Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2011 11 22, 13:41)
patinka 4u.gif panasu i tapyta paveiksla mirksiukas.gif
Papildyta:

nu dėkui

QUOTE(sayonara @ 2011 11 22, 14:25)
žinok, mokausi draugauti su spalvomis, bet šiuo atveju 100 proc. pasisakau už jb. man kitos prasmės atsiveria, kai jb pasiverčiu wink.gif

o šiaip faina foto, be reikalo nepatenkinta tongue.gif

gali būti, nesiginčysiu, kai buvau pavertusi man kažkas nepatiko, bet net nepamenu kas, reik dar kart peržvelgti

QUOTE(Yvette @ 2011 11 22, 14:40)
taip
Vienintele,  liuks, kad įkėlei foto dainai. Aš pritarčiau dėl jb. Spalvotoje gal trukdžių daugiau, jb jie pasimeta.

Say, faina foto. Nors gal man ta kita flickr labiau patinka. Neapsisprendžiu.

dėkui, pabandysiu visgi ir jb pasižiūrėt
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 11 22, 14:55)
man pirmoji nea, kazhkaip neestetishkai ir apdirbimas nepatinka.

Man pirmojoje viskas patinka. smile.gif Kūdikis, kurio ji laukiasi įsčiose, saugiai, saugiai apsuptas visko, ir ji tarsi apsaugota kažko. Nežinau, man ji tobula.. wub.gif Pati norėčiau tokios nuotraukos ateityje.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 22, 15:40)

na bet tai begedes doh.gif
Atsakyti
Laba diena
QUOTE(kristukass @ 2011 11 21, 18:04)
Su surface blur. Taip. Pasidarau layer, o po to nutrinu kur nenoriu to bluro.  smile.gif

Atvaziuok, as tave pafotkinsiu.  laugh.gif

aciu 4u.gif reikes pabandyt ax.gif
neprisiprasyk imsiu ir atvaziuosiu biggrin.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 11 21, 19:50)
Nezinau, kodel keliu. Kliuna man paciai margumas palaidines su aplinka. Ar ir Jums?
user posted image

kazkiek ir man kliuna, nors siaip grazu visai smile.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 11 21, 19:55)
pristatau paslaptinga vyruka, kuris mane suzavejo savo menu 'kaboti' ore biggrin.gif

blink.gif nu cia, tai geras, niekaip neisivaizduoju kaip jis cia taip galejo kabet g.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 11 22, 08:26)
jėj, kad jau tokios aistros, tai dedu ir aš savo pirmą bandymą 5 žodžių žaidimui.
dariau specialiai, neišėjo, kaip norėjau dėl objektyvių priežasčių, bet rodau, kad bent jau

g.gif man, tai cia jau menas, neismastyciau tai niekaip schmoll.gif labai idomiai thumbup.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 11 22, 11:10)
Andrius Mamontovas - Tu Likai Lietuje

man patiko, nors prisipazinsiu, kad nepamaciau zmogaus silueto iskart blush2.gif

Atsakyti
Labutis,

Mano aparatas irgi voratinkliais mezgasi, archyvus tvarkau nuotraukų, bet ateinu pasigirt, kad suradau, ką nufotografuot help portrait akcijos metu. Ką tik sužinojau, kad tai bus daugiavaikė šeimyna su 3 mažyliais. Būtų faina, kad pasnigtų ar nors nelytų. Minčių 0 kaip juos į vieną nuotrauką sudėt doh.gif Gruodžio 10 d. be tėčio dar bus, bet pažadėjau, kad būtinai ir su tėčiu juos nufotografuosiu vėliau....
Vienintele be reikalo nerodei dainos foto, man tokia tinkanti ji - Mamontoviška 4u.gif
Say, įdomi foto, tik kažin kaip vaizduotėj atrodė g.gif
Ir dar kažkurios, lyg ir noisy levituojantis žmogus įstrigo
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 22, 18:51)
neprisiprasyk imsiu ir atvaziuosiu biggrin.gif

Labai apsidziaugciau!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 22, 12:10)
užgraužė mane sąžinė, tai dedu foto kuria buvau sukūrusi laiku, bet ji man nu nepatinka, trūksta man čia dar , bet o tačiau...
Andrius Mamontovas - Tu Likai Lietuje

man norėtųsi aiškesnio silueto, ir kad spalvotai-tai visai neblogai smile.gif O čia kas- action'as dėtas, ar kaip čia tas subraižymas toks? ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(Diancikas @ 2011 11 22, 10:16)
O gal kažkaip sukelkim visos vienu metu prieš pat Kalėdas?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 22, 00:41)
smile.gif

Gal ir sita modeliuka zinai? cia Kazkuri ja fotografavo pas mus. Tik nepamenu kas...

teiipp zinau mano modeliukas biggrin.gif as fotografavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 22 lapkričio 2011 - 18:46
QUOTE(kristukass @ 2011 11 22, 18:13)
Labai apsidziaugciau!!!  bigsmile.gif

ir as dziaugciausi, jei galetum mane pafotkinti biggrin.gif pasiziurejau maps, tai iki taves man 3000km doh.gif gal kazkada.... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainoa: 22 lapkričio 2011 - 18:57
QUOTE(virdzzinija @ 2011 11 22, 19:45)
teiipp zinau  mano modeliukas  biggrin.gif as fotografavau

Grazi moteris. smile.gif Kodel nekalbini dar pasifotogrfauot? Beje kada susitinkam? laugh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 22 lapkričio 2011 - 19:02
QUOTE(sayonara @ 2011 11 22, 08:26)
jėj, kad jau tokios aistros, tai dedu ir aš savo pirmą bandymą 5 žodžių žaidimui.
dariau specialiai, neišėjo, kaip norėjau dėl objektyvių priežasčių, bet rodau, kad bent jau stengiaus biggrin.gif flickre dar vienas bandymas yra, bet man šitas labiau prie dūšios.

idomiai smile.gif kojos tik kaip pakaruoklio blush2.gif

QUOTE(Diancikas @ 2011 11 22, 09:01)
Šįryt 8.00 paštininkė įsiveržė į namus.  Toookią dovaną gavau  wub.gif
Pasimečiau, kad taip anksti, nes pati dar net nenufotografavau  blush2.gif  Laukiu sniego.

Na, tikrai nesitikėjau tokio grožio ir pateikimo. O dar tokie šilti žodžiai  wub.gif
Nežinau kurios čia tiksliai, tai prašau Juditos - jei nesunku - brūkštelk man į až (noriu kai ko paklausti).
P.S. Dovaną saugosiu amžinai (gaila, kad nėra autografo). Ir dar reikia sugalvoti - kaip ją įrėminti, kad galėčiau pakabinti.

geras bigsmile.gif
kvailas klausimas, bet geriau matine, ar blizgia blush2.gif ? ir dar, isduokit paslapti, kaip saugiai supakuoti, kad pristatytu nesugadintos g.gif ?

QUOTE(vienintelė @ 2011 11 22, 11:10)
užgraužė mane sąžinė, tai dedu foto kuria buvau sukūrusi laiku, bet ji man nu nepatinka, trūksta man čia dar , bet o tačiau...

man labai patiko

QUOTE(Ainoa @ 2011 11 22, 17:51)

blink.gif nu cia, tai geras, niekaip neisivaizduoju kaip jis cia taip galejo kabet  g.gif

as jau gavau atsakyma kudroj biggrin.gif
Atsakyti