Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 22, 12:18)
fainas vaizdelis smile.gif tik modeliuko tame fone trūksta,ar kokio kito pagrindinio akcento wink.gif
aš tai nebefotkinu jau turbūt geras mėnuo tongue.gif dulka mano fotikai iki negalėjimo  biggrin.gif dabar žinokit ant video užsikabliavau  doh.gif  išsiaiškinau kaip montuot, tai dabar galvoju ne apie tai, kaip ištrūkt pafotkint, o galvoju, kaip ištrūkt iš namų pafilmuot  biggrin.gif  bet galvojimais ir lieka galvojimais, nes kai vyras gryžta iš darbo, kieme tamsu kaip rūroj jau būna  doh.gif  lauksiu ilgesnių dienų, arba reikia generuot naują mintį, ir eit naktinio Vilniaus filmuot  biggrin.gif  gal niekas kameros neatims  biggrin.gif

jei kada sumastysi naktį filmuoti - parašyk,palaikysiu kompaniją,noriu pafotkinti naktį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 22, 11:30)
jei kada sumastysi naktį filmuoti - parašyk,palaikysiu kompaniją,noriu pafotkinti naktį  4u.gif

gerai smile.gif o aš tave filmuosiu kaip tu fotkini lotuliukas.gif hah.gif
Atsakyti
Nuostabu.. wub.gif
http://500px.com/photo/226389
http://500px.com/photo/163374
Atsakyti
pasiaiškinsiu kad tas juodulys tai žmogus, pro šali ėjo, bet gaila kad pastebėjau jį tik kai jau buvo tolokai nuėjęs, tai gavosu už šakų. Taip jis per mažas, bet neturėjau stovo ir pati nebegalėjau atvauzduoti didesnio žmogaus silueto. Kaip ir sakiau man pačiai nepatinka ši foto, dėjau tik iš reikalo, kad kaltė nebegrauštu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 22, 12:33)
gerai smile.gif o aš tave filmuosiu kaip tu fotkini  lotuliukas.gif  hah.gif

gerai lotuliukas.gif

QUOTE(Ka @ 2011 11 22, 12:38)

tikrai gražu wub.gif tik jetau ta moteris nu kokia kuda kuri guli doh.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 11 22, 12:41)
pasiaiškinsiu kad tas juodulys tai žmogus, pro šali ėjo, bet gaila kad pastebėjau jį tik kai jau buvo tolokai nuėjęs, tai gavosu už šakų. Taip jis per mažas, bet neturėjau stovo ir pati nebegalėjau atvauzduoti didesnio žmogaus silueto. Kaip ir sakiau man pačiai nepatinka ši foto, dėjau tik iš reikalo, kad kaltė nebegrauštu biggrin.gif

o aš iškart mačiau,kad ten žmogaus siluetas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 22, 13:10)

patinka 4u.gif panasu i tapyta paveiksla mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2011 11 22, 13:38)

Nude..nerodo, reikia registruotis unsure.gif
Atsakyti
Gal kam bus įdomu seminaras apie studijinį fotografavimą :
http://www.facebook....270822626297831
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 22, 11:41)

žinok, mokausi draugauti su spalvomis, bet šiuo atveju 100 proc. pasisakau už jb. man kitos prasmės atsiveria, kai jb pasiverčiu wink.gif

o šiaip faina foto, be reikalo nepatenkinta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 11 22, 13:41)
Nude..nerodo, reikia registruotis unsure.gif

Tai registruokis. tongue.gif smile.gif

Say, pritariu, jb tikrai labiau tiktų. smile.gif Pati pamiršau kažkaip tą faktą paminėti.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 22, 11:41)
o tai yra taip buve? blink.gif kazkaip nesitiki g.gif

taip

Vienintele, liuks, kad įkėlei foto dainai. Aš pritarčiau dėl jb. Spalvotoje gal trukdžių daugiau, jb jie pasimeta.

Say, faina foto. Nors gal man ta kita flickr labiau patinka. Neapsisprendžiu.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 22, 12:38)

man pirmoji nea, kazhkaip neestetishkai ir apdirbimas nepatinka.
antroji super.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 11 22, 12:55)
man pirmoji nea, kazhkaip neestetishkai ir apdirbimas nepatinka.
antroji super.

Ir man antroji labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti