaugiuosi, kad nesugalvojau pirkti ir turėti namuose. Man naujos, reikalingos info gal 0,10 % iš visos knygos. doh.gif: Visa informacija būtų tikusi man nebent prieš geru metus. g.gif Ir iš viso, nepriimtinas toks knygos rašymo stilius.

QUOTE(Endži @ 2011 11 22, 22:31)
maziausias f, islaikymo nepamenu tiksliai  g.gif ai va radau 1/100

Ką turi galvoje sakydama mažiausias? F11, f22 ar f2,8? smile.gif
Išlaikymą būčiau dar ilginus. Gi ne vaikas ten stovi, o modelis pozuoja. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 22 lapkričio 2011 - 22:39
QUOTE(Ka @ 2011 11 22, 22:35)
Tai gali pasižiūrėti nuotraukos 'Properties'. smile.gif

Šiandien parsinešiau Kelbio vieną knygą. Perverčiau, kai kur paskaičiau, bet džiaugiuosi, kad nesugalvojau pirkti ir turėti namuose. Man naujos, reikalingos info gal 0,10 % iš visos knygos. doh.gif: Visa informacija būtų tikusi man nebent prieš geru metus.  g.gif  Ir iš viso, nepriimtinas toks knygos rašymo stilius.
Ką turi galvoje sakydama mažiausias? F11, f22 ar f2,8?  smile.gif
Išlaikymą būčiau dar ilginus. Gi ne vaikas ten stovi, o modelis pozuoja.  smile.gif

f5, kiek turi buti islaikymas jei kaip sakote pozuoja modelis, bet kad nesudrebetu ranka? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 22 lapkričio 2011 - 22:44